Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה בקשר לנהיגה בשיכרות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6412 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול יצאתי ממועדון אחרי ששתיתי, אבל עברו איזה שעתיים מזמן השתייה ועד הנהיגה ברכב.. נסעתי קצת מהר מדיי בפניה.. נכנסתי בתמרור על איזה אי תנועה כמו מטומטם.. עברה ניידת בדקו לי עם נשיפון והרמת אלכוהול יצאה תקינה.. הוא לקח ממני תפרטים והחזיר לי את הרישיון ורישיון רכב.. הוא לא הביא לי כלום במקום לא דו"ח לא הזמנה למשפט לא כלום רק רשם את הפרטים שלי על איזה טופס... השאלה שלי אם הוא יכול לעשות לי משהו אחרי המקרה.. :| האוטו קצת התעקם הפח לא משהו רציני..

תודה

פורסם

הוא לא יכול לעשות לך כלום, אבל הוא יכול לרשום ב"היסטוריה" של מספר הרכב שהנהג היה שתוי(לא משנה עם מעל המותר או לא) זה מין מידע פנימי שלהם

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם
הוא לא יכול לעשות לך כלום, אבל הוא יכול לרשום ב"היסטוריה" של מספר הרכב שהנהג היה שתוי(לא משנה עם מעל המותר או לא) זה מין מידע פנימי שלהם

הבטחון שלך מרשים. הידע פחות.

ישנן הרבה סיבות למילוי ד"וח פנימי (כמו למשל מתנדב שעדיין לא עשה שלב ב') שעובר שיקול קצין מתנ"א לפני שמוחלט אם לעשות דו"ח,הזמנה לדין,אזהרה או כלום.

פורסם

ידע שלי בנושא זה די מוכח, כי זה מה שאמר לי השוטר עצמו כשעצר אותי, עם הוא אמר לי מידע נכון או לא נכון זה כבר לא על אחריותי, השוטר אמור לדעת באותו נושא הרבה יותר ממני.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם
ידע שלי בנושא זה די מוכח, כי זה מה שאמר לי השוטר עצמו כשעצר אותי, עם הוא אמר לי מידע נכון או לא נכון זה כבר לא על אחריותי, השוטר אמור לדעת באותו נושא הרבה יותר ממני.

לדעת הרבה יותר ממי שכותב בשגיאות כתיב זה מעט.

• תוכן חדש...