Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6403 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

כל שבוע עוצרים אותי שוטרים באיזה מחסום שקרוב לבית שלי ועושים לי חיפוש ברכב.

משום מה הם אף פעם לא פתחו את תא המטען.

השאלה היא האם מותר להחזיק תיבת כלים ברכב, בהנחה שיש לי שם סכין יפנית, מברגים וכו'...?

פורסם

בוודאי שמותר, ואפילו רצוי. אני אישית מחזיק הן לשם העבודה, והן לשם תיקונים קטנים ברכב.

והיה אם לפעמים (וזה קורה בבדיקות לחניונים) הדבר לא נראה לאיזה מאבטח - מבקשים ממך להראות תעודת זהות

ובזה העניין מסתיים.

alfa 156 2.5.

פורסם

נשמע לי הגיוני לגמרי שתשמור ארגז כלים ברכב למקרה הצורך.

אולי גם נפתח קבוצה בפייסבוק:"גם לי יש ארגז כלים בבגאז'" D:

אני לא נוסע שאני לא בפוקוס

0-100 12.5'

Ford Focus HatchBack 02' 1.6

Nissan Sunny 93' 1600cc R.I.P

פורסם

כן חשבתי לעצמי שהדבר הגיוני... פשוט כל פעם שואלים אותי אם יש לי משהו שלא צריך להית ברכב, ואם הסכין היפנית לדוגמא בתוך הארגז כלים אז זה לגיטימי.

פורסם

לא מבין את השאלה, למה בכלל שתהיה בעיה לנסוע עם ארגז כלים?

איך אתה חושב בעלי מקצוע (קבלנים, חשמלאים) נוסעים בין מקומות עבודה? משגרים את כלי העבודה בטלפורטציה?

לגבי השאלה "אם יש לך משהו שלא צריך להיות ברכב" הכוונה שלהם היא כנראה לסמים או כלי נשק..

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

כולם אומרים שטויות, אבל לפני חודשים אני וחבר נסענו עצרו אותנו לבדיקה

מצאו סכין יפני בתא מטען שאיתו הרכבנו תמערכת, רצו לקחת אותו לתחנה

במקרה חבר מסטול עשה שמה שטויות אז הם הלכו אליו ולא לקחו אותו לתחנה

פורסם

לדעתי במקרה שלך השוטר פשוט היה משועמם!

החזקתי בבג'ז לומים סכינים ואף פעם לא שאלו כלום

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

bar, זה ממש לא שטויות, אך עם זאת מעט מהצדק עמך.

במקרה שלך, נמצא סכין בתא המטען, המקרה שפותח השרשור רשם, מצויין ארגז כלים ובתוכו סכין.

למה רשמתי מעט? מכיוון שישנם הרבה תקדימים בנוגע לאיסור החזקת סכין, ישנו שופט אשר שחרר אדם שהחזיק סכין עם להב 7 סמ" על גופו אך שוחרר בגלל שבדוחות השוטר לא צויין אם ניתן לקבעה או לא, במקרה אחר, שופט גזר עונש על אדם כי החזיק אולר וקבע כי דין אולר כדין סכין.

כפי שאתה רואה הגבול מאוד מטושטש בין אסור למותר במקרה זה.

ולפי דעתי, נשיאת יפנית בתוך ארגז כלים בתוך הרכב הינו כשר ולא נראה לי ששופט יחליט אחרת.

התייחסתי ליפנית בלבד ולא חרב סמוראים. :lol:

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

השאלה שלי היא אחרת.

במקרה וחס ושלום תקרה תאונה, הארגז כלים לא יעוף לו כמו טיל בתוך הרכב?

אין יותר מידי דרכים לקבע אותו כמו מטף כיבוי אש.

שודד בנקים בפוטנציה8)

פורסם

תתפלא, אבל יש תושבת מיוחדת במיוחד לארגז כלים בשביל בגאז'. בדיוק כמו מטף, רק בצורה של תחתית ארגז כלים, ועם מנעול/התקן נעילה אחר.

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם
bar, זה ממש לא שטויות, אך עם זאת מעט מהצדק עמך.

במקרה שלך, נמצא סכין בתא המטען, המקרה שפותח השרשור רשם, מצויין ארגז כלים ובתוכו סכין.

למה רשמתי מעט? מכיוון שישנם הרבה תקדימים בנוגע לאיסור החזקת סכין, ישנו שופט אשר שחרר אדם שהחזיק סכין עם להב 7 סמ" על גופו אך שוחרר בגלל שבדוחות השוטר לא צויין אם ניתן לקבעה או לא, במקרה אחר, שופט גזר עונש על אדם כי החזיק אולר וקבע כי דין אולר כדין סכין.

אף פעם לא יחסתי לכך חשיבות, תמיד בתא הכפפות שלי יש סכין יפנית, מברג, ופטיש לשבירת חלונות במקרה תאונה (התקבל בצורה חוקית על ידי נהג מחברת הסעות).

סכין ומברג הם דברים בסיסייים ברכב, אני לא רואה בכך בעיה להשאיר אותם בתא מטען, ומעדיפה להשאיר אותם בהישג יד.

יותר קל ופשוט.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

למה שבמקרה של תאונה הארגז כלים שבבגאז' יעוף ברחבי האוטו?:shock:

0-100 12.5'

פורסם

אולי יש לו סטיישן ואין לו הפרדה בין הסלון לבגאז'

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

אז זה לא צריך להתבטא בדילמה..

שימצא פתרון פשוט בעזרת קצת דמיון איך "לקבע" את הארגז.

0-100 12.5'

• תוכן חדש...