Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6405 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
תתפלא, אבל יש תושבת מיוחדת במיוחד לארגז כלים בשביל בגאז'. בדיוק כמו מטף, רק בצורה של תחתית ארגז כלים, ועם מנעול/התקן נעילה אחר.

אפשר בבקשה יותר פרטים, כמו היכן ניתן לרכוש לרוב.

פורסם

סכין יפני היא כלי עבודה לגיטימי בהחלט, במיוחד אם היא בארגז כלים סגור בבגאז' ולא נמצאת במיקום עם "גישה מהירה" כמו אצל עברייני צעצוע.

לום זה כבר קצת יותר מוזר, שכן זה כבר יכול בקלות להיחשב לציוד לפריצה.

אין שום מניעה להחזיק ארגז כלים עם כלים ברכב, להיפך-עדיף לעשות כן.

הכי מעצבן בעולם זה להיתקע בדרך עם בעייה קטנה ושולית שאתה יכול לסדר בשנייה, לו רק היה לך את המברג\פלייר\קטר\בובה מתנפחת בהישג יד.

כמובן שלא צריך להשתגע ולהחזיק בו פטישון, מריצה, טרקטור, ה"פוטבול" של נשיא ארה"ב, כל הפילהרמונית של מינכן, ואזיקים-כלים בסיסיים יספיקו,

כמו:

סט מפתח-פתוח\טבעת

סט מברגים פיליפס+שטוח

סט בוקסות סביר (לא זבל סיני!!! עדיף לא לקנות זבל סיני מאשר להזדקק לו ושישבר לך ביד!!!)

ואם יש לך רכב צרפתי אז גם מברגי כוכב או מה שיתאים לברגים המוזרים שיש לו

-וכמובן מפתחות אלן, עדיף כדורי.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תוכן חדש...