Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חובה לעשות אאוטינג

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6380 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מסתבר שאתה נוהג כאחרון הישראלים, מאלה שעושים לך זובי ונתקעים בשמאלי בסבבה שלהם, "ותזדיין בסבלנות".

גם לא הוספת לעצמך כבוד שאמרת שלא תזוז מהנתיב שלך גם אם אופנוען יחתוך לנתיב שלך ויסכן את עצמו, באחד השירשורים לא מזמן.

לא כתבתי לא את זה ולא את זה, מה שהופך אותך לשקרן במקרה הרע ולטיפש שלא יודע לקרוא, במקרה הטוב.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תגובות 102
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

קודם כל, מי שמתייחס לדגם הרכב שאותו בחור נהג עליו בנס הרים עושה עוול לנוא השרשור הזה שהוא מאוד רציני.

קופר S או סוזוקי ליאנה (סתם אוטו שאני לא סובל), זה לא העניין פה.

falou מכנה את מי שנצמד, מהבהב ומלחיץ נהג שנוסע פחות מהמהירות המותרת באזור הררי ומפותל כנהיג תוקפני והוא צודק. גם אותי מאוד מבאס להתקע מאחורי אחד כזה, אבל לפעמים פשוט אין מה לעשות...מזדיינים בסבלנות עד שנפתח חלון הזדמנויות לעקיפה זריזה ואלגנטית ומבצעים.

מי שמצפה מנהג שנוהג לאט בכביש הררי שירד לשוליים כשיש רכב מהיר מאחוריו, כנראה לא מבין למה אנשים נוהגים לאט בכביש הררי. מי שנוהג לאט בכביש הררי (מהירות איטית לא סבירה) הוא נהג שלא בטוח בעצמו או שלא מחובר ומודע לסביבה, נהגים כאלו מפחיד לעקוף כי הם בלתי צפויים.

למען הסר ספק, אם אני נתקל באחד כזה בנתיב השמאלי בכביש בעל יותר מנתיב אחד לאותו כיוון נסיעה (נניח על 80 קמ"ש בכביש של 100 קמ"ש), הוא זוכה ממני להבהובים ולאחר מכן לצפירות. לא עוזר, עוקף מימין....מעדיף להתרחק מנהגים מנותקים. אז למה לא לעקוף מימין וזהו בלי הבהובים וצפירות? כי אני לתומי מאמין שרוב הנהגים פשוט לא שמים לב וכן יודעים את החוק, לכן ב- 50% מהמקרים הבהוב אחד עם הידית השמאלית גורמת לרכב האיטי לעבור לנתיב. שאר ה- 50% סתם חולמים על חיי הנעורים שאבדו להם.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם
------- נצל"ש ------

תמיד עניין אותי, אין שום אמצעי אכיפה (או ניידות) בנס הרים ??

בקצב הזה בקרוב יהיה.

מישהו ראה את הכתבה של השוטר הגיבור שביים, בעזרת 12 שוטרים או משהו כזה, זירת תאונה בכביש 6 בשביל לעצור אופנוען שנהג מהר ?

פורסם
בקצב הזה בקרוב יהיה.

מישהו ראה את הכתבה של השוטר הגיבור שביים, בעזרת 12 שוטרים או משהו כזה, זירת תאונה בכביש 6 בשביל לעצור אופנוען שנהג מהר ?

עצוב לראות את ג'יבלי כל פעם מחדש מפיק את השוטרים שלו למשימות שגוזלות משאבים רבים כח אדם וכסף שמבוזבז בכמויות אדירות, על אכיפה שלא מפחיתה את תאונות הדרכים ולא תורמת לשום דבר.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

הלו, תרגיעו!!!

כל מה שרציתי זה לדעת, מי לעזאזל האידיוט שקנה מיני קופר S בשביל לנבוע איתה על 45 קמש' בכביש של נס הרים.

ולאדון דיסקבר: אני מאושר לדעת שאתה יודע מה גילי ומה נסיוני. עכשיו יש לי חדשה בשבילך: כשלי כבר היה רישיון מרוצים+911, אתה עוד למדת תושבע'.

פורסם

וכל מה שאני רציתי לדעת זה למה זו לא זכותו של אדם ליסוע במהירות שבה הוא

מרגיש בטוח בעצמו וברכבו כל עוד היא עומדת בחוקי התנועה

פורסם

על מה אתה מדבר שהוא יזדיין, אם הוא מספיק מנותק מלהתייחס לסימנים היחידים שלי יש לסמן לו(צפצוף/אורות גבוהים וכו'), אז שירד מהכביש וילך ברגל כי אין מה לעשות הוא לא לבד והוא מפריע לי ולבא אחרי וכו'.

אתה מעוות את הדברים.

אני ממש לא יושב על הזנב שלהם, אלא שם איתות שמאלה ופעם ב.. מהבהב עם האורות הגבוהים, למקרה שלא שמו לב שהם מעכבים אותי.

שניכם חיים בסרט (ואני לא מדבר אפילו על פותח השרשור שבכלל חי באיזה טרילוגיה או משהו).

למה אם אני נוסע במהירות סבירה (כלומר במהירות הממוצעת בכביש) אני צריך לזוז לשוליים כדי שאיזה טייס במיל' יוכל להמריא?

מה תבקשו הלאה? שאם אני לא פותח עם פול גז ברמזור אז שאני לא אעמוד לפניכם בשמאלי אלא רק אחרי הרכבים בנתיב הימני?

