Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6428 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני לא אוהב את ה3 היוצאת בגלל סיבות מאוד ברורות.

העיצוב מצוין אבל הפונקציונליות בתחת.

הבגאז' לא מעוצב טוב ולעשות בו שימוש כמו שצריך קשה מאוד.

ועוד לא דיברתי עם הזוית האידיוטית שבה נפתח הבגאז', שהיא ממש לא נורמאלית.

העיצוב הפנימי גורם לקלאוסטרופוביה ושחור מדי.

הגג קמור מדי ואי אפשר לשים למשל גגון קטן בשביל האופניים (ניסיתי, לא עובד).

הראות לא ממש טובה, במיוחד אחורה, וקורות A נמצאות במקום ממש לא לעניין.

בגרסאות הליסינג, תיבת ההילוכים די מעצבנת ולא נעימה כל כך למי שרגיל לתיבות יותר איכותיות.

הדלתות האחוריות הן פשוט אסון ואני לא יכול להיכנס או לצאת מהן בלי להיות אקרובט (פחות נוח מלוטוס אליס, ותאמינו לי, ישבתי בתוך אחת). זה לא שאני גם גבוה במיוחד, אני 1.70

להמשיך?

מה בדיוק ההבדל בגיר בין מאזדה 3 ליסינג למאזדה 3 פרטית? ליוסי פרנקוס הפתרונים.:roll:

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

יוסי, השערה לא נכונה - התיבה היא אותה תיבה, הדלתות האחוריות אותן הדלתות, וכן הלאה...

3 פרטית מצ'ופרת אך ורק מבחינת איבזור. לא יותר מזה.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

• אחראי פורום
פורסם

הקישור שבור , בכל אופן, ממש במקרה יש להורים שלי ולשכנים 2L. אין מדבקה.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם
לא. לדגמי ה2 ליטר יש מדבקת 2.0 מאחורה, והם נדירים יחסית למאזדה ה ה"רגילות".

אין שום מדבקה.

ה-3 בגרסת 2 ליטר נבדלת חיצונית מה-1.6 בחישוקים שונים (17") ובסאן-רוף מקורי ואין לה שום מדבקה מאחור

בעקרון נכון, אבל יש כאלו שלוקחים 1.6 ושמים את המגנזיום של ה 2.0, ככה שזה יכול להטעות.

פורסם

תסתכלו על האגזוז. ב-2 ליטר הוא המנופח כביכול (לא עולה לי מילה אחרת להסביר). ב-1.6 ליטר זה הרגיל הקטן - המגעיל.

כמו אצלי ב-2 :lol::-(

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• תוכן חדש...