Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חובה לעשות אאוטינג

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6380 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מישו יודע מי הד--ל הזה?? כי אני הולך להתקשר אליו שיודיע לי מתי הוא יוצא לכביש. יש גבול, לא??!!

זאת הבעיה עם נס הרים.

שיש תמיד מי שיחשוב שהכביש נבנה בשביל התענוג שלו ויתייחס לנהגים אחרים כמי שנכנסו בלי כרטיס לקולנוע הפרטי שלו. אלו כמובן ראויים לצפירות, הדבקות לזנב ואפילו השפלה פומבית, כי הם הפריעו להוד מעלתו להנות בנס הרים.

כמו שכתב, בעילגות הולמת: "מושחטים נמאסתם".

אני הייתי בנס הרים לפני שבועיים. הגעתי עד הדסה וחזרתי על עקבותיי.

למה?!

כי הנוסע שאיתי (זה שנתיים מתחנן "תיקח אותי לסיבוב") שפך לאגר. שפך לאגר, יענו, הרגיש כל כך רע פיסית שהיינו צריכים לעצור שהוא יקיא ואני אפילו את ה-ESP עוד לא ניתקתי.

אז אולי אני צריך להוקיע עכשיו אותו ואת אמו הורתו לדיראון עולם, כי הקיבה שלו לא עומדת ב-G?

זה גבר זה?!

לא יודע.

אבל אני יודע מי לא ג'נטלמן אלא בהמה ישראלית מצויה.

זה שחושב שהכביש, כל כביש, הוא מגרש הצעצועים הפרטי שלו ושכל העולם צריך להתנהל בהתאם.

ההבדל בין dor29 למי שחונה בחנייה כפולה בכיכר המדינה הוא... כלום.

שניהם חושבים שהכביש שייך להם ולהתחשקויות שלהם ושכל העולם צריך להתאים עצמו לתוכניות שלהם ואם לא, המפריע הוא, במינימום, הומו (שזה נורא ואיום, כמובן, לבהמה המצויה, אבל זה דיון אנתרופולוגי אחר).

נס הרים זהו כביש ציבורי שבו גם מתניידים "סתם" אנשים שרוצים להגיע בשקט ובשלום הביתה. מי שלא יכול לחיות עם זה בסבלנות ובסובלנות שיישאר הוא בביתו ולא יביא את החוליגניזם שלו לכביש, ובטח שלא לפורום.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תגובות 102
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הכביש הוא לא מגרש משחקים/שדה קרב/ספת פסיכולוג/תחליף מאריך של אף אחד,בין אם הוא מתוחכם שיודע להופיע כמתון כשהוא בטוח באי זיהיו בפניו האחרות כנהג אגרסיבי או פחות משכיל שכותב בשגיאות והתוקפנות היא פניו היחידות.

פורסם

מעניין.

כל הסרטונים שראיתי בחו"ל בסגנון "נס-הרים", כל נהג איטי ידע למהר לרדת לשוליים ולתת לעקוף בלי דרמות.

וגם שנהגתי בחו"ל, בכבישים שהיו גורמים לנס-הרים להיראות כביש סתמי ומשעמם, הנהגים ידעו לתת לעקוף.

כאן הישראלי אפילו לא מודע שיש מאחוריו מכונית שהקצב שלה יותר מהיר.

למען הספק ספק, אני לא צופר לעולם.

אני מאותת שמאלה, ומידי פעם שם אור גבוה.

לפעמים מתמזל מזלי...

אביחי

פורסם

החוק לא מאפשר ירידה לשוליים, מה גם שלרב אין שוליים רחבים מספיק בנס הרים.

גם אם כן, נהג שנוהג במהירות סבירה לא צריך לפנות דרכו לנהג שרוצה לנהוג במהירות גבוהה.

למען הסר ספק, להרים אור גבוה לנהג שלא נוהג מהר מספיק לדעתך זו ביריונות נטו. אם אתה רוצה לנהוג מהר יותר, עקוף היכן שניתן. עד אז תזדיין.

פורסם

איך הצלחתם כולכם לפספס את הנקודה...

הטיפוס הזה נסע במיני קופר S. לא סתם מיני בשביל הצורה אלא קופר S. ומה הוא עושה איתה באחד הכבישים הכי מהנים לנהיגה? נוסע כמו סבתא ועוד מפריע לאחרים [ותודה לברנש דיסקבר שהרטיב כאן את הכביש = הלואי והיה רטוב לא רק כאן אלא גם במציאות.]

