Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טויוטה,איכות ושירות - המשך

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6390 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כל הכבוד באמת.

זו לא הפעם הראשונה שאני קורא שהחליפו מנוע בטויוטה ללא תשלום גם לאחר גמר תקופת האחריות.

• תגובות 77
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בשלב זה אני רוצה לעצור את השמחה.

איך לעזאזל טויוטה הגיעו למצב הזה?

אנו שומעים כאן בפורום על המון מנועים שנגמרים ממיר קטליטי ומחשב מנוע.

אוטו זה כמו אישה.היית נותן את האישה שלך למישהו אחר?

פורסם

הגיעו, לוקחים על כך אחריות ומגיע להם כל הקרדיט על כך.

בשנת 1997 הופיע ב- 306 בת החודשיים שלנו סדק בשמשה הקדמית, ללא כל מכה חיצונית.

שילמנו על שמשה חדשה כמו גדולים, לאחר שהיבואן סירב בכל תוקף לשאת בעלות ההחלפה בטענה המופרכת ש"משהו פגע בה".

זו תמצית הסיפור.

מותר לכל מכונית להתקלקל (והיפניות אכן מנצלות את הזכות הזו, בניגוד לדעתם של כמה חברים בפורום). השאלה היא מה היבואן עושה במקרה שכזה.

פורסם
מעניין אותי אם זה פשוט תודעת שירות שלך המנכ"לים והאחראים, או שזה גם העובדה שלטויוטה באמת יש פחות תקלות, אז פחות כואב להם הכיס לתקן על חשבונם ביחס ליבואנים אחרים, שאם ישלמו על חשבונם באותו האופן רוב הסיכויים שהם ירדו מנכסיהם :wink:
כבר היה שירשור על החלפת יבואן , שטענו שם שהמוסך המרכזי מכר חלפים שקיבל לשם תיקון במסגרת האחריות . אני מניח שברגע שיבואן יודע על בעיה בחלף הוא בהחלט מקבל מהיצרן את החלפים במחיר מופחת מאוד ו/או בחינם . אז לא הייתי חושש לכיסהם

בברכה יהודה

פורסם

מצטרף לתשבוחות על היבואן.

הרכב של אמא שלי (קורולה 2005) לא הניע ממש ביום שגם כך היה מתוכנן הרכב להכנס לטיפול, הרכב הונע עם כבלים ונסע למוסך, על הדרך מסתבר שהלך מצבר (ולא כתוצאה מתקלה כלשהי ברכב)

בשורה התחתונה: היבואן החליף מצבר על חשבונו לשנפ חדש בלי שביקשנו בכלל ומבלי שציפינו שייקח אחריות על כך.

עם זאת, אני חייב לציין, שמחירי הטיפולים אינם זולים ואפילו יקרים ביחס לשאר היבואנים (צ'מפיון ולובינסקי למשל), אבל לפחות יש תמורה בעד האגרה.

בנוגע לעניין הספציפי : כל הבעיות עליהן שמעתי בדור המדובר של הקורולה - קרו בדגמים שהורכבו בטורקיה, לכן לדעתי במקרה זה היצרן הנחה את היבואן להחליף בצורה גורפת כל חלק בעייתי גם אם לא באחריות.

לפי מיטב זכרוני, החל משנת 2004 (או 2005) הקורולות שיובאו לארץ , יובאו מיפן עקב האכזבה מאחיותיהן הטורקיות.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

לשכן שלי יש טויוטה קורולה ראניקס (ככה רושמים את זה? :roll:) שנת 2004 130K קילומטר.

ביום בהיר אחד הרכב פשוט כבה בזמן נסיעה ללא שום התראה מוקדת.

הרכב הגיע בגרר למוסך ושם התברר שהלך מנוע (בלי שום סיבה ניראת לעין לדברי הבוחן.)

טויוטה החליפו מנוע על חשבונם (הרכב כבר לא באחריות) ללא שום צעקות ועוד לאחד חדש לגמרי!

במו עניי ראיתי איך הם מוציאים אותו מהקופסא!

חזק ואמץ ליבואן! :mm_yeah:

פורסם
הלוואי ושאר היבואנים (אהההם אההם, מי אמר צמפיון?) יקחו דוגמה, ויתנו שירות כזה...

פשוט כל הכבוד!

הלוואי וטויוטה ייצרו:

גיר רובוטי טוב כמו ה- DSG

מושבים נוחים

מנועים ראויים

סביבת נהג נעימה

ואז אקנה אצלהם ואהנה גם מאמינות ושירות :-D

ייצור של כל האמור לעיל בדגמים שלא מיובאים לארץ ו/או ברכבי ספורט, כמובן שלא רלבנטי. ובכל מקרה, כל הכבוד ליבואן/יצרן.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

bar, אתה מוזמן לעבור ללקסוס ;)

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

זה לא קשור רק ליבואן , זה בעיקר קשור ליצרן , טיוטה בנו במשך שנים של שם אמינות ומכוניות שפשוט לא מפסיקות לנסוע.