למען הסר ספק, אני דווקא מפנה את הכביש לפעמים לאלו שנוסעים מהר ממני בכביש דו סטרי, אבל זה רק מנימוס, בדיוק כמו שלפעמים אני נותן לאנשים להשתלב למרות שלי יש זכות קדימה.

אבל זה מנימוס נטו, ובטח שאני לא מרגיש שזאת איזו חובה במידה ואני נוסע במהירות סבירה.

נכון שאם מישהו נוסע על 30 בכביש של 80 תוך כדי שהוא מעכב את כל התנועה ותוך כדי שיחה בטלפון אז כן, תהבהו, תצפרו, מצידי תורידו אותו עם RPG, אבל אם אדם נוסע במהירות סבירה, בהתאם לתנאי הדרך, למה שהוא יזוז ימינה רק כדי שהוד מעלתו ימשיך בטיסה? אתם נוסעים יותר מהר, אז תחכו להזדמנות ותעקפו (וזה בדיוק מה שאני עושה כשאני נוסע אחרי מישהו איטי, מחכה שזה אפשרי ואז עוקף).

לא צריך לבוא בגישה של "מגיע לי מגיע לי", חלק מאותה תרבות נהיגה שאתם מדברים עליה היא גם להתחשב באחרים, ולראות את הדברים מצד שלהם (כי אולי סבאל'ה מפחד לרדת לשוליים?).

פורסם

לדעתי אאוץ' בתגובותיו לא התכוון שנהג יסכן את עצמו וירד לשוליים בכל מחיר בגלל שהוא נוסע לאט יותר מהרכב מאחוריו.

בסה"כ ביקש שבמידת האפשר יתחשב בו ויתן לו לעבור,גם אם הוא נוהג ע"פ החוק.

לדעתי חלק מתרבות נהיגה היא להתחשב בנהגים מסביבי,אם אני נוסע בנתיב השמאלי ולא משנה באיזה מהירות נגיד והיא גם תהיה מעל למותר בחוק - בכל זאת אם יבוא רכב שמהיר ממני אני אזוז ימינה ואתן לו לעקוף.

למה לא? זה לא עולה לי כסף,אני לא חושב שיש מקום ולהגיד "אני נוהג כחוק,אני אפילו נוהג X קמ"ש מעל המותר אז שירגע המשוגע הזה מאחורי".

לדעתי גישה כזאת רק גורמת לתמרונים מסוכנים כמו עקיפות מימין,צפירות ובכלל עצבנות כוללת על הכבישים.

אני נוהג במהירות שמתאימה לי,אם מישהו נוהג יותר מהר אז זאת בעיה שלו. אני מבחינתי אתן לו לעבור.

אם ניקח לדוגמא כביש שהמהירות המותרת בו היא 90 - ומישהו נוסע בנתיב השמאלי 90,מאחוריו מגיע רכב ב120 והוא לא נותן לו לעבור,זה חוסר התחשבות בסיסי לדעתי. אין שום סיבה שאותו נהג יסע בשמאלי מלכתחילה כי הרי זהו נתיב עקיפה ויש לתת לכל רכב שמהיר ממנו לעקוף.

פורסם

תרבות נהיגה = תרבות הדיבור = תרבות הדיון.

:agrue:

והמבין יבין..

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

למען הסר ספק, אני דווקא מפנה את הכביש לפעמים לאלו שנוסעים מהר ממני בכביש דו סטרי, אבל זה רק מנימוס, בדיוק כמו שלפעמים אני נותן לאנשים להשתלב למרות שלי יש זכות קדימה.

אבל זה מנימוס נטו, ובטח שאני לא מרגיש שזאת איזו חובה במידה ואני נוסע במהירות סבירה.

.

בלי קשר לדיון הזה אתה טועה אתה אמור לנהוג בנתיב הימני,נקודה.

לא מתוך נימוס אלא מתוקף החוק(שלא נשמר ולא נאכף)

המסלול השמאלי הוא לעקיפה בלבד.

ואין כאן שום קשר למהירות הנסיעה שלך או של מי שנוסע מסביבך.

פורסם
ולאדון דיסקבר: אני מאושר לדעת שאתה יודע מה גילי ומה נסיוני. עכשיו יש לי חדשה בשבילך: כשלי כבר היה רישיון מרוצים+911, אתה עוד למדת תושבע'.

לא זכור לי שהתייחסתי לגילך ו/או נסיונך.

אבל אם טרחת לציין כמה בא-בימים אתה וכמה צעיר אני, ארשה לי להתנהג בצורה מתאימה ולציין כי מעולם לא למדתי תושב"ע :fist:

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

מה תבקשו הלאה? שאם אני לא פותח עם פול גז ברמזור אז שאני לא אעמוד לפניכם בשמאלי אלא רק אחרי הרכבים בנתיב הימני?

אם אפשר אז כן, מבאס להגיע לרמזור בנתיב השמאלי {אחרי שהתלבטת איפה כדאי בימני או בשמאלי}.

ואז כשמתחלף הרמזור לירוק צריך לחכות שכל הנתיב הימני יעקוף.

ואחרי שהתפנה לו מקום בימני, בתוספת אורות גבוהיים. הוא מחליט שהוא לא זז מהשמאלי .

ואז אני צריך להסתכן באיבוד הרשיון או בקנס, בגלל עקיפה מימין.

רובר 214 SI למכירה אלפא 75 טורבו למכירה

"הפחד הוא רק תחושה, האומץ לנסות - זאת המעלה" (א.איינשטיין).

• תוכן חדש...