פורסם
נהג שנוהג במהירות סבירה לא צריך לפנות דרכו לנהג שרוצה לנהוג במהירות גבוהה.
זה בדיוק ההבדל בין אנשים בארץ לחו"ל. שם נוהגים באדיבות גם מעבר למה ש"צריך".

לא שאני מנסה להצדיק את פותח השירשור, אני פשוט אומר שצורת המחשבה הזאת צריכה להשתנות.

פורסם

הטיפוס הזה נסע במיני קופר S. לא סתם מיני בשביל הצורה אלא קופר S. ומה הוא עושה איתה באחד הכבישים הכי מהנים לנהיגה? נוסע כמו סבתא ועוד מפריע לאחרים

צודק, אם הוא נסע במיני קופר S הוא צריך להתגרזן כל הדרך ובכל נסיעה.

אסור חס וחלילה לחזור מביקור אצל חברים ולנסוע רגוע.

בכלל, טוב שאתה לא קובע לבחור שהוא צריך להחזיק מאזדה 3 בשביל הנסיעות הרגועות שלו, ובמיני קופר S להשתמש רק כשהוא מתגרזן על הכביש.

מה שכן, זה פשוט ביזיון שהוא מעז לנסוע על כביש ציבורי ולהפריע לאחרים שרוצים להפוך את הכביש הזה למסלול המרוצים הפרטי שלהם.

היית צריך להזמין מיד משטרה שתוריד אותו מהכביש לאלתר.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

למיטב ידיעתי יש שם בשבתות 2 זקנים/חיילות חי"בה בפוקוס של בית שמש + לפעמים ניידת אזרחית עם כל המתקונים. בעיקר כדי למתן את האופנועים אחרי שנהרגו שם.

פורסם

ההבדל בין dor29 למי שחונה בחנייה כפולה בכיכר המדינה הוא... כלום.

שניהם חושבים שהכביש שייך להם ולהתחשקויות שלהם ושכל העולם צריך להתאים עצמו לתוכניות שלהם ואם לא, המפריע הוא, במינימום, הומו (שזה נורא ואיום, כמובן, לבהמה המצויה, אבל זה דיון אנתרופולוגי אחר)-אתה צודק באמת אין בינם הבדל, שניהם מתנהגים התנהגות פסולה, אבל אין הבדל גם בינהם למישהו שחושב שאם הוא שומר על החוק בכביש אז הכל בסדר, לפי כך הוא יכול גם לנסוע במהירות של 20 קמ"ש, הוא עדיין ישמור על החוק, אז אם כל הכבוד לחוק ויש כזה,יש גם את היכולת להתאים את עצמך לכביש ולא להתנתק ממנו בשם החוק, ואם כל התנועה זזה מהר יותר ממך אז אתה מפריע לה, ועליך לרדת לשוליים,הכי חכמה זה להגיד אני שומר חוק

נס הרים זהו כביש ציבורי שבו גם מתניידים "סתם" אנשים שרוצים להגיע בשקט ובשלום הביתה. מי שלא יכול לחיות עם זה בסבלנות ובסובלנות שיישאר הוא בביתו ולא יביא את החוליגניזם שלו לכביש, ובטח שלא לפורום-צודק נס הרים הוא דוג' מאוד קיצונית שהרבה חברה באים לצלם את המהיר ועצבני הבא-2DUM2FURIOS, אבל לא פעם נתקלתי בכביש החוף/כבישים בתוך חיפה שמר פלוני אלמוני החליט לנסוע בשמאלי ללא שום סיבה נראת לעין במהירות חוקית המנותקת לגמרה מהנעשה על הכביש, ועוד בשמאלי ההשוא נתיב עקיפה ולא לזוז ולא משנה אם "בריון שכמוני" הבהבתי/צפצפתי/רקדתי ברייק דאנס מאחוריו בלבוש מינימאלי(אבל הוא טריקי שומר החוק- וזה מה שחשוב)- בין 0-50 תלוי במקרה ולתקוע את הכביש, גם זה לא בסדר.

החוק לא מאפשר ירידה לשוליים, מה גם שלרב אין שוליים רחבים מספיק בנס הרים.

גם אם כן, נהג שנוהג במהירות סבירה לא צריך לפנות דרכו לנהג שרוצה לנהוג במהירות גבוהה-מי מגדיר מהירות סבירה, לדעתי בכביש החוף כשהוא ריק המהירות הסבירה היא 200, אז מה , אני עושה את זה?

