Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חובה לעשות אאוטינג

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6380 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אפילו שלא טרחתי לבדוק אם אני טועה אני אניח שאתה צודק.

ממילא אין לי כוונה להתנגח ובטח ובטח שלא לשקר שחור על-גבי לבן.

אז קבל את התנצלותי, הכנה יש לציין.

ועידן.

אני מכבד את דעתך.

למרות שציירת אותי (ואולי אני אשם בזה) כאחד שיושב על הזנב של אחרים ומלחיץ אותם, שזה לא הדבר, אני מודע לזה שלכולנו פה מטרה אחת - להגיע בשלום למחוז חפצנו.

אין לי ממש כוח לרשום תגובה לכל אחד שחושב באופן שונה ממני, אז לא נותר לי אלא לקבל את השונה.

שיהיה לכולם המשך יום טוב.

אביחי

• תגובות 102
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הכל בסדר , בשביל להגיע ממקום למקום לא צריך STI או FR או RT או שיפור כזה או אחר או כלום, אני בספק אם כולנו תמימים כמו שהיינו רוצים להיות

בן

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם
אפילו שלא טרחתי לבדוק אם אני טועה אני אניח שאתה צודק.

ממילא אין לי כוונה להתנגח ובטח ובטח שלא לשקר שחור על-גבי לבן.

אין לך כוונה להתנגח?

אתה "מניח" שאני צודק?

מניח?!

לא "טרחת" לבדוק?

טרחת לכתוב דברים חמורים בלי לבדוק?

לשם מה, אם לא לשם התנגחות?

מסתבר שאתה נוהג כאחרון הישראלים, מאלה שעושים לך זובי ונתקעים בשמאלי בסבבה שלהם, "ותזדיין בסבלנות".

גם לא הוספת לעצמך כבוד שאמרת שלא תזוז מהנתיב שלך גם אם אופנוען יחתוך לנתיב שלך ויסכן את עצמו, באחד השירשורים לא מזמן.

מסתבר שאתה נהג בלתי מתחשב בסביבה, וכמו שאלון גל היה אומר, שמך השני "למה-מה", העיקר אני הולך ליפי הספר.

אתה לא מאכזב אותי, כי לא אכפת לי ממך ומחייך. רק מופתע לשמוע שיש דברים כאלה.

רק מקווה שלא להיתקע מאחורייך ושכמוך בנס הרים.

אביחי

אביחי, לא תצא מדברים כאלו בזול. אתה באת לנגח, בכוונה,ואתה המצאת שקרים, כדי לתמוך בניגוח שלך. עם התנגחות אין לי בעיה, אני מגדולי הנגחנים, אבל יש לי שני יתרונות עליך:

1. אינטגריטי - אני לא פוסל במומי ואני "נאה דורש - נאה מקיים".

2. אני כותב לעניין ולא ממציא שקרים על מי שלא מוצא חן בעיני.

תכתוב את האמת, אתה המצאת עליי שקרים ממוחך הקודח כדי לנגח. לא היתה לך שום תכלית אחרת. מאוחר מידי לבוא עכשיו עם טקטיקת "אני אתנצל רק כדי שיהיה שקט, כי בכלל לא התכוונתי". התכוונת גם התכוונת וכתבת את מה שמתאים לך כדי להשמיץ אותי בכוונה.

אתה יודע, אם לא הייתי מנהל כאן הייתי מניח לך. כלומר, ההודעה היתה נמחקת והסיפור היה עובר, כי ההתנצלות שלך לא מעלה ולא מורידה לי אישית. אבל אני מנהל כאן ויש לי מוניטין וכמו שציינת פעם, ציפיות מההתנהגות שלי, אז אין מה לעשות, צריך לשים דברים על דיוקם.

אז שים אותם על דיוקם, המלא וחסר הפרשנות.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
וחבל על הויכוח שנוצר פה, זה באמת משעשע לראות נהג צעיר בקופר S מעכב נהגים ממוצעים עד כדי פקק.

לא מבין כלכך מה משעשע.

כשמיני קופר רגילה, ידנית, וחסרת כל איבזור עולה כ200 אלף ש"ח - וכמעט ולא נותנים עליה הנחה,

ומצד שני מיני קופר S, אוטומטית, מאובזרת למדי עולה כ240 אלף ש"ח - ואפשר לקבל עליה הנחה של 20 אלף ש"ח,

רבים מחליטים לקחת את הקופר S בתוספת של 20 אש"ח, לקבל רכב חזק יותר, מאובזר יותר, מהנה יותר ולא בהכרח יקר יותר (אם נצא מנקודת הנחה שרק התיבה האוטומטית היא אופציה של ~20 אש"ח).

תבין שהסיכוי גדול יותר לפגוש זב חוטם שאין לו שום הנאה מנהיגה בקופר S אוטומטית מאשר "סתם" מיני קופר.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
שניכם חיים בסרט (ואני לא מדבר אפילו על פותח השרשור שבכלל חי באיזה טרילוגיה או משהו).

