רכב כללי
רכבים, נהיגה, חדשות, סקירות, סיכומים, וכל דבר אחר שקשור למכוניות אבל לא מתאים לפורומים האחרים.
כללי הפורום - לקרוא ולהפנים!
בנוסף להקפדה על כללי קארספורום, המפורטים כאן, הנהלת פורום "רכב כללי" שמה דגש על מתן מידע מבוסס ועדכני, מתן כבוד אחד לשני ושמירה על שפה נאותה.
כמה מהכללים:
1. למרות שכותרות ערוכות בידי המנהלים הן בדרך כלל מצחיקות, אנא כתבו כותרת עניינית ואינפורמטיבית.
2. על המידע שאתם מפרסמים להיות אמין, מבוסס ועדכני. המידע גם חייב להיות מנומק.
3. נא לשמור על יחס מכבד לחברי הפורום, לגורמים חיצוניים ולמגזרים ואוכלוסיות (כן, גם "אור ירוק" ורוכבי אופניים).
4. נא לשמור על כתיבה בעברית תקנית.
5. נא לא לפרסם הודעות שכוללות לינקים ללא תוכן משמעותי.
6. במקרה של שרשור בו אתם מבקשים תשובה לשאלה כלשהי, אנא בצעו חיפוש בפורום טרם פתיחת השרשור כדי לקדם דיון קונקרטי ומועיל יותר.
ההנהלה מאחלת לגולשים חוויה מעשירה ומהנה.
66,602 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
היי חבר'ה! רציתי לדעת האם יש נזק כלשהו שיכול להגרם כתוצאה משילוב הילוך לניוטרל באמצע נסיעה לקראת עצירת הרכב? אני אפרט, אם נגיד אני יודע שאני הולך לעמוד ברמזור האדום הקרוב, האם זה בסדר לשלב להילוך סרק ופשוט להשתמש רק בברקס לאחר מכן? השאלה מתייחסת לידני ואוטומט כאחד. תודה לעונים.
הודעה אחרונה מאת danniel, -
-
- 13 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אז ככה, נהג חדש שהיה מעורב בתאונה עם נפגעים, קיבל שלילה מנהלתית לחודשיים, השלילה נגמרה ולאחר חודשיים היה משפט. נאמר שבמשפט קיבל הנהג עוד שלילה לחודש לדוגמה, הוא יצטרך לעשות טסט ותאוריה מחדש? [כי ממה שהבנתי אחרי שלושה חודשי שלילה = טסט ותאוריה מחדש] ואם כן, אחרי הטסט הנהג צריך לעבור עוד שלושה חודשי מלווה? ונאמר שכן , יש סיכוי שהשופט יתחשב בעובדה הזאת ובגלל זה יוותר על השלילה? תודה לעונים ומקווה שצחקתם מהבדיחה בכותרת
הודעה אחרונה מאת TomSilver, -
- 14 תגובות
- 13.7 אלף צפיות
החברה היא ממסי. גררתי אתמול את הרכב. כמה פעמים אני עוד יכול לגרור עד שתסתיים הפוליסה? תודה!
הודעה אחרונה מאת boaz9090, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 16 תגובות
- 3.4 אלף צפיות
http://www.worldcarfans.com/9081209.002/2011-bmw-5-series---new-details-emerge הדמיית מחשב:
הודעה אחרונה מאת שומאכר, -
-
- 0 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
http://www.mako.co.il/finances/personal/guides/Articles/itemId=f766eefb5aa2e110VgnVCM100000290c10acRCRD מאתר mako (פעם זה היה אתר קשת). .
הודעה אחרונה מאת אמיר שליט, -
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 984 צפיות
שלום רב, כפי שרשום בכותרת, מאיזה שנה ה206 מגיעה עם AL4?