למען הסר ספק, להרים אור גבוה לנהג שלא נוהג מהר מספיק לדעתך זו ביריונות נטו. אם אתה רוצה לנהוג מהר יותר, עקוף היכן שניתן. עד אז תזדיין-על מה אתה מדבר שהוא יזדיין, אם הוא מספיק מנותק מלהתייחס לסימנים היחידים שלי יש לסמן לו(צפצוף/אורות גבוהים וכו'), אז שירד מהכביש וילך ברגל כי אין מה לעשות הוא לא לבד והוא מפריע לי ולבא אחרי וכו'.

מי ישמע, כולה לעבור לימני ולתת לי לעבור, לפי מה שאתה אומר אתה יכול להיתקע מאחורי מישהו כל הנסיעה העיקר שלא תהבהב לו, בריון שכמוך...

לסיכום,

אני לא מדבר על נהיגה ספורטיבית בכביש שמשמש לנוהגים רגילים, אני מדבר על נהגים מנותקים שמתייחסים למהבהבים בנורות מאחוריהם כבריונים ועושים דווקא/ מנותקים ומכונסים קרוב מידי להגה מכדי לראות שהם מפריעים לתנועה

למטבע יש 2 צדדים, אני לא אומר לנהוג כמו פסיכי ולצפות שכולם יעשו כמוך אבל אני גם לא חושב שלהיות מכונס בעצמך ולא להתחשב בתנועה כי לשעתך זה לא נכון

נ.ב: אנקדוטה קטנה, נתקעתי מאחורי מישהי בעליית פרויד בחיפה בשמאלי כל העלייה, בסוף העלייה נעצרתי לידה ושאלתי אותה האם לא הבחינה בי מסמן לה עם האורות שלי במשך כל העלייה(3 ק"מ)(אני שונא לצפור), אמרה לי העלמה שלדעתה נסעה מספיק מהר, אתם יודעים מה, זאת בריונות, שתיסע מספיק מהר בימני ולא תפריע, או שכמו שאמר FALOU ,שתזדיין.

בן

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם
שבת בבוקר זה נראה לי היום האחרון שמתאים לנס הרים :roll:

אפשר להגיע בשבת בבוקר לנס הרים, אבל בשעה די מוקדמת, עדיין אין רוכבי אופניים בשעות הללו, למעשה הם עדיין לא התעוררו בכלל.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

הטיפוס הזה נסע במיני קופר S. לא סתם מיני בשביל הצורה אלא קופר S. ומה הוא עושה איתה באחד הכבישים הכי מהנים לנהיגה? נוסע כמו סבתא ועוד מפריע לאחרים [ותודה לברנש דיסקבר שהרטיב כאן את הכביש = הלואי והיה רטוב לא רק כאן אלא גם במציאות.]

לא פספסנו שום נק' אתה מפספס את הנק' ולוקח את הנק' שלי איתך.

אתה והוא לא יותר טובים אחד מהשני, הוא בניתוק שלו מכל שאר הכביש,(והאמת שלא רלוונטי אם זו מיני קופר אס או זובי נובי על גלגלים) ואתה עם הרצון שלך להתגרזן כל הדרך בכביש שאף אחד לא ייעד אותו פורמלית למטרה זו

זה לא משנה אם היה רטוב או לא, זהו לא כביש שנוסעים בו רק בעלי ספורטיביות , אלא כפי שנאמר פה גם אנשים רגילים שגרים שם, מי אתה שתבוא ותגיד להם איך לנסוע, ומי הוא שיתקע את כל הכביש כי רכבו חדש והוא רוצה לשמור עליו?

בן

מנהלים מצטער על השימוש במילים גסות, לא מצעתי מילים טובות יותר שיביעו תחושותיי

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם

אני מבין מצויין, זה אתה שלא מבין, אחרת לא היית מראה את הפרצוף שלך שוב בשרשור הזה.

זכותו לסוע כמו סבתא גם בלמבורגיני. הוא לא מפריע לך, הוא נוסע כחוק. זה אתה שמפריע לו.

פורסם
מצטער להגיד לך, אתה חסר תרבות נהיגה.

לא מה שהייתי מצפה למנהל בקארז, ולא כאחד שמחזיק אוטו ספורטיבי.

אביחי

לגאווה לי לאכזב אותך.

• תוכן חדש...