Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חובה לעשות אאוטינג

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6380 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפותח הנושא :- אם אינך יודע אנגלית אל תשתין מהמקפצה.

מה ל OUTING ולנושא ?. פתח מילון וובסטר קודם שאתה "מתהדר" כאיש העולם הגדול שדוחף מונחים בכל שפה חוץ מעברית,אם צריך או לא.

• תגובות 102
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
דיסקובר ופאלו - חבל שלקחתם את זה ללב.

לא זו הייתה הכוונה.

תפסיק להתנקנק עם יללות התפייסות פתטיות ותראה היכן כתבתי את מה שאתה טוען שכתבתי או תודה בזה שאתה שקרן.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
שניכם חיים בסרט (ואני לא מדבר אפילו על פותח השרשור שבכלל חי באיזה טרילוגיה או משהו).

למה אם אני נוסע במהירות סבירה (כלומר במהירות הממוצעת בכביש) אני צריך לזוז לשוליים כדי שאיזה טייס במיל' יוכל להמריא?

מה תבקשו הלאה? שאם אני לא פותח עם פול גז ברמזור אז שאני לא אעמוד לפניכם בשמאלי אלא רק אחרי הרכבים בנתיב הימני?

למען הסר ספק, אני דווקא מפנה את הכביש לפעמים לאלו שנוסעים מהר ממני בכביש דו סטרי, אבל זה רק מנימוס, בדיוק כמו שלפעמים אני נותן לאנשים להשתלב למרות שלי יש זכות קדימה.

אבל זה מנימוס נטו, ובטח שאני לא מרגיש שזאת איזו חובה במידה ואני נוסע במהירות סבירה.

נכון שאם מישהו נוסע על 30 בכביש של 80 תוך כדי שהוא מעכב את כל התנועה ותוך כדי שיחה בטלפון אז כן, תהבהו, תצפרו, מצידי תורידו אותו עם RPG, אבל אם אדם נוסע במהירות סבירה, בהתאם לתנאי הדרך, למה שהוא יזוז ימינה רק כדי שהוד מעלתו ימשיך בטיסה? אתם נוסעים יותר מהר, אז תחכו להזדמנות ותעקפו (וזה בדיוק מה שאני עושה כשאני נוסע אחרי מישהו איטי, מחכה שזה אפשרי ואז עוקף).

לא צריך לבוא בגישה של "מגיע לי מגיע לי", חלק מאותה תרבות נהיגה שאתם מדברים עליה היא גם להתחשב באחרים, ולראות את הדברים מצד שלהם (כי אולי סבאל'ה מפחד לרדת לשוליים?).

תגיד לי משהו מר "אתם חיים בסרט", איפה מדבריי השתמע רבע ממה שכתבת, כן אני אבקש שאם אני זז מהר ממך בשמאלי תעבור לימני ואל תפריע, אגב במידה ויש מישהו שזז יותר מהר ממני ואני הוא זה שמפריע גם אני אזוז(כמו שאמרת שחלק מהעניין הוא להתחשב באחרים ולא לנסוע במהירות סבירה לגביך ולהפריע לכל העולם, ושוב מי אתה שתגדיר מהירות סבירה לגבי, אתה חושב שאתה נוהג במהירות סבירה, יופי סע בימני ואל תפריע, ולמען הסר ספק תודה לך שאתה מפנה את הכביש כשאתה מפריע, כל הכבוד לך שאתה מנומס, תקבל פרס

שים לב למה שסימנתי באדום, אם תחזור לתגובותי הקודמות -על זה בדיוק דיברתי,ולכן תגובתך לא רלוונטית בעליל ואם היית טורח לקרוא את כל השירשור כנראה שהיית מבין גם מה אתה כותב

בן

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם

בדר"כ אני לא שופט אנשים מבלי שאני מכיר אותם, אבל מסתמן מדברייך שאתה לא יודע עדיין לנהוג.

הספקת בשירשור הזה לקבוע עבור 2 אנשים שהם לא יודעים לנהוג, מה גורם לך לחשוב\להאמין שאתה נוהג טוב יותר ?

והעיקר שאתה לא מתנשא.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

מקריאה של השרשור הזה אפשר לחשוב שכולכם מזדיינים... :-P

:wink:

ולאדון דיסקבר: אני מאושר לדעת שאתה יודע מה גילי ומה נסיוני. עכשיו יש לי חדשה בשבילך: כשלי כבר היה רישיון מרוצים+911, אתה עוד למדת תושבע'.

