Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חובה לעשות אאוטינג

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6380 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בלי קשר לדיון הזה לא הבנתי מאיפה הבאת את הנתיב ימני והשמאלי?? אני מדבר פה על כביש עם נתיב אחד לכל כיוון :roll:

בוא תסביר לי מה הקשר עכשיו לנתיב השמאלי? אני מדבר על מצב שבו נוסעים אחרי מישהו איטי בכביש עם נתיב לכל כיוון, ובמקרה הזה לפי מה שטענת אני גם צריך לפנות את הדרך ולרדת לשוליים, והשאלה שלי היא למה (חוץ מזה שבא לי להיות נחמד)? אתה נוסע יותר מהר, אז תתאזר בסבלנות ותעקוף כשאפשר.

ואף אחד לא קובע מה המהירות הסבירה לגביך, כל אחד נוסע במהירות שהוא מרגיש בטוח בה, אם אתה רוצה לנסוע יותר מהר, אז כמו שאמרתי תחכה להזדמנות ותעקוף, אף אחד לא חייב לרדת לשוליים בשביל זה.

צודק, טעות שלי, אני באמת חשבתי שאתה מדבר על כביש עם 2 מסלולים , ולא על כביש עם מסלול אחד לכל כיוון(ויתרה מכך עם קו הפרדה רצוף) אין לי ויכוח, אני לא אצפה מאף אחד שירד לשול הדרך בכדי שאני אוכל לעבור למעט סייגים(כמובן במידה והכביש מאפשר כך):משאית עם מטען כבד וחריג, טרקטור או רכב מקולקל.

בן

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
  • תגובות 102
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אין לך כוונה להתנגח?

אתה "מניח" שאני צודק?

מניח?!

לא "טרחת" לבדוק?

טרחת לכתוב דברים חמורים בלי לבדוק?

לשם מה, אם לא לשם התנגחות?

אביחי, לא תצא מדברים כאלו בזול. אתה באת לנגח, בכוונה,ואתה המצאת שקרים, כדי לתמוך בניגוח שלך. עם התנגחות אין לי בעיה, אני מגדולי הנגחנים, אבל יש לי שני יתרונות עליך:

1. אינטגריטי - אני לא פוסל במומי ואני "נאה דורש - נאה מקיים".

2. אני כותב לעניין ולא ממציא שקרים על מי שלא מוצא חן בעיני.

תכתוב את האמת, אתה המצאת עליי שקרים ממוחך הקודח כדי לנגח. לא היתה לך שום תכלית אחרת. מאוחר מידי לבוא עכשיו עם טקטיקת "אני אתנצל רק כדי שיהיה שקט, כי בכלל לא התכוונתי". התכוונת גם התכוונת וכתבת את מה שמתאים לך כדי להשמיץ אותי בכוונה.

אתה יודע, אם לא הייתי מנהל כאן הייתי מניח לך. כלומר, ההודעה היתה נמחקת והסיפור היה עובר, כי ההתנצלות שלך לא מעלה ולא מורידה לי אישית. אבל אני מנהל כאן ויש לי מוניטין וכמו שציינת פעם, ציפיות מההתנהגות שלי, אז אין מה לעשות, צריך לשים דברים על דיוקם.

אז שים אותם על דיוקם, המלא וחסר הפרשנות.

קיבלת התנצלות ובזה נגמר הסיפור.

אתה רוצה ללטף את האגו שלך בכך שהוכחת את צדקתך ועליונותך? לא איתי בבקשה.

אביחי

פורסם

החוק לא מאפשר ירידה לשוליים, מה גם שלרב אין שוליים רחבים מספיק בנס הרים.

גם אם כן, נהג שנוהג במהירות סבירה לא צריך לפנות דרכו לנהג שרוצה לנהוג במהירות גבוהה.

למען הסר ספק, להרים אור גבוה לנהג שלא נוהג מהר מספיק לדעתך זו ביריונות נטו. אם אתה רוצה לנהוג מהר יותר, עקוף היכן שניתן. עד אז תזדיין.

סתם במקרה עכשיו ראיתי את השרשור הזה ולא שמתי לב אם מישהו תיקן אותך.

יש חוק שמחייב(!) רכב איטי שמעקב את התנועה לזוז לשוליים על מנת לאפשר לתנועה לזרום.

המשטרה לא מעלימה עין מהמשאיות שיורדות לשוליים, אלא בדיוק להפך. מחובת המשאיות לזוז ולאפשר לתנועה לעבור.

אני לא בטוח מה ההגדרה של "רכב איטי שמעקב את התנועה".

אבל אני כמעט בטוח שאני לא טועה לגבי החוק באופן כללי.

פורסם
סתם במקרה עכשיו ראיתי את השרשור הזה ולא שמתי לב אם מישהו תיקן אותך.

יש חוק שמחייב(!) רכב איטי שמעקב את התנועה לזוז לשוליים על מנת לאפשר לתנועה לזרום.

המשטרה לא מעלימה עין מהמשאיות שיורדות לשוליים, אלא בדיוק להפך. מחובת המשאיות לזוז ולאפשר לתנועה לעבור.

