Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6403 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מרכיבי הניסוי :

1 פיאט דובלו JTD 2003 עם 267 אלף ק"מ ויותר.

1 אליבאבא שמילא מיכל סולר מלא בבוקר במחלף מסובים ויצא לכיוון פארק אפק על כביש 4 עד מורשה ואז בכביש 5, כולל פקקי הבוקר בין בר אילן וגהה, כולל מזגן פועל אך ללא מטען ונוסעים.

נסיעה בוצעה במוד חסכוני, מהירות שיוט קבועה של 100 קמ"ש ללא האצות פתאומיות.

נו, אז כמה אפשר להוציא מהדובלו ? התשובה בתמונה המצורפת שצולמה ברמזור הכניסה לפארק אפק.

16Jul_0005.jpg

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

זה מחשב 20 או 30 ~ ק'מ אחרונים בתור ממוצע

תיבדוק ע'פ מיכל לקילומטר.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

בוודאות לא, כי מספיקה לחיצה בריאה אחת להפיל את הצריכה בכליטר לק"מ בשלב הזה, ז"א שהרגישות יחסית גבוהה, לפחות בהתחלה לאחר האיפוס. כמובן שככל שהמיכל נגמר כבר מתקבע ממוצע שלא זז כ"כ.

פורסם

החישוב במחשבים האלו מתבצע כל 2 דקות בד"כ ככה שהוא די מדוייק.

אצלי למשל הצריכה עלתה כשהרכבתי גגון בדרך הלוך בנסיעה מסויימת - וכשהורדתי אותו בחזור = הצריכה ירדה שוב.

אגב - ביצעתי נסיעה דומה עם סיטרואן ג'מפי לפני שמת - מירושלים לטבריה בקייץ, עם מטען מלא ילדים וציוד ו 2 מזגנים פועלים בשיא העוצמה

הצריעה היתה 20 ק"מ לליטר.

פורסם

שיחקת אותה, אחלה צריכה :)

תנסה בהזדמנות לבצע נסיעה דומה רק ללא פקקים כלל ותגיד מה קיבלת. מעניין כמה עוד אפשר לחסוך.

פורסם
החישוב במחשבים האלו מתבצע כל 2 דקות בד"כ ככה שהוא די מדוייק.

אין בדרך כלל, הבדרך כלל שאני מכיר זה 20-30 אחרונים

לכל רכב שיש את האופציה הזו צריך לקרא בספר רכב וליראות את דרך החישוב.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
  • חודש מאוחר יותר...
פורסם

טוב, הצלחתי להתעלות על עצמי בניסוי.

תדלקתי בראשל"צ מערב, על איילון הפנוי יחסית עד מחלף דוב הוז, משם תנועה עירונית כולל רמזורים רבים עד המוסך של אורן ESI TURBO לביקורת, וחזרה דרך צומת טמפו, מחלף גנות עד איזור תחנה מרכזית חדשה ראשל"צ, והכל בתנועה צפופה של 16:30 אחה"צ.

הנהיגה בוצעה במוד "סופר סבתא" עם הימנעות מהאצות חזקות אבל עם מזגן.

התוצאות לפניכם :

01Sep_0004.jpg

פורסם

נראה לי שיצאת חומוס, כתוב שם Km/h ולא Km/l.

קליאו ספורט 03' 2.0, לוגמת 98 - נמכרה :'(

מגאן 07' 1.5, לוגמת סולר - נמכרה :'(

Say hello to 2015 Megane RS CUP

פורסם

אכן כן יצא טחינה.

בפונטו הצלחתי בתנאים סופר אידיאלים (בינעירוני נסיעה במהירות קבועה של 90 קמ"ש, ללא מזגן, חלונות סגורים, נהג בלבד ברכב ללטף את הדוושה בלי לבלום בכלל) להגיע לתוצאה של מחשב הדרך ל 22 ק"מ/ל'. נתון שבמציאות יותר קרוב ל 19 ק"מ לליטר.

פורסם

רק ניסוי של מיכל מלא ,ריקונו ותדלוק מחדש לאורך זמן יכול לתת תוצאות אמת.

לי למשל יש סטטיסטיקה מלאה מאז שרכשתי את הGTI ועד היום , בכל תדלוק אני רושם כמה ק"מ עברו מאז הקודם, וכמה ליטר נכנסו....

לאחר שנה שלמה שאתה משקלל קיץ+חורף ונסיעות מכל הסוגים, אפשר לקבל מידע סטטיסטי מהימן.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

זה לא היה על מנת להגיע לתגלית כלשהי או כדי להוכיח משהו... :)

סתם לתיעוד פנימי שלי כי אני פסיכי ומתעד כל שטות.

אם אתה מתעקש על קוריוז, הרכב הזה צורך כמו משפחתית 1.6 (סדר גודל של 1:9.5) [למרות שיש לי רגל כבדה מאוד על הדוושה והמזגן עובד אצלי רוב הזמן רוב השנה.... ]

פעם ,דרך אגב, קרה לי באחד הרכבים הקודמים שלי שהתיעוד הזה הצביע על תקלה מתהווה (צריכת הדלק עלתה משמעותית).

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אני שמח לראות שאתה נהנה להשתעשע עם בת תיפוחיי.

אישתי שנוהגת קבוע במוד "סופר סבתא" הייתה רואה 23-24 קמ/ל באופן קבוע באוטו הזה מיכל אחר מיכל דלק.

רק אני כל פעם שהייתי נכנס לאוטו הייתי מקבל כל מיני 17-18 מוזרים שכאלה, מי צריך 100 כ"ס בטנק כזה? :twisted:

נ.ב. רק לידע כללי, נתון ה 26 הוא לא מציאותי, הוא נכון אבל אתה לא מסוגל לנהוג בצורה כזאת באופן נורמלי יום יומי.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...