פשש, לא רק טמבל שאין לו מה לעשות בחיים חוץ מלהתלונן על עיתונאים ויבואנים בארץ, אלא גם שקרן. כל הכבוד.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

לדעת לנהוג ?איפא ומתי אתם ?

נהיגה היא, במקומות המפגרים ביותר בעולם , הלא מקצוע הירוד ביותר לאנשים שהחזיקו את הטוריה הפןך.

פורסם

וואי וואי איזה ויכוח יצא מזה, סה"כ הוא אמר שנהג בנס הרים גרם לפקק, לא הפריע ל"מתגרזנים" אלא ממש לפקק שנכללים בו גם נוסעי הכביש ה"רגילים".

אז הוא ציפה לראות איזו סבתא נוהגת בפוקוס בראש הטור והופתע לראות בחור בקופר S, סיטאוציה די משעשעת למען האמת, לקחתם את זה לויכוח כזה גדול.

תמשיכו לדבר על מה עושים בנס הרים כשיש מתנדב במשטרת התנועה בת'רד, באמת זה דבר חכם לעשות, אפילו חלק ציינו פה זמנים שהם שם.

פורסם
תמשיכו לדבר על מה עושים בנס הרים כשיש מתנדב במשטרת התנועה בת'רד, באמת זה דבר חכם לעשות, אפילו חלק ציינו פה זמנים שהם שם.

אתה יכול להרגע, יש הרבה יותר מאחד.

אלא אנשים שתרבות הנהיגה יקרה לליבם עד כדי כך שהם הולכים למשמרות על חשבון הזמן שלהם בשביל שהכביש יהיה יותר בטוח ובשבתות אתה אפילו יכול לפגוש אותם בנס הרים. הם האחרונים לחשוש מהם.

בנוגע לנושא השרשור- אני חייב להבין, יש פה איזה אדם רציני אחד שבאמת ובתמים חושב שהנהג האיטי צריך לעבור על החוק ולבצע תימרון מסובך ומסוכן (לרדת לשוליים)רק בכדי שאתה תעקוף? יותר הגיוני שאם אתה כ"כ ממהר תעקוף אתה על הפס הפרדה הרצוף.

אבל לא, אתה לא פראייר של אף אחד, ומה אם יתפוס אותך שוטר? שהנהג האיטי יבצע את העברה כי אתה מציק לו עם האורות והזמבורה, נכון?

ועל זה כל מה שיש להגיד זה, בריון !

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אני מתייחס ברצינות לחשיפה שיש לפורום הזה, הויכוח הזה לא תורם, וכן יש מה לחשוש מהם, מספיק ציוץ של צמיג בסיבוב, רעש של אגזוז, או הבחנה שלהם בפוד שעונים ברכב, לגרום להם להעמיד אותך בצד לחקירה צולבת שסופה תליה בכיכר העיר ועוד כותרת בעיתון.

וחבל על הויכוח שנוצר פה, זה באמת משעשע לראות נהג צעיר בקופר S מעכב נהגים ממוצעים עד כדי פקק.

פורסם
הספקת בשירשור הזה לקבוע עבור 2 אנשים שהם לא יודעים לנהוג, מה גורם לך לחשוב\להאמין שאתה נוהג טוב יותר ?

והעיקר שאתה לא מתנשא.

אין פה כל התנשאות.

אני לא אמרתי שאני יותר מהיר מהם או בעל כישרון יותר גדול.

אני רק יודע, שעל הכביש הרבה יותר נעים להיתקל בנהג כמוני מאשר נהג כמוהם.

אני רק יודע שאני אעשה למישהו את היום בכך שאתן לו להשלב לנתיב שלי וכדומה.

זה חלק מההגדרה של לדעת לנהוג - לדעת לחיות בשלום עם שאר הנהגים.

פאלו, במקום לנסות להסתיר את העובדה שאתה סתם עצבני ולירות מהמותן מילים שרק ח"כ יכול להגיד,

תהיה ישיר ותעמיד דברים על דיוקם.

אביחי

פורסם
מקריאה של השרשור הזה אפשר לחשוב שכולכם מזדיינים... :-P

.

מקריאה של השרשור הזה ניתן ללמוד מונח חדש "בוקי סרוקי".

:roll:

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

תן לי לחדש לך ידידי אאוץ,

1.אתה לא תעשה לאף אחד את היום בכך שתיתן לו להשתלב בנתיב,מקסימום תעשה לו את ה-10 שניות עד שאתה תעלם לו מהמראה.

2.לפי מה שאתה כותב אתה לא בדיוק הנהג שהייתי רוצה לפגוש כשהוא נוסע אחרי,כי בהנחה ואני אנהג לפי החוק,אתה תתחיל להציק לי עם אורות גבוהים,למרות שאין לי ממש נתיב ימני לעבור אליו (כמו בנס הרים).