אני לא בטוח מה ההגדרה של "רכב איטי שמעקב את התנועה".

אבל אני כמעט בטוח שאני לא טועה לגבי החוק באופן כללי.

יש חוק כזה, אבל אני חושב שהוא מתייחס לרכב כבד בלבד.

בכל אופן, רכב שנוסע 60 קמ"ש במקום שמותר 80 קמ"ש הוא לא רכב שמעכב את התנועה.

רכב שמעכב את התנועה זה רכב שנוסע 30 ק"מש במקום שמותר 80 קמ"ש, בד"כ אלו משאיות עמוסות בעליות והן מחוייבות לרדת לשוליים כדי לא להפריע לתנועה.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

יש חוק שמחייב(!) רכב איטי שמעקב את התנועה לזוז לשוליים על מנת לאפשר לתנועה לזרום..

הפרעה לתנועה/עיכוב תנועה

500 ש"ח קנס ו 4 נקודות.

סמל הסעיף 6245

גרמת הפרעה/עיכוב לתנועה כשנהגת

ברכב הנ"ל בכך ש....(פרט העובדות)

בניגוד לתקנה 21(ב) (3) לתקנות התעבורה.

*לא צויין את סוג הרכב ולדעתי החוק מופנה כלפי כל כלי רכב הנע על הכביש.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
הפרעה לתנועה/עיכוב תנועה

500 ש"ח קנס ו 4 נקודות.

סמל הסעיף 6245

גרמת הפרעה/עיכוב לתנועה כשנהגת

ברכב הנ"ל בכך ש....(פרט העובדות)

בניגוד לתקנה 21(ב) (3) לתקנות התעבורה.

*לא צויין את סוג הרכב ולדעתי החוק מופנה כלפי כל כלי רכב הנע על הכביש.

ל'

גם אני חושב שהחוק מופנה כלפי כל רכב, ללא קשר לסוג או למהירות שהוא נוסע.

אם באופן כללי, אם התנועה מתקדמת בצורה שאתה מעכב אותה, חובה עליך לפנות את הדרך.

הוא יכול לזוז לשוליים, לעצור בצד ולתת לאחרים לעבור וכו'.

אז אנשים, סעו איך שבא לכם - רק אל תעכבו את התנועה ;)

פורסם

החוק לא מתייחס לסוג הרכב אומנם, אך לא נראה לי כי התכוון לאנשים הנוסעים יותר מהמהירות המותרת.

בניגוד לתרבות נהיגה שבמסגרתה לדעתי, כן יש לאפשר למהיר ממך לעקוף אותך.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

החוק המדובר לא מתייחס לכלי רכב ספציפי, אבל מצד שני הוא גם לא מתייחס לזה שבנאדם נוסע כחוק והוא מעכב את פותח השרשור שהחליט שבא לו להתגרזן על הכביש בנס הרים.

אם זה אכן היה כך, אז בכל פעם שמישהו היה עולה לאיילון ומחליט לנסוע על 160 אז משטרת ישראל היתה צריכה להקים חסמים ולהוריד לשוליים את כל נוסעי הכביש כדי שאותו טייס נמוך יוכל לטוס בביטחה.

ורכב שנוסע על 40 או 50 קמ"ש בכביש של 60 קמ"ש- זה לא רכב שנחשב מעכב תנועה.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

קראתי את כל השרשור הזה ואני די המום מחלק מהתגובות, רק רציתי להשאיר את האמרה הבאה:

"עדיף לאבד רגע בחיים מאשר את החיים ברגע"

ובאותו הקשר,

שמעתי בטלוויזיה על תאונת אוטובוס בישראל, נראה לי דובר על איזה אוטובוס שיצא לעקיפה באזור עליה הררי ועף לואדי.

מוכר למישהו?!

לכל החברים כאן בפורום ובשרשור בפרט, סעו בזהירות.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

לבחור שמעליי,

אתה כנראה קצת מנותק, התאונה עליה אתה מדבר היתה כבר לפני 3 ימים....נהרגו 26 נוסעים באוטובוס שהיה בדרכו לאילת והתהפך למדרון לאחר שהנהג איבד את השליטה במהלך עקיפה חסרת אחריות.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
קראתי את כל השרשור הזה ואני די המום מחלק מהתגובות, רק רציתי להשאיר את האמרה הבאה:

"עדיף לאבד רגע בחיים מאשר את החיים ברגע"

ובאותו הקשר,

שמעתי בטלוויזיה על תאונת אוטובוס בישראל, נראה לי דובר על איזה אוטובוס שיצא לעקיפה באזור עליה הררי ועף לואדי.

מוכר למישהו?!

לכל החברים כאן בפורום ובשרשור בפרט, סעו בזהירות.

קלישאתי משהו

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם

מכול הנושא הזה עדין לא הבנתי מה זה נס-הרים איפה זה נמצא ועד מתי יעלוזו צעירים?

HU: DEH-P690UB|Rear:JBL CS3196 (6X9)|SubWoofer:JBL GTO1204D|Mono:RockFord P3001|Front:Morel Hybrid Ovation 6

Front AMP:Rockford Punch 500a2|

• תוכן חדש...