הודעה אחרונה מאת Buki, -
-
- 1 תגובות
- 844 צפיות
העברתי בראש את כל המכוניות שהיו לי והיו כמה וכמה. ניסיתי לחשוב על אלה שאני זוכר לטובה ולמנות את המלכה הפרטית. לא הצלחתי. מה גם שהבנתי שבמרוצת השנים הדרישות השתנו. נתחיל בהונדה סיוויק האטצ'בק ידנית .95 מטוס קרב. נכנסתי במערבל בטון כאשר הרכב היה פחות מ24 שעות על הכביש כי הרכב פשוט עף כמו טיל באליסטי אחרי החלפת הילוך ושחרור הקלאטץ' מראשון לשני. "ברח לי". מאוד נהנתי גם מהרכב גם מאמינות הכללית. אבל השלדה הקשיחה לא הייתה נוחה בעיר. אחותה האמריקאית מאותה שנה שנקנתה ב98 הייתה יותר נוחה אבל פחות מהירה וכיפית בסך הכל. טויוטה קורולה 2000 בדגם ליסינג. הייתה מאוד זריזה וכיפית אבל איבזור דל פגע בחויה ואחיזת כביש טעונת שיפור הפריעו בכביש בין עירוני. קשה לנהוג ברכב שאתה לא …
הודעה אחרונה מאת redroze, -
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לכולם, אני צריך מקלט GPS בחיבור USB מ Ebay שיעבוד במחשב לרכב. בסביבות 180 שקל תלוי אם כדאי להשקיע. אשמח ללינקים ישירים, והערות. תודה.
הודעה אחרונה מאת עתיד, -
- 13 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
http://www.youtube.com/watch?v=EUAC5Rbaes4&eurl=http://www.autoblog.com/2008/12/11/we-wonder-if-this-voids-the-warranty/ דרך יוטיוב ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.
הודעה אחרונה מאת Alex_b, -
- 18 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
שלום לכולם. אני כבר קרוב לשנה מחפש לקנות מושבי עור לפיג'ו 406 איפה ניתן להשיג אותם? אתם מכירים אולי מישהו שמוכר? אולי פירוקיה? רפד שהמחירים ואיכות העבודה סבירים? מכירים אולי פירוקיה שיש בה פיג'ו 406 קופה (לדעתי הקופה כולן באו עם סלון עור)? אשמח לקבל כל מידע. תודה מראש
הודעה אחרונה מאת iwalup, -
טרקטורון כביש 1 2
מאת deagle효- עוקב אחד
- 25 תגובות
- 9.8 אלף צפיות
שלום אני רוצה להוציא רישיון לטרקטורון ואני רוצה לרכוב עליו גם בכביש שמעתי שאפשר להתאים טרקטורון לכביש כדי שיהיה מותר לרכוב עליו שם אבל איפה עושים את זה? או שקונים טרקטורון מיוחד לזה?,ואיזה הגבלות חלות על טרקטורונים בכביש?.
הודעה אחרונה מאת אורן שרותי רכב, -
- 11 תגובות
- 4.8 אלף צפיות
רציתי לשאול האם זה עולה כסף להחליף תמונה ברישיון הנהיגה? ואיפה עושים את זה? (: חח מצטער על הבורות דיי חדש בכל העסק
הודעה אחרונה מאת orel3, -
- 9 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
במקרה של טוטאל לוס,האם הביטוח מחזיר את סכום המחירון היבש או המשוקלל(ללפי קילומטראז' כו')
הודעה אחרונה מאת TomSilver, -
- 0 תגובות
- 796 צפיות
אני מחפש אתר או כל דרך אחרת להזמנת חלקי חילוף לסיוויק 99' מחו"ל. החלקים הדחופים הם בולמי זעזועים ואגזוז קדמי. מישהו יכול לעזור? תודה! אגב, עשיתי חיפוש. אם יש למישו הצעות חוץ מ eBay אני ישמח. תודה!
הודעה אחרונה מאת aviv09, -
הייתי במכון הדרום ברחובות פעם ראשונה , פסלו אותי על מיליון דברים. תיקנתי ישר ,יותר קניתי אפוד פסים משולש . חזרתי פעם שנייה ונחשו מה הכשילו אותי רק על צופר. כל הפעמים שחזרתי לשם אחרי ולפני לא שמעתי שלמישהו בדקו בכלל!! למען האמת יצאתי עם עוגמת נפש , בפעם השנייה בכלל דרסו אותי במקום. מכוניות שהיית על מתקן בלמים עפה עליי ופגע בי , בי כהולך רגל לא במכונית. פעם הכשילו אותכם על צופר?
