Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ה JAGUAR XK החדשה

driver1
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6414 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לא גרסת קופה ל-XF ולא בטיח. מכונית בפני עצמה.

לא נעים לי, באמת שלא, אבל כדאי לקרוא במעט יותר תשומת לב לפני שמגיבים בפסקנות כזו. כוונתי היתה לעיצוב ותו לא ונדמה שענין הביצה והתרנגולת הבהיר שלא יכולה להיות גרסת קופה למכונית שעוד לא נולדה. טוב די, אני מוותר.

פורסם
לא נעים לי, באמת שלא, אבל כדאי לקרוא במעט יותר תשומת לב לפני שמגיבים בפסקנות כזו. כוונתי היתה לעיצוב ותו לא ונדמה שענין הביצה והתרנגולת הבהיר שלא יכולה להיות גרסת קופה למכונית שעוד לא נולדה. טוב די, אני מוותר.

אם התכוונת לעיצוב אולי היית צריך לכתוב את המילה "עיצוב" - אל תאשים אותי שלא קראתי את מחשבותיך... (ולפעמים גרסאות קופה מוצגות לפני גרסאות סדאן, למשל M3).

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

ראיתי לפני כמה זמן את החתולה הזו בנתניה.

היה כתוב לה מאחורה XKR.

האם זוהי באמת XKR, או שמא מדובר בסתם XK ליסינג נפוצה?

בעצם, ה-R בכלל באות עם גג נפתח?

r.jpg

rr.jpg

rrr.jpg

פורסם
ראיתי לפני כמה זמן את החתולה הזו בנתניה.

היה כתוב לה מאחורה XKR.

האם זוהי באמת XKR, או שמא מדובר בסתם XK ליסינג נפוצה?

בעצם, ה-R בכלל באות עם גג נפתח?

צילמת יגואר XK8 קבריולט מהדור הישן, הXKR באות גם בקופה וגם בקבריולט, את הR תוכל להבדיל חיצונית לפי פתחי אוויר על המכסה מנוע ,וגריל מרשת.

יניב1 אין לי עוד תמונות זאת התמונה היחידה.

ויכול להיות שיש עוד כמה XKR חדשות, על כל מצב הכחולה זאת היחידה שראיתי תמונות שלה ברשת.

היא היתה רכב תצוגה לפני כן.

פורסם
יש עוד שתי XKR שמחלידות להן במגרשים כי אף 1 לא קונה!

נראות כמו מכוניות נטושות עומדות שם כבר מי יודע כמה זמן בשמש + לחות (נמצא ליד הים).

ולעידן 996, היא ממש לא היחידה בארץ, לחבר של אבא שלי יש XKR בצבע אפור כהה, ואני בטוח שיש עוד...

נ.ב.

אל תקנו רכב חדש! חכו עוד חודשיים שלושה המחירים ירדו עוד יותר :arrow:

את זה אני אבדוק מחר עוד כמה מכוניות מדגם זה מאוחסנות בבונדיד.

יניב

פורסם
למה זה ממשיך?

doren02 זה הדגם הישן משנות ה 90.

DRIVER1 הגיע הזמן שתצא לטיול במרכז הארץ,או שתראה כאלה ברחובות או בסוכנות שלהם.

ברור שזה הדגם הישן, אז מה? אי אפשר לדבר עליו?

עידן996, תודה על התשובה.

• תוכן חדש...