למה אם אני נוסע במהירות סבירה (כלומר במהירות הממוצעת בכביש) אני צריך לזוז לשוליים כדי שאיזה טייס במיל' יוכל להמריא?

מה תבקשו הלאה? שאם אני לא פותח עם פול גז ברמזור אז שאני לא אעמוד לפניכם בשמאלי אלא רק אחרי הרכבים בנתיב הימני?

למען הסר ספק, אני דווקא מפנה את הכביש לפעמים לאלו שנוסעים מהר ממני בכביש דו סטרי, אבל זה רק מנימוס, בדיוק כמו שלפעמים אני נותן לאנשים להשתלב למרות שלי יש זכות קדימה.

אבל זה מנימוס נטו, ובטח שאני לא מרגיש שזאת איזו חובה במידה ואני נוסע במהירות סבירה.

נכון שאם מישהו נוסע על 30 בכביש של 80 תוך כדי שהוא מעכב את כל התנועה ותוך כדי שיחה בטלפון אז כן, תהבהו, תצפרו, מצידי תורידו אותו עם RPG, אבל אם אדם נוסע במהירות סבירה, בהתאם לתנאי הדרך, למה שהוא יזוז ימינה רק כדי שהוד מעלתו ימשיך בטיסה? אתם נוסעים יותר מהר, אז תחכו להזדמנות ותעקפו (וזה בדיוק מה שאני עושה כשאני נוסע אחרי מישהו איטי, מחכה שזה אפשרי ואז עוקף).

לא צריך לבוא בגישה של "מגיע לי מגיע לי", חלק מאותה תרבות נהיגה שאתם מדברים עליה היא גם להתחשב באחרים, ולראות את הדברים מצד שלהם (כי אולי סבאל'ה מפחד לרדת לשוליים?).

הנתיב השמאלי - מיועד לעקיפה.

מי שנתקע בנתיב השמאלי (כספר, במקרים רביום באמת מדובר בסוזוקי ליאנה - רכב שגם אני מתעב :)), גם מאלץ אותי לעשות עבירת תנועה (קרי לעקוף מימין) וגם מבצע עבירה בעצמו - אי שמירה על הימין.

כל זמן שאני מתקדם בקצב מהיר בנתיב השמאלי וחולף על פני אנשים בנתיבים הסמוכים תוך שמירה על הנתיב השמאלי, אני מחשיב זאת כעקיפה.

גם במצב כזה אני יודע לתת כבוד לרכבים מהירים ממני שמעוניינים להתקדם במהירות גבוהה משלי (בימרים, פורשה , מרצדסים וכו'...)

אם אני במצב רוח של זחילה מנהלתית ב100 קמ"ש ומטה, אני עובר אחר כבוד לאמצעי.

אני חייב לציין שמאז שעברתי לדיימונד ויז'ן אנשים עפים צ'יק צ'ק מהשמאל, כנראה צבע התאורה השונה מושך את תשומת הלב:)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

גם במצב כזה אני יודע לתת כבוד לרכבים מהירים ממני שמעוניינים להתקדם במהירות גבוהה משלי (בימרים, פורשה , מרצדסים וכו'...)

אין, היית חייב לרשום דווקא את הרכבים האלה, אה ?.....

:wink:

אל תתעצבן אייל, נאמר בחיוך.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

אייני נוטה להגיב לנושאים אך במקרה זה אצא מקליפתי בשל דבר אחד.

מעבר לסכנות הפוטנציאליות הקיימות בדרך המדוברת אותם רוב המשתמשים ה"כבדים" המצויים למכבר כאן בפורום הוסף פרט אחד חשוב וקריטי במיוחד לדרך זו, מזג אויר!

כמדריך נהיגה בטיחותית וכנהג בעל רכב ספורטיבי הנהנה בעצמו מנהיגה מהירה בהתאם לתנאי הדרך, עליי לומר שבשום מקרה לא הייתי מעיר לנהג לפניי לפנות לי את הדרך, בטח ובטח שלא הייתי מצפה או דורש מנהג לפנות את הדרך לשול (תמרון מסוכן בפני עצמו וכמי שפגש כ500 נהגים השנה בתרגול מסוג זה אני יכול רק להעיד כי לרובם הגדול נדרשו לכ-5-7 תרגולים במהירות 40 קמ"ש, בקטע ישר, ללא הפרשי גובה, ללא תנועה נגדית, עם מדריך ברכב -רק בכדי להשלים את התירגול ללא סיבסוב), נוסיף לכך את מזג האויר והרי שמספיק והחול\עפר בשול מעט לח, אפילו לא רטוב - סכנת החלקה היא ממשית בהחלט.

בעיניי העובדה כי מדובר בקופר S מפתחת ציפייה כי מיומנות הנהג תהיה גבוהה - אם כן ההרגשה והציפיה נובעת מתיסכול אישי של הנהג "המעוקב" ולא מהנהג "המעקב".

