Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6428 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בסה"כ נראה כי המרכב נשאר דומה , עם פזילה קטנה לכיוון הI30.

אבל מה שמשגע אותי הוא שאני אאלץ לראות את הפה חסר השיניים הזה הרבה , בתוספת שריטות מאחורה , עיקום בטמבון ומדבקת חברת הליסינג הקרובה לביתכם.

It's never what it seems

You're watching the return of the machines

פורסם
דווקא הקדימה נורא מזכיר את ה207\307 הצרפתיה.

לא רואה דמיון ל 207, לא זוכר בדיוק איך ה 307 ניראת אבל כמו שאמרת את ה 207 לי היא לא הכי מזכירה ^_^

פורסם

אני קורא פה המון בפורום, ובאמת משתדל להבין למה האנטי הגדול נגד מאזדה?

בתור בעלים גאה של מאזדה 3 אני מאוד מרוצה מהתמורה למחיר.

למה האנטי פה כל כך גדול? כי המותג הוא מבין הנפוצים בארץ? אז כל הכבוד לדלק מוטורס שהצליחו לשווק ככה רכב.

סה"כ, בגלל שהעין שלנו רגילה אליו כל כך אנחנו לא מתייחסים אליו אבל לדעתי הרכב יפה מאוד.

פורסם

אין שום אנטי . מאזדה 3 באמת רכב מוצלח יחסית מעוצב ומתנהג טוב. פשוט אוהבים כאן דברים מיוחדים יותר

...Our necessities are few but our wants are endless

• אחראי פורום
פורסם

כמו שיש תופעת עדר לקנות מאזדה 3, ככה יש תופעת עדר ל"אניני טעם" לשנוא אותה.

למה? כי היא נפוצה. למה היא נפוצה? כי היא מוצלחת! ואפילו נראית טוב!

לגבי החדשה, יש בה הרבה מה-307. נראית כאילו לקחו 307 ועברו עליה עם סרגל בקווים ישרים.

עדיין נראית טוב מאוד.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

גם 3 הקודמת כשרק הגיע לארץ, עוד לפני שניכנסה לשוק הליסינג היתה מכונית די מיוחדת בעיצובה, והרבה מאוד אנשים רכשו אותה רק בגלל העיצוב המוצלח לאותה התקופה. אבל אחרי שהרכב הנ"ל ניכנס ודי חזק לשוק הליסינג, פתאום בכל פינה ניתן היה לראות עוד ועוד אקזמפלר שלה... ומרוב הרכבים שהציפו את כבישי ישראל פשוט נימעס לראות אותה... זה הכל.

TOYOTA RAV4 2.5 HYBRID LIMITED

פורסם

אני לא אוהב את ה3 היוצאת בגלל סיבות מאוד ברורות.

העיצוב מצוין אבל הפונקציונליות בתחת.

הבגאז' לא מעוצב טוב ולעשות בו שימוש כמו שצריך קשה מאוד.

ועוד לא דיברתי עם הזוית האידיוטית שבה נפתח הבגאז', שהיא ממש לא נורמאלית.

העיצוב הפנימי גורם לקלאוסטרופוביה ושחור מדי.

הגג קמור מדי ואי אפשר לשים למשל גגון קטן בשביל האופניים (ניסיתי, לא עובד).

הראות לא ממש טובה, במיוחד אחורה, וקורות A נמצאות במקום ממש לא לעניין.

בגרסאות הליסינג, תיבת ההילוכים די מעצבנת ולא נעימה כל כך למי שרגיל לתיבות יותר איכותיות.

הדלתות האחוריות הן פשוט אסון ואני לא יכול להיכנס או לצאת מהן בלי להיות אקרובט (פחות נוח מלוטוס אליס, ותאמינו לי, ישבתי בתוך אחת). זה לא שאני גם גבוה במיוחד, אני 1.70

להמשיך?

פורסם
וקורות A נמצאות במקום ממש לא לעניין.

עם זה אני מסכים

קשה לראות מה קורה בצד בעיקולים, מאוד מעצבן.

לדוגמא בסיויק זה לא ככה, אבל בסיויק אי אפשר לראות את החלק הקידמי דרך השמשה ( בשביל חניה לדוגמא ).

חוץ מזה לי אישית אין דעות רעות על הרכב ( אולי שיפור בדלק וגיר טוב יותר היו יכולים להיות נחמדים יותר, אבל אפשר לחיות עם המצב הנוכחי ).

פורסם
אני לא אוהב את ה3 היוצאת בגלל סיבות מאוד ברורות.

העיצוב מצוין אבל הפונקציונליות בתחת.

הבגאז' לא מעוצב טוב ולעשות בו שימוש כמו שצריך קשה מאוד.

ועוד לא דיברתי עם הזוית האידיוטית שבה נפתח הבגאז', שהיא ממש לא נורמאלית.

העיצוב הפנימי גורם לקלאוסטרופוביה ושחור מדי.

הגג קמור מדי ואי אפשר לשים למשל גגון קטן בשביל האופניים (ניסיתי, לא עובד).

הראות לא ממש טובה, במיוחד אחורה, וקורות A נמצאות במקום ממש לא לעניין.

בגרסאות הליסינג, תיבת ההילוכים די מעצבנת ולא נעימה כל כך למי שרגיל לתיבות יותר איכותיות.

הדלתות האחוריות הן פשוט אסון ואני לא יכול להיכנס או לצאת מהן בלי להיות אקרובט (פחות נוח מלוטוס אליס, ותאמינו לי, ישבתי בתוך אחת). זה לא שאני גם גבוה במיוחד, אני 1.70

להמשיך?

בנוגע לאי נוחות, אני חייב לציין שאני 1.90 ואפילו יותר ומאוד מאוד נוח לי ברכב וגם אם אני מסיע 2 ומישהו יושב מאחורי הרכב מאוד נוח ומרווח.

וכבר יצא לי גם לשבת מאחורה ברכב ולא נתקלתי בשום בעיה כלשהי.

• תוכן חדש...