Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6409 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

או להזמין מונית ספיישל שתיתן ריח של נהג פרטי מיוזע + רכב חדש, בפחות כסף ובלי שימת לב לנקודות פגועות בדש בורד, סיומות מספרי רישוי וכו'.

• תגובות 68
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

למדתי נהיגה על רכב כזה אבל בצבע אדום עם גג לבן(רכב אחד היפים)ומנוע 1.9 TDI.אני חייב להגיד שהרכב יושב על הכביש בצורה מעולה וההתנהגות שלו פשוט יוצאת מהכלל.וכמו כל סקודה רכב מעולה-אחזקה,טיפולים,מנוע..

פורסם
בהחלט צודק , לרכוש רכב של 100K ל 4000 ק"מ בשנה ?

מבחינתי באופן אישי חבל על הכסף, בחצי מהסכום ניתן היה לרכוש רכב אשר יתן את אותה יכולת אולי ללא הריח של הרכב החדש...

חבר'ה, למה שהבנאדם לא יהנה קצת?!

רוצה פעם בכמה שנים לקנות רכב, אני לא רואה שום סיבה שבגללה הוא צריך להתפשר ולקנות משהו יד שניה ( אלא אם כן המצב הכלכלי לא מאפשר את זה וצריך לקחת הלוואות גדולות מדי ).

לכל אחד יש הנאות בחיים - אז למי שקנה את הרכב זה לנסוע על רכב חדש ואיכותי ( יחסית למחיר, כן?! ).

פורסם
למדתי נהיגה על רכב כזה אבל בצבע אדום עם גג לבן(רכב אחד היפים)ומנוע 1.9 TDI.אני חייב להגיד שהרכב יושב על הכביש בצורה מעולה וההתנהגות שלו פשוט יוצאת מהכלל.וכמו כל סקודה רכב מעולה-אחזקה,טיפולים,מנוע..

איזה התנהגות אפשר לבדוק כשאתה נוסע 40 קמ"ש? איך הגעת לקביעה הזו?

ד"א, מה הקשר שאתם נוסעים 500 ק"מ ביום או 23 אלף ק"מ בשנה? זה השיקול הכלכלי שלו, הוא לא ביקש שיקולים של פאביה מול אופניים או קטנוע חשמלי.

מעניין שאם עוד 5 שנים הרכב שלו יהיה למכירה עם 20 אלף קילומטר אז כל אלה שגאים בנסועה הנ"ל יהיו שמחים לקפוץ על המציאה.

פורסם

אתה כותב את זה כי את אחד השיעורים שלך עשית בנס הרים או שפשוט היה לך שיעור ג'ימאקנה ?

אני לא מנסה להתנשא מעלייך ידידי, אבל אין לך כל דרך בשיעור נהיגה לבסס את כל מה שכתבת פה,ופאת גילך הצעיר (ואם למדת נהיגה על הפאביה החדשה,אזי אתה צעיר) אין לך כל דרך לעמוד על כמה האוטו מעולה מבחינת טיפולים\מנוע\אחזקה וכו'..

זה שנהנית במהלך השיעורים והרכב הרגיש לך נעים זה אחלה, אבל גם אני הייתי בטוח במהלך שיעורי הנהיגה שלי שהרכב שאני נוהג בו ממש אחלה ונחמד (דייהו סופר רייסר !!!!)..

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
איך יכול להיות שכל שרשור על רכב אפור כל כך כמו הפאביה מושך כל כך הרבה אש? :roll:

אולי הפער שבין הרכב עצמו לבין התיאור הנמלץ משהו - הוא שעושה את זה? :shock:

פורסם

שמע במקרה המורה נהיגה שהיה לי הוא גם חבר ככה שלא הייתה בעיה לנסוע יותר מ40 קמש ותאמין אפילו שעברתי את המהירות המותרת כמעט בכל נסיעה ונסעתי הרבה מחוץ לעיר(לא שאני מתלהב מזה או משהו כן)והרגשתי את האוטו כמו שצריך גם מהירות וגם כל מה שציינתי וחוץ מזה מניסיון שלי עם סקודה אני טוב מאוד את הרכבים האלה.

פורסם
Skoda fabia 2008- מבחן מתמשך, חודשיים ביחד

באם חשקה נפשכם להתעלל ברכב, לחיצה פתאומית וחזקה על דוושת הגז, תגרום אפילו להורדת 2 הילוכים במכה.

ברגע שכתבת כזה משפט הסיקור שלך הופך ללא רלוונטי בעליל.

מה זה אתה נחנח תגיד לי ?

אתה חושב שהאוטו שלך עשוי ממרגרינה ?

כמו כן, המושבים של הרכב הזה רחוקים מאוד מלהיות מושבי ספורט איכותיים.

"מבחן" לרכב שבכלל לא התקרבת אפילו למגבלות שלו אני חושב.

