Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6408 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

משטרת ישראל החליטה שהעבריינים הכי גדולים אלו האופנוענים שנוסעים מעל המותר.

לכן הם החליטו לביים תאונה וכאשר האופנוען מאט או נעצר על מנת להגיש עזרה, הוא מקבל דו"ח.

שיתחילו לעצור את אלו שששותים אלכוהול ונוסעים, את אלה שלא עוצרים באדום!

http://www.motocar.co.il/article/10340.aspx

:mm_mad::evil::brickwall::bad-word:

זה מה שאני חושב.

ומה אתם חושבים?

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ביזבוז של כספי הציבור עבור הפקת ענק של משטרת ישראל בראשותו של ג'יבלי הלוחם באופנועים.

אינני מבינה מדוע יש צורך לביים תאונה ולהעסיק שוטרים רבים מעבר למה שצריך כאשר אפשר לבצע חסימה של 2-3 שוטרים במקום.

עצוב לראות את כספי הציבור שמתבזבזים ללא מטרה מוצדקת (ולא! לעצור אופנוען אחד לא ישנה את מאזן ההרוגים הגבוה שיש בכבישים).

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

הטימטום, והטיפשות אשר מוצגים בסרטון הזה מראים בדיוק את טיבה ויכולותיה של משטרת ישראל.

הצגה שלמה בעלות אדירה למשלם המיסים, והכול על מנת לתפוס אופנוע אחד, בכביש 6 בשעת בוקר מוקדמת מאוד ללא סיכון ממשי לאף אחד מלבד לו עצמו...

לא פלא שמשטרת התנועה נתפסת אצל רבים כממלכת הליצנים אשר הדבר היחיד אשר הם יודעים לעשות זה לאכוף עבירות מהירות בלבד....

אני מקווה שמישהו שם יתעורר ומהר.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

השוטרים נשמעים בדיוק כמו חבורת הערסים אצלי בשכונה, אלה שיושבים בתחנת אוטובוס כל היום ומריצים בדיחות מטופשות.

אני מלא בושה כלפיי המשטרה.

אביחי

פורסם

זה פשוט לא יאומן עד כמה ה"משטרע" שלנו מעוררת רחמים

הם אלופים בלחפש את המטבע מתחת לפנס.

אני לא מבין למה הלהיטות הזו לתפוס אופנוען שמאיץ בשבת בבוקר בכביש ריק

נכון שחוק הוא חוק.אבל מידת הנזק שיכול לגרום האופנוען לאחרים אינה חמורה

כמו תופעת הבדווים שמשתוללים בכבישי הדרום.

אם מר ג'יבלי הוא אכן לוחם ללא חת שכזה.יואיל בטובו לסור דרומה ולהציב מארבים

לפורעי החוק שם.מובטחני לו שאקשן לא יחסר שם.

זה שוב מוכיח למשטרה אין שום רצון/יכולת להילחם בנגע התאונות בארץ

הדבר היחידי שהם יודעים לעשות זה לתת דוחות.

אם זה לא היה עצוב,זה באמת היה מצחיק.

מה גם שמעשיו של מר ג'בלי עלולים להרחיק אזרחים (שאמנם נוסעים מהר אבל בעלי מצפון)

מזירות תאונה כאלו.ויגרמו להם לחשוב פעמיים לפני סיוע בהגשת עזרה.

גם אם העזרה כוללת רק טלפון לגורמי ההצלה.

renault megane 5dr 2010 1.6

mazda mx5 nb 2004 1.8 mt

נציג מכירות רנו-אולם תצוגה ת"א-קרסו מוטורס.

פורסם

חייבים לפתוח חוג תיאטרון במשטרת ישראל,

חבל שכל כך הרבה כשרון מתבזבז (בדיוק כמו המיסים שלנו)

כדי להיות זקן וחכם צריך קודם להיות צעיר וטיפש (א.ב לא זוכר מי אמר את המשפט הזה)

פורסם

אם האופנוען כזה עבריין דגול שלא מצלחים לתפוס אותו מי אמר שיש לו לב לעצור בשביל נפגעים?(מקרה שהיה אם הבן אדם שנדרס ואף אחד לא עצר במשך איזה 20 דקות לפני כמה חודשים)

פורסם
אם האופנוען כזה עבריין דגול שלא מצלחים לתפוס אותו מי אמר שיש לו לב לעצור בשביל נפגעים?(מקרה שהיה אם הבן אדם שנדרס ואף אחד לא עצר במשך איזה 20 דקות לפני כמה חודשים)

אני מאוד אשמח לקבל הסבר מה הקשר בין שני הדברים?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
הגרוע באמת, שעכשיו פחות אנשים יעצרו להגיש עזרה.

זאת הבעיה עם העניין הזה.

עזבו את העלות- יש בזבוזים יותר גדולים במדינה הזאת.

עזבו את זה שהאופנוענים לא סיכנו אף אחד- הפרו את החוק, נסעו מהר ונתפסו- בעיה שלהם, ולא מעניין אותי אם הם סיכנו מישהו אחר או לא.

הבעיה היא שעכשיו כל אופנוען בפרט ונהג בכלל יחשוב לפחות פעמיים לפני שיעצור להושיט עזרה לנפגעים בתאונה. הייתי אומר שאני מופתע מקצרות הרואי של המשטרה, אבל האמת היא שזה לא מפתיע בכלל.

"ai motoare capul doare"

פורסם

כאופנוען לשעבר אני יכול להגיד לך שהם הראשונים לעצור בתאונות, מקרה רוכב הקטנוע בת"א היה דוגמא מבעיתה כאשר בעלי רכבים פשוט עקפו את "המפגע" , אז עשה טובה אל תעיד בשם ציבור שאינך מכיר.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

היה הרבה יותר מועיל אילו כל השוטרים היו מתחפשים לעובדי תברואה ומנקים את צידי הכביש לפחות אז האוכלי חינם האלה היו מצדיקים את השכר שלהם, מתנ"א פשוט גוף חסר תועלת ובזבוז של כספי הציבור.

Peugeot 208GTI

פורסם

בשביל מה כל השטות הזאת?!

אז אופנוען אחד ימשיך ליסוע, רק בלי רישיון, ו100 אופנוענים לא יגישו עזרה במקרה של תאונה, כי סיפרו להם/שמענו...

אחר כך יאשימו את הישראלים בזה שהם זבל שלא מגישים עזרה...

|:

:twisted:הליסינג שלך זה רכב השטח הטוב ביותר...:twisted:

איביזה 2006 שחורה

פורסם

No good deed goes un-punished.

צריך לשים את זה בחתימה.

אני מקווה שבפעם הבאה משטרת ישראל תעלה את ההצגה "מי יציל את הת*ת שלי?!-פיטורי מטומטמים המוניים מהמשטרה".

אולי אפילו אשלם על כרטיס, אבל אלוהים עדי, יחד עם זבינאמו הנביא והצב הדמיוני בוחבוט - אני לא אסע מהר להצגה הזו.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

לא יאמן,

ראיתי את הכתבה ואני לא יודע אם לצחוק או לבכות.

בושה וחרפה.

הדבר שהכעיס אותי יותר מהכל היה האימרה הבאה:

"המטרה היא לתפוס על חם את הזן המסוכן ביותר שמסתובב על הכבישים שלנו"

נו באמת......:roll:

(סליחה על ביזבוז הנקודות - לא יכולתי להתאפק)

אצלי באוטו, יש חצי סיבוב...ששומעים רדיו בלי המצבר.

• תוכן חדש...