Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ידעתם שמכשילים על צופר?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6398 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

צופר יכול למנוע תאונה.

באחת הפעמים סירבתי לקחת רכב צבאי לנסיעה בגלל צופר תקול. בסוף יצאתי הבייתה 4 שעות יותר מאוחר ממה שהייתי אמור לצאת עד שהגיע רכב אחר.

פורסם

אני לא בטוח שמותר להם להכשיל אותך בפעם השניה, הם היו צריכים למצוא זאת בפעם הראשונה, לא ייתכן שיטרטרו בן אדם הלוך ושוב כל פעם על ליקוי חדש.

בכל מקרה הצופר צריך להיות תקין, זה אביזר בטיחות מספר אחד, תשאל את בובליל.

נוסע על:

טויוטה פריוס 2019.

טויוטה קורולה 2008 רובוטית.

פורסם
אתה משוכנע במה שאתה אומר? אני מתקשה להאמין שעברת טסט בלי שבדקו מספר שילדה ומנוע.

עברתי טסט לפני חודש.

הבוחן פתח את מכסה המנוע, ולא שם לב שהמנוע הוחלף, והמספר אינו תואם את המספר ברישיון.

אם היה שם לב הייתי נדפק, שכחתי להביא איתי שטר מכר.

פורסם
אני לא בטוח שמותר להם להכשיל אותך בפעם השניה, הם היו צריכים למצוא זאת בפעם הראשונה, לא ייתכן שיטרטרו בן אדם הלוך ושוב כל פעם על ליקוי חדש.

מותר להכשיל בפעם השניה, בדרך כלל מכונים לא עושים את זה, כי יש להם כבוד מקצועי, אבל מותר.

בשבוע שבין בדיקה ראשונה לשניה יכולים גם להתווסף ליקוים חדשים, לדוגמה שברת פנס, בולם זעזועים התחיל לנזול וכו'.

פורסם

חזרתי פעם שנייה ונחשו מה הכשילו אותי רק על צופר.

כל הפעמים שחזרתי לשם אחרי ולפני לא שמעתי שלמישהו בדקו בכלל!!

לי תמיד בדקו גם צופר, גם מגבים וברכבים ישנים אפילו ניסו לתלוש את הדוושות.

אישית אני הולך למכונים שבודקים כמו שצריך ולא מחפפים כי בסך הכל מדוברק בחיים שלנו ואני מעדיף לשלם כמה גרושים על תיקונים שאטולי לא הכרחיים באותו הרגע אבל יכולים להציל חיים בעוד חצי שנה.

בקשר למטף אני תמיד נושא איתי מטף ופעם אחת בתאונה שהיתה בחיבור של כביש 6 עם כביש 3 הוא עזר לי להציל אדם מלהישרף חי באוטו שלו שהתהפך והתחיל לבעור.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

בכל מקרה הצופר צריך להיות תקין, זה אביזר בטיחות מספר אחד, תשאל את בובליל.

באופן עקרוני , בשנייה שהבוחן מוצא ליקוי אין חובה להמשיך את הבדיקה עד הסוף והוא יכול לשלוח אותך לתקן את הליקוי ולחזור לבדיקה נוספת. כמובן שבבדיקה החוזרת הוא יכול למצוא עוד ליקוי וחוזר חלילה. ברור שאף מכון לא פועל בשיטה הזאת אבל הדבר מותר.

אסף

פורסם

על מה מקטרים?

לפני הטסט האחרון שמעתי רעש מאזור גלגל שמאל בזמן סיבוב, שני מכונאים בדקו ולא מצאו דבר, בטסט ביקשתי מהבוחן שיבדוק והוא קרא לעוד בוחן ובסוף מצאו מה עשה רעש (לא חייב פסילה).

אני מצפה ממכון רישוי שישימו לב לדברים שיכולים להרוג אותי (או אחרים).

כיסא שזז -היה לי אקספרס- למישהו יש ספק שזאת תקלה שיכולה להרוג? אתה נוסע ועושה בלימת חירום הכל הכח ופתאום הכיסא עף אחורה והרגל יורדת מהברקס.

לאף אחד לא קרה שנפל משהו בין הרגליים ונתפס מתחת לאחת הדוושות? תחשבו על מי שאין לו פח (גם שקית פשוטה על משענת הראש נחשבת לאשפתון ,לא חייבים את הפח המקורי) וזורק את הזבל בכל האוטו וגם בין הרגליים.

האוטו שלפניכם מתדרדר אחורה והצופר לא עובד...

אתם נוסעים בכביש רבע שעה אחרי שירד גשם המכוניות שלפניכם מעלות עננים של מים עם בוץ מהכביש ואין לכם מתזים -איזה כיף

צריך עוד דוגמאות ? צריך עוד סיבות להקפיד על הפרטים ה"בלתי חשובים" האלה?

• תוכן חדש...