רכב כללי
רכבים, נהיגה, חדשות, סקירות, סיכומים, וכל דבר אחר שקשור למכוניות אבל לא מתאים לפורומים האחרים.
כללי הפורום - לקרוא ולהפנים!
בנוסף להקפדה על כללי קארספורום, המפורטים כאן, הנהלת פורום "רכב כללי" שמה דגש על מתן מידע מבוסס ועדכני, מתן כבוד אחד לשני ושמירה על שפה נאותה.
כמה מהכללים:
1. למרות שכותרות ערוכות בידי המנהלים הן בדרך כלל מצחיקות, אנא כתבו כותרת עניינית ואינפורמטיבית.
2. על המידע שאתם מפרסמים להיות אמין, מבוסס ועדכני. המידע גם חייב להיות מנומק.
3. נא לשמור על יחס מכבד לחברי הפורום, לגורמים חיצוניים ולמגזרים ואוכלוסיות (כן, גם "אור ירוק" ורוכבי אופניים).
4. נא לשמור על כתיבה בעברית תקנית.
5. נא לא לפרסם הודעות שכוללות לינקים ללא תוכן משמעותי.
6. במקרה של שרשור בו אתם מבקשים תשובה לשאלה כלשהי, אנא בצעו חיפוש בפורום טרם פתיחת השרשור כדי לקדם דיון קונקרטי ומועיל יותר.
ההנהלה מאחלת לגולשים חוויה מעשירה ומהנה.
66,602 נושאים בפורום הזה
-
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
ברשותינו רכב מסוג פורד אסקייפ 2007 האם כדאי כלכלית להביאו מארה"ב לארץ? מה הפרוצדורה? תודה עידן
הודעה אחרונה מאת Herman, -
- 2 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
רכב השנה של מגזין CAR . סרטון נחמד מאוד. ENJOY. http://link.brightcove.com/services/link/bcpid1803212578/bclid1811167104/bctid1813507305 http://www.carmagazine.co.uk/News/Search-Results/Performance-car-of-the-year-2008/#Performance%20Car%20of%20the%20Year%20videos
הודעה אחרונה מאת alexk, -
- 15 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
היי, מה נשמע? יש לי שאלה חשובה מאוד ואני אשמח אם תענו לי כאני מאוד לחוץ בגלל מה שקרה כרגע. אני נסעתי בשקט וברוגע עם חבר באוטו, נסענו בכביש דרך חברון בירושלים למי שמכיר. אנחנו נסענו לכיוון גילה דרך דרך חברון, והגענו לרמזור אדום בדיוק בצומת איפה שיש פנייה ימינה (ללא רמזור), פנייה ישר(עם רמזור עם מצלמת אור אדום). הפנייה ישר מובילה לכיוון גילה והר חומה, ולעומת זאת הפנייה שמאלה לכיוון רחוב האומן ולכיוון קטמון. בכביש דרך חברון כאשר היינו ברמזור, הוא היה אדום, ואני הייתי בנתיב השמאלי של הכביש והייתה מכונית אחת לפני, ברגע האחרון כשהרמזור עוד היה אדום החלטנו לקחת ימינה ולא להמשיך ישר (להזכירכם יש 2 נתיבים ישר ואחד ימינה), אז אני אותתתי ימינה ומהנתיב הכי שמאלי עברתי לפני…
הודעה אחרונה מאת gsi16v, -
- 5 תגובות
- 6 אלף צפיות
שאלה פשוטה, חפשתי רבות דרך להגיע לתובע המשטרתי אך עד רגע זה לא הצלחתי.. אני מבקש לקבל את כתב התביעה + רשיון מפעיל וכיול המכשיר לפני המשפט בחודש מאי , אך אינני מצליח למצוא דרך להגיע לתובע המשטרתי באיזור הצפון, וספציפית בבית המשפט בנצרת. אודה למי שיוכל לעזור..
הודעה אחרונה מאת CX25GTI, -
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 26 תגובות
- 3 אלף צפיות
עיינתי היום בגליון של לוח פוקוס,וראיתי פרסום של אחת מסוכנויות הרכב בדרום,שמציעה רכבים חדישים ב65 אחוז מהמחירון. לא שאני הולך לקנות רכב חדש,אבל נראה לי קצת מוזר שסוכנות רכב שאמורה להרוויח כמה אלפים מכל רכב,מוכרת רכבים במחיר "הכי זול בשוק". האם מישהו החליט לשבור את השוק?
