Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6404 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האוטו של עליבאבא הוא שלי לשעבר. בדיקת מחשב דרך ובדיקה בשטח בכל תדלוק ותדלוק השאירה את הצריכה הקבועה במשך 4 שנים על 23-24 קמ/ל.

אבל, וזה אבל גדול, 99% מהנהיגה שלנו זה דרך בין עירונית. יום יום מהבית לעבודה וחזרה(סיבוב של 55 ק"מ) עם רמזור אחד בלבד לכל כיוון :lol:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

קשה לי להאמין לבדיקות האלה.

גם במאזדה 6 הנתונים שקיבלתי לא היו קשורים למציאות.

מה יותר טוב מלמלא מיכל מלא, לאפס ק"מ, לנסוע 100 ק"מ(או 200, או 300) ולתדלק שוב מיכל מלא?

פורסם

למה קשה לך להאמין?

טורבו דיזל ,מסילה משותפת, מודרני ומתוחזק היטב במבחן של נסיעה רגועה, בין עירונית בלבד, למה שלא יוציא נתון כזה?

C4 טורבו דיזל היתה מוציאה במבחן כזה 35 קמ/ל

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אכן יצאתי חומוס, זה הנתון של מהירות ממוצעת ולא של צריכת דלק ממוצעת.

הצריכה היום (אחרי עוד סיבובים עירוניים ובין עירוניים 50-50) התקבעה על 1:16.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

אם זו מהירות ממוצעת,אז משהו פה לא מסתדר.

אמרת שנסעת לאורך זמן על מהירות של 100 קמ"ש ללא האצות או האטות פתאומיות, איך יכול להיות שהמהירות הממוצעת התקבעה על 21 קמ"ש ?.....

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
למה קשה לך להאמין?

טורבו דיזל ,מסילה משותפת, מודרני ומתוחזק היטב במבחן של נסיעה רגועה, בין עירונית בלבד, למה שלא יוציא נתון כזה?

C4 טורבו דיזל היתה מוציאה במבחן כזה 35 קמ/ל

מצטער יניב,

עם כל הכבוד למסילה משותפת (ויש כבוד!) ולתחזוקת רכב הדוקה אני לא רואה אמת בנתונים והאלה במחשב.

עד שאני לא יווכח בבדיקה מעשית של תדלוק והפרשי ליטרים אני לא מאמין לצריכה של 35 קמ/ל ב-C4 או צריכה של 26 קמ/ל בפיאט דובלו משנת 2003 עם 267K ק"מ.

להוציא 35 קמ/ל מרכב כבד ומוגדש זה קצת מקדים את זמננו.. שלא לדבר על 26 קמ/ל בדובלו שנת 2003.

הנה, אחרי שניגבנו חומוס וטחינה עם אליבבה אנחנו מדברים על צריכה של 16 קמ/ל...עכשיו אנחנו מציאותיים.

פורסם
אין בדרך כלל, הבדרך כלל שאני מכיר זה 20-30 אחרונים

בדובלו וגם במגאן החישוב הממוצע מתבצע לפי TRIP מהאיפוס האחרון ועד ל 10,000 ק"מ ששם הוא מתאפס.

עריכה: מנסיוני עם דובלו הצריכה הזו בהחלט ריאלית. אצלי הוא עמד על 18.5 ק"מ לליטר די יציב לאורך כל חייו.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

ה 16 ק"מ לליטר האלה כוללים כאמור צליחה של כל חולון ברמזורי אחה"צ מאיילון ועד איזור התעשיה (ליד שופרסל דיל) וחזרה לראשל"צ בפקקי הערב מסיירים דרומה. אני מניח שבחלקים האלו היו זחילות ב 10 קמ"ש שתרמו להפחתת הממוצע. כמובן שיש גם רמזורים רבים והמתנות בסרק בכל מיני מקומות.

1:16 זה נורמלי אצלי בדובלו שנוסע ברובו עירוני ומדי פעם גח לו לאשקלון, ראש העין וכד'. אם הייתי נטו מחוץ לעיר אני מניח שהייתי מגיע לצריכה שבגירה מתאר בנהיגה "חסכונית" בכוונה, אם כי כך יוצא כל הכיף מהאוטו שיכול להאיץ יותר טוב מרוב המשפחתיות.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

עד שאני לא יווכח בבדיקה מעשית של תדלוק והפרשי ליטרים אני לא מאמין לצריכה של 35 קמ/ל ב-C4 או צריכה של 26 קמ/ל בפיאט דובלו משנת 2003 עם 267K ק"מ.

הנתון שהבאתי מסתמך על מחשב הדרך ומגובה בדוחות דלקן (ממוצע של שנה שלמה) שדובלו מודל 2003.

אצלי הדובלו עברו אחת 44,000 ק"מ ב 11 חודשים והשניה בסביבות ה 280,000 עד לפני 4 חודשים ואלה היו הצריכות שנשארו די קבועות.

הדובלו החדשה שקניתי במקום זו שנמכרה עושה 1:19.3 בממוצע של 12,000 ק"מ.

פורסם

יש הבדל בין 18.5 לבין 26.

יש הבדל בין 18.5 לבין 35.

במספרים האלה, לכל ק"מ נוסף יש חשיבות והטיפוס מכאן למעלה כבר הופך קשה ותחרותי.

היום, להגיע לסביבות ה-20 ק"מ/ל עם מנוע מסילה משותפת ברכב מסחרי זה כבר לא בשמים..

פורסם

ברור שההפרש לא קטן אבל אצלי מדובר ברכבים שעובדים קשה הן מבחינת תנאי דרך (קילומטרים רבים בדרכי עפר) והן מבחינת משקל.

פורסם
ברור שההפרש לא קטן אבל אצלי מדובר ברכבים שעובדים קשה הן מבחינת תנאי דרך (קילומטרים רבים בדרכי עפר) והן מבחינת משקל.

אוקיי, ובגלל זה הנתונים הנוכחים שמתקרבים לכיוון ה-20 ק"מ/ל (בממוצע, אצלך טיפה פחות בשל תנאי הנסועה) הם מוערכים דיים..

רכב שחי חיים טובים וקלים יותר יעשה את הצריכה הזאת ללא דופי, אבל גם כאן יש גבול מסויים(שנמצא במספרים שאנחנו מזכירים).

אני יכול להעיד על הפורד קונקט שנהגתי עליו שעות רבות ומספר רב של ק"מ בכבישי הערבה שצריכת דלק שלו, בהתחשב בצורת הנהיגה החזקה והביצועים הנחמדים ממנוע טורבו מסילה משותפת, הייתה משביעת רצון ומרשימה.

• תוכן חדש...