לאן הגענו :roll:

DS 7 CROSSBACK 2019

RENAULTSPORT CLIO 203 2010

פורסם
שמע במקרה המורה נהיגה שהיה לי הוא גם חבר ככה שלא הייתה בעיה לנסוע יותר מ40 קמש ותאמין אפילו שעברתי את המהירות המותרת כמעט בכל נסיעה ונסעתי הרבה מחוץ לעיר(לא שאני מתלהב מזה או משהו כן)והרגשתי את האוטו כמו שצריך גם מהירות וגם כל מה שציינתי וחוץ מזה מניסיון שלי עם סקודה אני טוב מאוד את הרכבים האלה.

WTF

לא הבנתי מילה אחת ממה ,שכתבת אנא התנסח בצורה יותר טובה.

יניב

פורסם

יניב,

הוא סה"כ הסביר את הנסיון שלו עם הרכב שמסתכם בכך שהמורה נהיגה שלו נתן לו לעשות עבירות תנועה במהלך השיעורים (עבר את המהירות המותרת בכל השיעורים).

עכשיו שהוא הסביר את עצמו ככה, אני מסכים איתו, הפאביה באמת רכב מצויין.

:roll:

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
יניב,

הוא סה"כ הסביר את הנסיון שלו עם הרכב שמסתכם בכך שהמורה נהיגה שלו נתן לו לעשות עבירות תנועה במהלך השיעורים (עבר את המהירות המותרת בכל השיעורים).

עכשיו שהוא הסביר את עצמו ככה, אני מסכים איתו, הפאביה באמת רכב מצויין.

:roll:

אז מה אני אגיד לו הוא יצא "גבר" ,אם מורה לנהיגה בישראל נותן ךתלמיד שלו לעשות עבירות תנועה לעבור את המהירות המותרת ואחר כך עוד לומר שהרכב הוא סבבה. פשוט אין לי מילים איזה בזיון יש בישראל אחר כך אני לא מתפלא, למה הרבה צעירים נהרגים בתאונות דרכים. כי "המורה לנהיגה לימד אותם לעבור את המהירות המותרת".

יניב

פורסם
מה זאת אומרת? יש עדיין דרך ארוכה, בשני חלקים. :twisted:

לתומי ציפיתי לקרוא תיאור על קפטן ספוק, מסע בין כוכבים ומהירות שמביאה אותנו אל העל חלל.

לא נורא, גם התיאור על האקזוטיקה היפנו/ישראלית, חריכת האספלט ושאגת המנוע טהור הגזע - עשה לי את זה. :lol:

פורסם
ובלי שימת לב לנקודות פגועות בדש בורד, סיומות מספרי רישוי וכו'.

מבחינתך הייתי צריך להתעלם מנושא הסיומת ומנושא הנזק לדשבורד, והבנתי זאת עוד אז. אבל יש לי שאלה אחת לשאול אותך:

אם היית מזמין רכב ב- 105K שהיית אמור להחזיק אותו ל- 15 שנה הקרובות עקב ק"מ נמוך, האם אתה היית מבליג על נזקים שהיו מתגלים בדשבורד? מה היית עושה אם היית מבקש מהסוכן X ומקבל Y (זלזול בלקוח, חוסר התחשבות, מה שתרצה), כי זה באמת מאוד מעניין אותי.

מעניין שאם עוד 5 שנים הרכב שלו יהיה למכירה עם 20 אלף קילומטר אז כל אלה שגאים בנסועה הנ"ל יהיו שמחים לקפוץ על המציאה.

יהיו שמחים לקפוץ על המציאה זו לא מילה.

מה שהיה לי עם האונו זה פשוט היה מטורף, הרכב היה 15 שנה על הכביש עם 131K ק"מ שזה נחשב נמוך יחסית לשנתון ועוד לא הייתי יד ראשונה, אחרת זה היה הרבה פחות.

צעקות בשכונה, שכנים שמתפצלים לחיפושים אחר הרכב, זרם אדיר של טלפונים בדיוק איך שאני משחרר את הפאביה מהסוכנות, ונמשך בערב בקצב של שיחה כל 15 דקות ועוד ועוד. אומרים ששוק הרכב במיתון קשה, לא?

ברגע שכתבת כזה משפט הסיקור שלך הופך ללא רלוונטי בעליל.

מה זה אתה נחנח תגיד לי ?

אתה חושב שהאוטו שלך עשוי ממרגרינה ?

מבחינתי ללחוץ על הגז עד הסוף בצורה כזאת שהגיר ייאלץ להוריד 2 הילוכים בבת אחת- זו לדעתי התעללות, אבל יכול להיות שזה רק אצלי. גם בגיר ידני קורה לך שאתה מוריד מחמישי לשלישי בבת אחת מבלי להאט את המהירות? :shock:

יניב,

אני דווקא לא מתפלא.

במסגרת ההרצה המתישה שנמשכת כבר חודשיים וחצי שסופה יהיה רק אחרי 1500 ק"מ, אני לא עובר 100 קמ"ש. פעם אחת קרה מקרה שרכב לימוד נהיגה עקף אותי על 110 קמ"ש לפחות כאשר מותר 90, כאשר התלמיד נוהג. מאז אני מאמין שהכל אפשרי...

• תוכן חדש...