הודעה אחרונה מאת אבולושיין, -
-
- עוקב אחד
- 19 תגובות
- 18.3 אלף צפיות
לאחר היתקלות עם חברת ביטוח מסויימת שאבי היה לקוח שלה במשך 15 שנה, וכאשר רצה להשתמש בשירותיה על דפיקה קלה בפגוש הקידמי של הרכב עבר אבי מסע עינויים וחקירות כאילו הוא בא לרמות את חברת הביטוח, לכן החליט אבי לעבור לחברת ביטוח אחרת. הוא קיבל הצעה מחברת הביטוח שירביט שזולה ב2000 שקלים מההצעה של חברת הביטוח הקודמת. יש להדגיש שהמעבר לחברת שירביט כבר בוצע, אך בכול זאת הייתי רוצה לשמוע מאנשים עם נסיון עם החברה.
הודעה אחרונה מאת Trinity, -
- 8 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
שלום, היום במקרה ראיתי פרק של הילוך חמישי, בו הם בוחנים את הC5 החדשה, שאמורה אוטוטו להגיע אלינו. במבחן הם בדקו את אופן פעולת המתלים שלה, המתלים "הידרו-אקטיב 3" או משהו כזה, פעלו בצורה נהדרת במבחן שהם עשו : הם נסעו עם הC5 על משטח מכוסה כולו באבנים גדולות, שאפילו לפי מראית עין, נראה שרכב ממוצע שנחשב סביר בנוחותו, יגרום, כמו שנאמר, לויברציה בקול של האדם. הבוחן נסע במהירות דיי גבוהה על המשטח, וניסה לדבר, וממש הצליח, ללא כל ויברציה. הוא טוען, שככל הנראה בכל רכב אחר, הקול שלו ישתנה מאוד משניה לשניה. עכשיו השאלה- מהם בדיוק המתלים האלו ? מהם היתרונות והחסרונות שלהם ? האם יש להם אופי ספורטיבי שמשולב עם נוחות מדהימה שכזו ? האם בכלל יש אמת בדבר ?
הודעה אחרונה מאת michael carmi, -
- 1 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
שלום לכולם חבר שלי העביר בהצלחה רבה את הרכב שלו טסט לפני שבועיים אתמול הוא השבית את הרכב בתאונה מה קורה עם הכסף שהוא השקיע על הטסט(1100 שקלים)? יש החזרים? ואם כן דרך מי עושים את זה? תודה לעונים
הודעה אחרונה מאת Tzvika-Pick, -
- 8 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
בס"ד עברתי לפני כמה שעות תאונה עם רכבי החלקתי בסיבוב ונכנסתי בצידי הדרך של הכביש פגיעה חזיתי פעם ראשונה שקורה לי דבר כזה אשמח אם תעזרו לי עצות מענות טיפים לגבי מה כדאי לעשות בעניין ביטוח והכול האם לקחת שמאי פרטי והאם הרכב הוא טוטאלוס או לא נ.ב הכריות אוויר לא נפתחו מצרף תמונות(סליחה על האיכות צולם בחושך במצלמת פלאפון)
הודעה אחרונה מאת George W, -
- 29 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
בד"כ כל העיתונים מפציצים בכתבות על מחירי הדלק החדשים וכו' וכו'. היום ? דממה אני לא מצאתי אף לא כתבה אחת על מחירי הדלק המעודכנים לחודש דצמבר, ובעיתונים בדפדוף של הבוקר לא מצאתי כלום גם כן. האם מישהו יודע מה מצבינו לחודש הבא? אבי.
הודעה אחרונה מאת ezuf, -
- 0 תגובות
- 520 צפיות
שלום! ברצוני לדעת מה העלויות לחישוקי מגנזיום לרנו RT COPE הגלגלים שלי הם 15 אינץ כמו כן בנוסף לעלויות מה צריך לבדוק לפני שרוכשים תודה ושבוע טוב
הודעה אחרונה מאת SHAKAR, -
-
- אחראי פורום
- 12 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
שלום האם סאנגיונג רודיוס רכב קוריאני?
הודעה אחרונה מאת חן פרחי, -
-
רנו מגאן שוב זוכה בציונים מעולים במבחני הריסוק: http://cars.walla.co.il/?w=/4703/1385703 אז למה לעזאזל, במדינה מוכת תאונות דרכים כמו שלנו, שיש יותר הרוגים מאשר במלחמות, אין דרישה לרכב הזה כמו שיש ליפניות? מישהו יכול להאיר את עיני? איפה פה ההיגיון? או שתגידו לי כמו בצבא: "ההיגיון נשאר בש"ג ".
הודעה אחרונה מאת CX25GTI, -
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 837 צפיות
ערב טוב ושבוע טוב לכולם. אני צריך לעשות הזעקה חדשה לרכב .ראיתי הזעקה של רב בריח+ביפר ב-600 שח.עם שלט וכו' וכו'..זה משתלם סכום כזה להזעקה כזאתי? אני לא מבין בתחום העזקות:האם לרב בריח יש ניסיון עם הזעקות והם עושים תעבודה טוב בלי בעיות?. סכומי להזעקה דיי קטן 600 שח מעונין להצעות וחברות כדי לברר. תודה לעוזרים.