הודעה אחרונה מאת fanmanuv, -
- 16 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
עקב עליית שערי המטבע, למרות שהיורו בכלל ירד בשנה האחרונה, ומס הקניה יורד גם הוא ב 3%. מישהו יכול להסביר? http://www.calcalist.co.il/local/articles/0,7340,L-3164263,00.html
הודעה אחרונה מאת dorki, -
- 3 תגובות
- 926 צפיות
באתר יד-2 . קיימת כרגע אופציה של מחירון רכב , השירות ניתן בחינם . זה הכתובת של המחירון , : http://pricelist.yad2.co.il/ בזמן שאתם מקלידים לדוגמה , הונדה אקורד 2006 . זה מוצא לכם גם מודעות של הונדה אקורד 2006 למכירה . בקיצור כדאי לכם !!
הודעה אחרונה מאת Tzvika-Pick, -
מהי בלימה נכונה? 1 2
מאת MaorXXX-
- אחראי פורום
- 24 תגובות
- 4.2 אלף צפיות
מה יותר נכון: לעצור אם הברקס. לעצור תוך כדי הורדת כל ההילוכים. לעצור תוך כדי בלימה ולהישאר בהילוך. לדוגמא בהגעה לרמזור שאין מכוניות לפני ויש זמן להאט. אשמח לדעת מה הדרך הנכונה אני אישית, עוצר תוך כדי הורדת כל ההילוכים, אבל לפי מה שאני שומע, עדיף להחליף רפידות ברקס ולא קלאץ.
הודעה אחרונה מאת Dar, -
-
רכב או צוללת?
מאת Smi1ey- 2 עוקבים
- 11 תגובות
- 9.7 אלף צפיות
מישהו יכול קצת לספר על הרכב הזה, לבקיאים שפה: http://www.zulanews.com/view_article.php?aid=50992 נראה דיי מעניין....
הודעה אחרונה מאת ZX2.0, -
אמנם חילקתי רמזים פה ושם, אבל עכשיו, עם צאתו הקרוב של הגיליון, אני באמת יכול לספר. בתחילת החודש השתתפתי במסע מכוניות באיטליה מטעם מגזין אוטו. בשביל לקבל טעימה קטנה על מה שהתרחש שם, אתם מוזמנים לצפות בסרטון הפרומו. עדכון: כתבה מקוצרת פרארי 430 סקודריה סרטון פרארי 430 סקודריה כתבה מקוצרת קוביני C6W סרטון קוביני C6W סרטון אלפא מיטו סרטון פרומו לגיליון 273 - למבורגיני ופאגאני סרטון למבורגיני גאייארדו ומורצ'ילאגו. עדכון 10.12: סרטון פרארי 599 GTB פיוראנו שנה טובה! רוני
הודעה אחרונה מאת sronis, -
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 821 צפיות
בקישור הבא, מובאות מספר פרסומות זהירות בדרכים. חלקן קשות מאוד שאינן בוחלות במראות קשים על מנת לעורר את הצופה. http://www.motocar.co.il/article/10308.aspx מה דעתכם על טכניקת ההפחדה בפרסומות. לטעמי מדובר בשיטה זולה במיוחד, ניצול הדחף הנמוך הטבוע בנו להמשיך ולהביט בתמונות מזעזעות ככל שיהיו, מציצנות טבעית ובזויה שמקבילה לשיווק מוצר באמצעות פורנוגרפיה רדודה. ומעבר לכך הנטייה הברורה לסווג מראות קשים כמשהו שלי לא יקרה, או כמו התייחסות בערבון מוגבל לסצינות אלימות מוגזמות כדוגמת אלו בסרט KILL BILL ואחרים. ואתם?
