Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ידעתם שמכשילים על צופר?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6398 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הייתי במכון הדרום ברחובות פעם ראשונה , פסלו אותי על מיליון דברים.

תיקנתי ישר ,יותר קניתי אפוד פסים משולש .

חזרתי פעם שנייה ונחשו מה הכשילו אותי רק על צופר.

כל הפעמים שחזרתי לשם אחרי ולפני לא שמעתי שלמישהו בדקו בכלל!!

למען האמת יצאתי עם עוגמת נפש , בפעם השנייה בכלל דרסו אותי במקום.

מכוניות שהיית על מתקן בלמים עפה עליי ופגע בי , בי כהולך רגל לא במכונית.

פעם הכשילו אותכם על צופר?

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

1. כן, אני עושה קבוע טסטים במכון רישוי חן פ"ח. תמיד בודקים כל מיני דברים איזוטרים כמו צפצפה, פח, מטף, משולש וכו'.

2.חל איסור מוחלט לאנשים שאינם צוות המקום להכנס ברגל למסלול הבדיקה, בין היתר, בדיוק בגלל מה שקרה לך.

3. זה אכן מאוד מעצבן (וגם לא תעודת כבוד למכון רישוי) שכשאתה חוזר לאחר שתיקנת את כל הליקויים, המכון פתאום מוצא ליקויים חדשים. כשזה בטיחותי אז אין מה לעשות, כשזה לא על ליקוי בטיחותי המכון בד"כ יחליק את הליקוי.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

מה מעניין? למה שלא יבדקו צופר ?

קורה מלא פעמים שנהגים אחרים לא שמים לב אליך למשל תוך כדי שהם עוברים נתיב , הפיתרון הטוב ביותר הוא לצפצף להם הצופר לא פחות חשוב מאיתותים למשל .

פורסם

שלא תבין אותי לא נכון. גם אני חסיד של הצופר :twisted:

אבל בכל הטסטים שהייתי בהם (בכמה מכונים) במשך יותר מ-20 שנים (ועפ"ר, עם יותר מרכב אחד בשנה) - לא בדקו

צופר. עובדה (ייתכן שיש מקום לבדוק).

alfa 156 2.5.

פורסם

בודקים כל מיני דברים איזוטרים כמו צפצפה, פח, מטף, משולש וכו'.

האם חובה מבחינת תקנות, להחזיק מטף ברכב פרטי?

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אין חובת מטף ברכב פרטי. אך מומלץ על כך, היה שרשור ארוך בנידון לא מזמן.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

מטף אש חובה החל מרכב מסחרי קל ועד למשאיות כבדות.

חשמלאי רכב שעשיתי אצלו כמה דברים בן 50 ומשהו הוא היה בשוק הוא שאל אותי אם יש חוק כזה,

הוא אף פעם לא שמע שמכשילים על דבר קטן כזה.אכן החוק קיים אבל דפקו רק אותי,לא שמעתי צפצוף אחד במכון

לאורך כל הזמן.

פורסם

פח זבל?...

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

תתפלא אותי הוציאו מהרכב ובדקו שהכיסא נהג מקובע למקום ,ברנו אקספרס , (לא שהוא היה... והכשילו אותי על זה)

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם

בוחנים קצת מכירים מכוניות מועדות לפורענות מכל מיני בחינות.

ברנו אקספרס מכלול הזזת הכיסאות פשוט זבל, ונשבר/משתחרר אצל כולם בשלב זה או אחר.

אתה לא רוצה לדעת, איך זה לצאת מהרמזור, להרגיש, שהאולם מתהפך לך, ואתה מתחיל פתאום להסתכך החוצה דרך הסאן רוף (שאין, אבל הבנת את הכוונה).

במכוניות עם 3 דלתות, שיש להן כיסאות עם מנגנון הזזה, רוב הבוחנים בודקים את יציבות הכסא.

פורסם
פח זבל?...
כן הם גרמנים שם אין מה לעשות, אבל מצד שני אני לא חושב שהם ממציאים ליקויים. וגם אותי הכשילו פעם על כסא רופף.
פורסם

ברחובות הם מחפשים להכשיל מניסיון. בפעם הבאה שלח בחורה עם קצת מחשוף שתעביר לך את הרכב טסט, אתה כבר תראה איך הרכב עובר במהירות את הבדיקה ובהצלחה (למרות שיש ליקויים).

some people need a high five

in the face

with a chair

• תוכן חדש...