הודעה אחרונה מאת דני זומרשטיין, -
- 10 תגובות
- 945 צפיות
שאלתי היא זו אם שלחו לי מארהב את המכשיר הנל האם אני צריך לכייל אותו לאזורנו {אם כן איך}או הוא מתכוונן אוטומטי ?תודה לעוזרים.
הודעה אחרונה מאת danny66, -
-
- אחראי פורום
- 25 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
בעקבות כתבת השער היום במעריב כלכלה - שמדברת על אלפי מכוניות חדשות שתקועות בנמלים ללא דורש עקב ירידה בביקוש, האם מישהו יודע באילו דגמים מדובר? בתמונות זיהיתי בעיקר כמויות אדירות של מאזדה 3. בכתבה מצוטט שמדובר בדגמים שאין להם ביקוש או שמבוקשים בעיקר ע"י חברות הליסינג שעצרו את ההזמנות. 2 דגמים בוודאות אין שם: 1. פורד פוקוס סדאן - אין בארץ וגם לא מקבלים כרגע הזמנות. 2. יונדאי i30 - אין כרגע בארץ, המשלוח הבא צפוי להגיע בסוף נובמבר.
הודעה אחרונה מאת Discover, -
-
- 4 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
לילה טוב. אחרי צפיה ביוטיוב שמתי לב לידית הילוכים שממש משכה את תושמת ליבי. זה הלינק לסירטון: שימו לב זה ניראה בדקה ה-43. אם מישהו יחול לתת לי קצה חוט אני מאוד אודה לו. חיפשתי גם באי ביי ולא מצאתי משהו מזכיר את זה. אגב הרכב הוא ניסאן סאני.
הודעה אחרונה מאת motorishta, -
- 9 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
הלילה פרצו לי לרכב עיקמו לי את דלת הנהג , גנבו מגש אחורי+רמקולים, ניסו לגנוב את הרדיו ללא הצלחה. שברו את כל הדשבורד!!!,קרעו לי את הגג (היה וילון אחורי מחובר):-( הרכב מבוטח בביטוח מקיף (יש לי החזר מהעבודה) האם הביטוח מקיף יחזיר לי את כל הנזקים? כולל הדשבורד? מבוטח בחברת הראל. תודה. (לא לענות בשבת)
הודעה אחרונה מאת Liran C, -
והרי היא לפניכם...
הודעה אחרונה מאת Alex_b, -
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
ערב טוב כולם! אני לא יודע מה איתכם, אבל אני מרגיש צורך לדווח על מפגעים בכביש (כאלה שעלולים לגרום לתאונות). הרעיון שחשבתי עליו הוא כזה: נפתח שרשור (אולי דביק), ובו כל אחד ידווח על מפגעים שהוא רואה (יש לי רשימה של איזה עשרה, והיד עוד נטויה...). חברי הפורום יגיבו מה דעתם על המפגע (במידה והם מכירים את המקום) - ויחד נדווח על כל המפגעים שאנו חושבים שהם רציניים למע"צ\לרשויות, בצורה מרוכזת ומאורגנת. לדעתי מדובר ביוזמה חיובית, שיכולה להציל חיים, או סתם לחסוך נזקים לרכוש. מה דעתכם? [כפי שציינתי, אני אתנדב לפתוח את השרשור עם כ-10 מפגעים].
הודעה אחרונה מאת Casper, -
-
- 2 תגובות
- 981 צפיות
כל מי שניסה להזמין פורד פוקוס פרטית/ליסינג בשנה האחרונה נתקל בזמני המתנה של מספר חודשים ולפעמים גם מעל לחצי שנה.אני יודע בוודאות על חברת ליסינג גדולה אחת שפשוט לא עושה כרגע בכלל הזמנות לפורד פוקוס, גם אם המזמין מוכן להמתין חודשים ארוכים.ואין להם בעיה למשל להזמין כל מאזדה שאני רוצה - כלומר לא מדובר בבעיה מול היבואן. והנה אני נתקל בשרשור הזה: http://www.tapuz.co.il/TapuzForum/main/Viewmsg.asp?forum=207&msgid=124269919 בנאדם שעושה רושם כאמין מתקשר לדלק מוטורס ונאמר שלו שאין שום בעיה של מלאי, יש 4 וגם 5 דלתות, בכל צבע, שלם וקח עכשיו. מישהו כאן יכול להסביר לי את זה?
הודעה אחרונה מאת shlomub, -
קטלוג הגאים וידיות להונדה
מאת Guest- 2 תגובות
- 801 צפיות
אהלן חברה, אני מחפש קטלוג או אתר כלשהו אם הגאים וידיות להונדה סיוויק (95). אני מאוד מעוניין להזמין, אך אני לא כלכך מתמצא בתחום, לכן אשמח לקבל קצת עזרה. תודה.