הודעה אחרונה מאת מצמץ, -
לפני כמה ימים נסעתי בבוקר ללימודים , אני שומע משהו דופק בתוך האוטו , עמדתי בצד , פתחתי מכסה מנוע , ולהפתעתי גיליתי חתול קטן , והוא התעקש שלא לצאת , הוא התחבא בין המאוור לבין המנוע עצמו , עד שהושטתי יד והוצאתי אותו ביום למחרת אני שוב מתניע את האוטו , פתאום 5 או 6 חתולים בורחים מתחת לאוטו, כנראה שבגלל הקור "כלבים" בצפון, יש כנופייה של חתולים שבאים להתחמם על האוטו שלי, הבעיה היא , שהחתולים הקטנים , קופצים על המגן מלמטה , ועולים להתיישב על המנוע, כלומר על המגן פלסטיק שמעל המנוע , מתחת למכסה מנוע . אני לא צוחק , זה מאוד מדאיג אותי , וזה כל יום. אין לי מושג מה אני אעשה. אני מפחד שאיזה חתול יקפוץ על המאוור או על איזשהי רצועה, ובכלל שלא יעשו לי תקלה באוטו אם יש למישהו פית…
הודעה אחרונה מאת V8_וחצי, -
- עוקב אחד
- 13 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
ערב טוב לכולם, הערב קיבלתי בדואר את הספח שצריך לשלם עליו על מנת לקבל את הרישיון הקבוע. שאלתי היא כזאת, הוצאתי רישיון בתאריך ה3.1.07 כלומר נהג חדש עד 3.1.09, ברישיון החדש שקיבלתי כבר לא רשום בהיתרים והגבלות שאני נהג חדש. האם לאחר שאני משלם על הרישיון ויש לי חותמת בנק האם אני כבר לא נחשב לנהג חדש? האם אני כבר יכול להסיע רכב מלא למרות שלא מלאו עדיין שנתיים מלאים לרישיון? תודה ושבוע טוב לכולם.
הודעה אחרונה מאת xbox12341, -
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
חברה שלי קיבלה דוח חניה בת"א על אדום לבןץ היא חנתה בכחול לבן, הרברט סמואל מתחת למגדל האופרה. לפי הדו"ח: רציף ליד בניין האופרה. החניה שם למי שמכיר כחול לבן בלי שילוט של תווי חניה וכדומה. היא חנתה אחרי 19:00 בערב. הדו"ח מיום ו' 00:37. החניה לפי מה שידוע לי כשעבדתי באיזור חוקית לגמרי. חברתי הגישה ערעור על הדוח ובעיריה טענו שזה היה אדום לבן, אך בקבלת הדו"ח חברתי צילמה בנייד וגם שוב למחרת במצלמה דיגיטלית את אותו מקום וללא ספק החניה בכחול לבן וחוקית. בעיריה מפנים למשפט בטענה שהם עשו בדיקה והשפת המדרכה צבועה באדום לבן. השאלה היא איך הפרוצדורה במשפט כזה? האם יש אלטרנטיבות? האם התמונות יחזיקו במשפט? תודה.
