Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6410 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שמתי לב שקרייזל נאון ושברולט קאווליר מאוד דומות(אם לא כמעט זהות)

מדוע?האם היה שיתוף פעולה בין שתי החברות האמריקאיות?

האם זה קשור גם במיכלולי המנוע של שתי המכוניות(ואם כן,אז אם ידוע לכם משהו,אנא פרטו)?

תוגה מראש,

הצב בעל שיריון הערסים עם הניאון מתחת

ליום יום BMW M3-לסופ"ש מרצדס SLK

אבל בתאכלס נוסע על הונדה סיוויק חמש דלתות 2008-טוטאלוס:cry:

עכשיו בתאכלס נוסע על גולף 1.6 2009

פורסם

1. לא חושב שאי פעם היה איזה שיתוף פעולה בין קרייזלר ו GM. אם היה, זה בטח היה בטעות.:wink:

2. נאון וקאווליר דומות? במה? בזה שלשתיהן 4 עיגולים גומי שחורים מתחתן?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

obr1.jpg1CD3CD2CDUMIOPEL2.jpg

לא מספיק דומה?אני רואה דימיון רב

פורסם

המשותף להן הוא נסיון המיצוב הראשוני בארץ.

שתיהן, נחותות מאוד, מכל בחינה, שווקו, למרות המנוע המיושן, הגיר בעל 3 המהירויות בלבד, ואיכות ההרכבה הזולה והמחפירה, כמכוניות "מנהלים" יוקרתיות לפני 10 שנים בלבד.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם
המנוע של הנאון הוא מנוע של מיצויבישי.

אין קשר אפילו לשום מכלול.

איך הגעת לזה?

אכן קרייזלר השתמשו במנועי מיצובישי, אבל המנוע של הנאון הוא מפיתוח עצמאי של קרייזלר. פיתוח בעל נפח קטן יותר (1600 סמ"ק) של מנוע הפנטגון (זה הכינוי שלו) מותקן בדור הקודם של המיני החדשה.

פורסם

raz

שכחת לציין שהשנה היא 95 וגם הנאון וגם הקאוואליר מצויידות במערכת ABS ו2 כריות אוויר.

חוץ מאיכות ההרכבה ואחיזת כביש גרועה הם בהחלט מרשימות לשנתון.

בדגמם בעלי תיבת 4 מהירוית.

פורסם
המשותף להן הוא נסיון המיצוב הראשוני בארץ.

שתיהן, נחותות מאוד, מכל בחינה, שווקו, למרות המנוע המיושן, הגיר בעל 3 המהירויות בלבד, ואיכות ההרכבה הזולה והמחפירה, כמכוניות "מנהלים" יוקרתיות לפני 10 שנים בלבד.

כן, ואיך בדיוק הן היו נחותות ממלכת השוק דאז, הסופר לנסר?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

סתם עיצבן אותי ליראות שלדעתכם הקרייזלר ממש גרועה(גם הקוואליר,אבל לא איכפת לי יותר מידי ממנה:wink:) אז הבאתי שירשור מהפורום

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=97162

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

שלום קודם כל

תאמת *** תאמת = את האמת *** גם אותי מעצבן לראות שאתם סתם מבלבלים תמח *** תמח = את המח *** פה על קרייזלר

אז ככה יש לי קרייזלר נאון וזה אוטו בן **** אני מרוצה ממנו עד השמים ודרך אגב היה פה איזה מישהו שרשם שיש לו

אחיזה גרוע *** גרוע = גרועה ***אז יש לי בסורות *** בסורות = בסוריה - ארץ מולדתו של בשאר אסד ***בשבילך חבוב.. אבל הנאון זה רכב אם אחיזה טובה מאוד +

אז כל האלה ישי להם פז'ו 205 בבית וחושבים שהם יודעים מה זה אמריקאי אז שלא יבלבלו תמח *** תמח = את המח ***

דרך הגב הנאון וה קווליאר הם שתי מתחרות צמודות ואין בניהם שום קשר..

אז לסיכום.. תפסיקו להפיץ שמועות הבעייה היחידה של הנאון זה הפלסטיקה ובעיית הצבע שהייתה ונפטרה כבר לפני שנים

אז שהיה לכולם המשך יום מהנה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6410 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...