אחרי הכל רוב האנשים קונים טיוטה בעיקר כי זה פשוט אמין , ברגע שטיוטה תאבד את האמינות לא יהיה לה כבר כל כך הרבה מה להציע מעבר לזה היא לא מחדשת בשום תחום , המכונית שלה לא הכי נוחות, לא הכי יפות ובטח שלא הכי מאובזרות או מפנקות מה שכן הן אמינות ובעיקר בגלל זה אנשים קונים אותן.

טיוטה חייבת לשמור על השם של האמינות הגבוהה ולכן שהתגלה הפגם ביצור ובתכנון המנוע , הממיר הקטליטי והמחשב היצרן החליף אותם ללא ויכוח כי הוא מכיר בתקלות שלו (ועל זה באמת מגיע כל הכבוד לטיוטה ) , כדי לא לאכזב את הלקוח טיוטה פשוט מחליפה את החלקים האלה הרבה אחרי גמר האחריות וזאת כדי לשמור על שם האמינות אז נכון זה אולי עולה להם קצת כסף עכשיו אבל בראייה לעתיד זה משתלם כי הלקוח יוצא מרוצה מהשירות ובעתיד הוא ישוב כניראה לקנות משהו שהוא מרוצה ממנו.

גם אחרי כל התקלות האלה טיוטה לא איבדה את האמינות שלה הכל אודות השירות הנהדר והאחריות למוצר שלהם .

ליבואן אני לא חושב שזה עולה משהו אני מניח שאת המנוע הוא מקבל מטיוטה בלי כסף ומה שאולי עולה לו זה עלות שעות העבודה של הפועלים וגם זה בסימן שאלה אני מניח שיצרן משתתף בחלק מהעלות אם לא בהכל .

פורסם

תרשו לי לחדש לכם-כל מנועי ה VVTI של הקורולה החל משנת 2000 סבלו מהבעייה הזו,והיא ידועה ומוכרת היטב.

הכשל הוא תיכנוני ולא קשור למקום הרכבת המכונית.

היצרן ביפן סופג את כל עלות התיקון,כך שעם כל הכבוד ליוניון מוטורס,זו כלל לא יוזמה שלהם.

באם המכונית לא טופלה במוסך טויוטה מורשה,הסיכוי לקבל מנוע חדש נמוך למדי.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

מה ההתלהבות בעצם?

זה שירות שכל יבואן רכב צריך לספק!

אולי היחס המגעיל והשירות העל הפנים של יבואני הרכב בארץ גורם לנו לחשוב שכשעושים דבר כזה אז זה מעל ומעבר כשבעצם כל יבואן צריך לדאוג ללקוחות שלו.

פורסם

חן, אני מבטיח לך שאם זה היה קורה אצל יבואן אחר, הוא היה עוד עושה על זה כסף...

עיין ערך החלפת מנגנוני חלונות חשמל ברכבי יצרן מסויים , עם השתתפות 50% של רצון טוב למי שצועק מספיק חזק, החל מ5 דקות אחרי גמר האחריות.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

עם כל הכבוד,מנוע במכונית לא בדיוק שווה ערך למרימי חלונות.

ברגע שהבעייה החלה,טויוטה העולמית לקחה אחריות על העיניין,הפיצה חוזר למחלקות השירות ואז הוחל בהחלפת המנועים.

זה לא סוד שלטויוטה יש שירות מעולה,אבל במקרה הזה היוזמה היא של טויוטה ביפן.

הדוגמא שנתת במה שכונה "החלונות הנופלים" מצויינת,והיא עדות להתנהלות מטופשת של יבואן ותיק שמשווק מותג מוערך למדי.

טיפול חכם יותר היה צריך להיעשות במסגרת הטיפולים השוטפים,בהחלפה "שקטה" של המרימים.

הנזק התדמיתי שנגרם היה ללא כל פרופורצייה למהות התקלה,ונגרם רק בשל התנהלות קלוקלת של היבואן.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

באם המכונית לא טופלה במוסך טויוטה מורשה,הסיכוי לקבל מנוע חדש נמוך למדי.

לא רוצה לפתוח פה, כי לרכב של ההורים שלי עם 90K עדיין לא הוחלף מנוע (אם כי אני מרגיש שאנחנו מתקרבים לדקה ה90 מבחינה סטטיסטית)

אבל אני מסכים איתך, אם כי באם קיימת הוכחה לטיפול שוטף (תקין) של הרכב אני כמעט בטוח ב100% שבבית המשפט המקרה הזה לוקח על עיוור. (יש מספיק עדויות לכך שמדובר בתקלה סדרתית)

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

• תוכן חדש...