הודעה אחרונה מאת alomm, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
למטה יש ציטוט מתוך החוק לגבי "חובת חגירה לילדים" (נושא שכבר עלה בפורום מספר פעמים). אחד החידושים - שילד מעל גיל 8 יכול לשבת ללא מושב וגם מקדימה. אבל - בסעיף 4 כתוב - לא להסיע "ילד" מול כרית אוויר. אבל מהי הגדרה של: "ילד" האם בחוק זה מעל גיל 8 אינו מוגדר ילד ?? 83א. חובת חגירת ילדים ברכב. (1) ילד שטרם מלאו לו 3 שנים, אלא אם כן הוא רתום במושב בטיחות המתאים לגובהו ומשקלו של הילד; (2) ילד שמלאו לו 3 שנים וטרם מלאו לו 8 שנים, אלא אם כן הוא רתום במושב בטיחות או במושב מגביה המתאים לגובהו ומשקלו של הילד. (ג) לא יסיע אדם ברכב ילד שטרם מלאו לו שנה, אלא אם כן גבו של מושב הבטיחות מופנה לחזית הרכב. (ד) לא יסיע אדם ילד במושב הבטיחות במקום שיש…
הודעה אחרונה מאת ברווז, -
-
רציתי לשתף אותכם במקרה שקרה לי אתמול, עם מוסר השכל בסוף. במהלך נסיעה בשעות הערב המוקדמות, במהלך עמידה ברמזור התקרב אליי אופנוע בצד הנהג ובלי שום אזהרה מוקדמת התחיל לתת מכות לאוטו שלי תוך נסיון לנפץ את השמשה, לא היה לי לאן לברוח, מכוניות חסמו אותי מכול כיוון, הבנתי שהוא לא הולך להירגע וניסיתי לצאת מהאוטו, כשהוא הבחין, הוא חסם אותי עם האופנוע שלו ולא נתן לי לצאת, הוא ממשיך לנסות לנפץ את השמשה, ואני נלחם לפתוח את הדלת, לאחר כמה שניות האור ברמזור הפך לירוק והוא ניסה לברוח, מטימטום כמובן רדפתי אחריו ופתחתי את הדלת וחסמתי אותו (מדובר בנסיעה של מטר מטר וחצי גג, הוא לא הספיק להאיץ), הוצאתי לו את המפתחת מהאופנוע והזמנתי משטרה, הוא טען שאני חתכתי אותו. זה פחות או יותר הסיפור…
הודעה אחרונה מאת Shotdown, -
- 2 עוקבים
- 19 תגובות
- 5.8 אלף צפיות
שלום, יש לי רכב מאזדה 3 אני רוצה לקנות ריפוד-גופיות למושבים אני חשבתי על סקאי,דמוי עור שחור או לבן אשמח לקישורים תודה לכולם
הודעה אחרונה מאת High Octane, -
- 4 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום לכולם, אני מחפש צמיגייה באזור המרכז-שפלה שניתן להשיג אצלה רביעיית צמיגי TOYO T1R במידה 195/50R15. בכל הצמיגיות באזור שלי (שאני מכיר או שמעתי עליהן) נאמר לי שהם לא מחזיקים את המידה הזו וככל הנראה גם לא יהייה בזמן הקרוב. ביאס אותי לגמרי. מה-גם שאצל היבואן של טויו בארץ (אוטולוקס, אני חושב) נאמר לי שלא צפוי ייבוא של הצמיג הנ"ל בשבועות הקרובים. אם מישהו כאן מכיר צמיגייה שמוכרת את הצמיג ומחזיקה רביעייה במידה הזו אודה לו/ה מאד אם יוכל להפנות אותי ולמסור טלפון של הצמיגייה. תודה, מאור.
הודעה אחרונה מאת UH99, -
- 0 תגובות
- 831 צפיות
העברתי בעלות של רכב שהיה רשום על שם של חברה שלי. עכשיו הוא רשום עליי. האם ביטוח החובה וצד ג' מתבטלים אוטומטית? האם צריך לעשות ביטוח מחדש או שאפשר פשוט לעדכן את חברת הביטוח?
הודעה אחרונה מאת fixxxer, -
-
- אחראי פורום
- 18 תגובות
- 74.3 אלף צפיות
אהלן, יש לי אוטו קיה ריו 2004 בבעלות של אמא שלי, אז התחלתי לשחק באוטומט וראיתי את הכפתור של O/D OFF זה לא מדוייק, וראיתי על מסך ליד שעונים של קמ"ש, מופיע בצהוב על O/D OFF, מה זה בדיוק? ניסיתי לחפש מידע עליו, אמרו לי שזה אוליי אוטו ספורט, ניסיתי לנסוע מהר, אולי זה קשור לזה? אשמח מאוד להסבר מהירה, תודה רבה אנשים, דניאל .
הודעה אחרונה מאת carisma kfir, -
-
מי מחובר 33 משתמשים רשומים, 9 אנונימיים, 2,086 אורחים (הצג רשימה מלאה)