3.השוליים וגם החצי שוליים לא שייכים לאבא שלי,מבחינתי הם שייכים למתנ"א,הם שייכים לאותו אחד שהרכב שלו פתאום נתקע,הם שייכים לאלה שעשו תאונה קלה ודחפו את הרכבים שלהם לשם,והם שייכים להורים שנוסעים כבר שעה בכביש הערבה ולא מוצאים איפה לעצור לילד כדי שהוא ישתין (וגם זה מוטל בספק).

אני לא יורד לשוליים אם אני לא משתייך לאחת הקטגוריות האלה, גם אם מהירות הנסיעה שלי "לא מתאימה" לזה שנוסע אחריי.

4.כשאתה נוסע מאחורי מישהו שנוהג כחוק, הוא לא מעכב אותך, זה אתה שמלחיץ אותו !

5.אל תעלב, אבל בנסיעה מנהלתית, הייתי מעדיף להתקל באנשים כמו פלואו או דיסקובר (למרות שאני באמת לא מכיר אותם אישית) ולא מישהו שילחיץ אותי כמו לא יודע מה.

וכן, הייתי בנס הרים, ולא פעם אחת,ואינספור פעמים "נתקעתי" מעל מישהו שהזדחל, אז אין ממש מה לעשות, מורידים הילוך וממתינים להזדמנות המתאימה (מבחינת החוק והבטיחות) לעקוף בלי להציק ליתר הנהגים.

אגב, אני לא מנסה להצטדק פה עם זה שאני כותב "מבחינת החוק והבטיחות", אין לי בעייה להודות בזה שבכביש המהיר אם התנאים מאפשרים זאת אני לא נוסע מתחת ל-120 קמ"ש,אם התנאים מאפשרים והדרך מוכרת לי אני גם לא נרתע מלנסוע במהירויות גבוהות מזה משמעותית.

אבל "רקורד" העבירות שלי מסתיים שם, אני לעולם לעולם לעולם לא חוצה פס לבן, גם אם יש קו מקוקו אני לעולם לא יוצא לעקיפה אם אני לא בטוח לגבי שדה הראייה שלי או היכולת שלי לסיים את העקיפה בלי לסכן את עצמי או את זה שבה ממול או את הרכב הנעקף, גם כשאני נוסע במהירויות לא חוקיות בעליל אני לעולם לא עושה את זה עם זיגזוגים מיותרים או "הפתעות\היצמדויות" לרכבים אחרים,ואם אני יודע שאני נוהג ממש מהר ביחס לשאר התנועה אני דואג גם שהאיתותים שלי יהיו הרבה יותר מוקדמים על מנת שיוכלו להבחין בהם בזמן ולא בדקה ה-90.

ידידי, גם נהיגה מהירה וספורטיבית יכולה להיות עם מינימום סיכון לעצמך ולשאר משתמשי הדרך,בלי לגרום לאחרים לרדת לשוליים, בלי להציק לנהגים אחרים יותר מדי עם הבהובים ואיתותים מיותרים.

זה שאתה נוהג ספורטיבי לא אמור לחייב את שאר משתמשי הכביש להכנס למצב "קרב".

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

הבעיה היא שיש יותר מידי מתייפייפים ומצד שני גם יותר מידיי קיצוניים, מה אומר ומה אגיד שאו ברכה.

בן

נ.ב מסכים עם יוסי פרנקוס שאמר שלצד החוק(ואני מכבד אותו) יש גם צדק חברתי והתחשבות בזולת- לכאן ולכאן

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם
מקריאה של השרשור הזה אפשר לחשוב שכולכם מזדיינים...

אני לא. אני נשוי 10 שנים.

פורסם

פאלו, במקום לנסות להסתיר את העובדה שאתה סתם עצבני ולירות מהמותן מילים שרק ח"כ יכול להגיד,

תהיה ישיר ותעמיד דברים על דיוקם.

איזו עובדה?

אתה טענת שאני כתבתי דברים שלא נכתבו מעולם, מה שהופך אותך לשקרן. עכשיו, או שתראה איפה כתבתי את הדברים הללו או שתתנצל ובפומבי. זה נקרא להעמיד דברים על דיוקם.

קשה להיות פחות ישיר ומדוייק: אני לא כתבתי את מה שאתה טוען שכתבתי, אפילו לא ברמיזה, מה שהופך אותך לשקרן.

ישיר מספיק בשבילך?

• תוכן חדש...