הודעה אחרונה מאת zipp0, -
- 2 תגובות
- 4.6 אלף צפיות
אז ככה אין לי שמץ של מושג בכלום ברכבים... והגעתי למסקנה שהגיע הזמן שאני יתחיל ללמוד אני רוצה בעקרון ללמוד על המנוע, על ההילכוים, על איך בעצם הכל עובד.. בעיות ותיקונים וכל מני דברים כאלה מישהו מכיר אתר שמלמד את זה ממהתחלה? עדיף בעברית...
הודעה אחרונה מאת tzvipper, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 20 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
סהכ, 2 - או 3 - מעלות בניו יורק (קצת מתחת לאפס) , אתה מגיע לאוטו, אתה קפוא מקור, והמראה אינו מלבב.. כך נראה אוטו בטמפ' שעדיין אינה משקפת את הטמפ' החורפית בניו יורק, כאילו יצא מהמקפיא.. קפוא, גם בפנים. כמו גם הכביש. מושגים אחרים , נהיגה אחרת, ממה שמכירים בארץ.
הודעה אחרונה מאת eitanshay666, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
Peugeot 406 טורבודיזל 2100 סמ"ק 110 כ"ס.. מישהו פעם שמע על כזה דבר? הבנתי שבארץ יש רק כ-5 רכבים מסוג זה.. האם זה נכון? ומה יש לכם לומר על הרכב הזה? בתודה מראש..
הודעה אחרונה מאת ZX2.0, -
-
- 9 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
להלן הקישור: http://cgi.ebay.com/Alcohawk-PT500-Breathalyzer-Breathalizer-Alcohol-Test_W0QQitemZ270308164903QQcmdZViewItemQQptZLH_DefaultDomain_0?hash=item270308164903&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=72%3A1234%7C66%3A2%7C65%3A12%7C39%3A1%7C240%3A1318#ebayphotohosting זה נשמע לא סתם מכשיר צעצוע בעלות מפרזת מה דעתכם?
הודעה אחרונה מאת killer2004, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 12 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
למי שמכיר, מדובר באחד הכבישים הכי שערורייתיים בגוש דן, סימונים מחוקים שיותר בולטים מאלה שלא מחוקים, 3 נתיבים ללא גדר הפרדה כשכל פעם הנתיב האמצעי עובר לכיוון אחר ועוד כל מיני מפגעים. והפעם: נהגת צעירה בת 17.5 שהסיעה עוד 4 נוסעים בדיהטסו אפלאוז (בניגוד לחוק) מתנגשת בוואן של טויוטה. מפחיד לראות מה נשאר מהדהיטסו, אולי להגיע הזמן להוריד מהכביש את כל הרכבים שייוצרו/תוכננו לפני NCAP. לינק לתמונות: http://www.hnn.co.il/index.php?module=albums;task=view;id=6060
הודעה אחרונה מאת Derish, -
-
- 5 תגובות
- 797 צפיות
אתמול יצאתי ממועדון אחרי ששתיתי, אבל עברו איזה שעתיים מזמן השתייה ועד הנהיגה ברכב.. נסעתי קצת מהר מדיי בפניה.. נכנסתי בתמרור על איזה אי תנועה כמו מטומטם.. עברה ניידת בדקו לי עם נשיפון והרמת אלכוהול יצאה תקינה.. הוא לקח ממני תפרטים והחזיר לי את הרישיון ורישיון רכב.. הוא לא הביא לי כלום במקום לא דו"ח לא הזמנה למשפט לא כלום רק רשם את הפרטים שלי על איזה טופס... השאלה שלי אם הוא יכול לעשות לי משהו אחרי המקרה.. האוטו קצת התעקם הפח לא משהו רציני.. תודה
הודעה אחרונה מאת haimy, -
אתמול בחיפה צילמתי את התמונה הבאה. אישה החנתה את רכבה והלכה. כשאתה כל היום על הכביש אתה נתקל בדברים הזויים...
הודעה אחרונה מאת elik0, -
- 0 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
ביהמ"ש השלום הרצליה, כבוד השופט שאול אבינור: האם חב' הביטוח מנצלת את כוחה ומפחיתה את שיעור שכ"ט של שמאי פרטי ומשווה אותה לשכ"ט של שמאי בית? האם שמאים פרטיים מנצלים וגובים שכ"ט בלתי סביר מאחר והתשלום אינו נופל על הניזוק אלא על חב' הביטוח של המזיק? האם על הניזוק חל הדין של הקטנת נזקים גם במקרה של שכ"ט שמאי?
הודעה אחרונה מאת kompy,
-
מי מחובר 33 משתמשים רשומים, 9 אנונימיים, 2,086 אורחים (הצג רשימה מלאה)