אני חולק את רכבי עם אשתי, אף שהיא נהנית מנהיגה מהירה וצלחה בעצמה דרך זו ולרשותה הנעה כפולה, בשום פנים ואופן לא הייתי מאפשר\מורה\מבקש ממנה להתנייד בנס הרים במהירות גבוהה מזו שצויינה כאן בהתאם למזג האויר ואחת כמה וכמה שהייתי מאוד כועס או מאוכזב אם היא הייתה יורדת לשול על מנת לאפשר לנהג אחר לעבור.

אין ספק כי התנהלות כאשר מאחורייך נהג מהיר ממך, במיוחד במידה והוא לא שומר מרחק - מלחיצה ומובילה לטעויות ודווקא במקום בו (הפורום) כותבים בעיקר כאלה הנהנים מנהיגה ושואפים לשפר אותה הייתי מצפה מנהגים אלו להיות סבלניים יותר כלפי אלו שבסך הכל רוצים להגיע מנקודה א' ל- ב'.

לגבי הנתיב השמאלי שמופיע לאורך השירשור אין לי מה להוסיף מפני שהוא לא קשור במאומה לנושא הנוכחי שפתח כותב התר'ד.

ולבסוף לגבי פותח התרד - הבנתי שכל כוונתך הייתה להביע תיסכול על כך שלא יכלת להנות באותו יום מנהיגה מהירה וגם הבנתי את תסכולך לגבי היות הרכב שלפניך ספורטיבי, למרות זאת, אנא עשה מעט כבוד לחבריך לפורום והשתמש בשפה נקייה אין צורך לעליב ציבור קוראים כזה או אחר בשביל להבהיר נקודה.

תודה, חגי.

פורסם
בלי קשר לדיון הזה אתה טועה אתה אמור לנהוג בנתיב הימני,נקודה.

לא מתוך נימוס אלא מתוקף החוק(שלא נשמר ולא נאכף)

המסלול השמאלי הוא לעקיפה בלבד.

ואין כאן שום קשר למהירות הנסיעה שלך או של מי שנוסע מסביבך.

בלי קשר לדיון הזה לא הבנתי מאיפה הבאת את הנתיב ימני והשמאלי?? אני מדבר פה על כביש עם נתיב אחד לכל כיוון :roll:

תגיד לי משהו מר "אתם חיים בסרט", איפה מדבריי השתמע רבע ממה שכתבת, כן אני אבקש שאם אני זז מהר ממך בשמאלי תעבור לימני ואל תפריע, אגב במידה ויש מישהו שזז יותר מהר ממני ואני הוא זה שמפריע גם אני אזוז(כמו שאמרת שחלק מהעניין הוא להתחשב באחרים ולא לנסוע במהירות סבירה לגביך ולהפריע לכל העולם, ושוב מי אתה שתגדיר מהירות סבירה לגבי, אתה חושב שאתה נוהג במהירות סבירה, יופי סע בימני ואל תפריע, ולמען הסר ספק תודה לך שאתה מפנה את הכביש כשאתה מפריע, כל הכבוד לך שאתה מנומס, תקבל פרס

שים לב למה שסימנתי באדום, אם תחזור לתגובותי הקודמות -על זה בדיוק דיברתי,ולכן תגובתך לא רלוונטית בעליל ואם היית טורח לקרוא את כל השירשור כנראה שהיית מבין גם מה אתה כותב

בן

בוא תסביר לי מה הקשר עכשיו לנתיב השמאלי? אני מדבר על מצב שבו נוסעים אחרי מישהו איטי בכביש עם נתיב לכל כיוון, ובמקרה הזה לפי מה שטענת אני גם צריך לפנות את הדרך ולרדת לשוליים, והשאלה שלי היא למה (חוץ מזה שבא לי להיות נחמד)? אתה נוסע יותר מהר, אז תתאזר בסבלנות ותעקוף כשאפשר.

ואף אחד לא קובע מה המהירות הסבירה לגביך, כל אחד נוסע במהירות שהוא מרגיש בטוח בה, אם אתה רוצה לנסוע יותר מהר, אז כמו שאמרתי תחכה להזדמנות ותעקוף, אף אחד לא חייב לרדת לשוליים בשביל זה.

פורסם

זה ברור שלא. מדבריך השתמע שאתה מדבר על שני נתיבים, גם אני הבנתי כך.

אם זה כביש חד סטרי עם נתיב אחד לכל כיוון,ואתה נוסע כחוק - אז שיעקוף על קו לבן או מקווקוו , לא בעיה שלי.

מה שמרגיז בכבישים כאלה , שבדרך כלל לא נמצאים במקומות מרכזיים, זה כשנתקע לפניך איזה טרקטור שנוסע 15 קמ"ש... ואין לך איך לעקוף.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...