Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6433 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
במשפט אחד אמרת את הכל. זה, יחד עם "שמעתי שצרפתיות זה ח*א אוטו" הן שתי הסיבות למה מר ישראלי ממשיך להיות מקובע ולא נפתח קצת לכיוונים אחרים, אפילו אם הם יותר בטיחותיים.

לא קונה בחיים אלפא...

לפני 20 שנה הייתה לי סוד והיא הפכה לערמת חלודה.:roll:

2001 Opel Astra 1.6

• תגובות 60
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לא קונה בחיים אלפא...

לפני 20 שנה הייתה לי סוד והיא הפכה לערמת חלודה.:roll:

אני מוכן לקבל היום סוד בכל מצב..

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

חיפשתי ולא כל כך מצאתי.., עובד על אפשרות ליבוא מאיטליה , העניין הוא שסוד שמורה עולה שם כמה אלפי אירו, במיוחד בגירסאות החמות עם מנועי 1.5...

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

ציניות רבותיי , ציניות :D

הייתה לי לנצ'יה :D

לא הייתה עליה נקודת חלודה :p

אבל בשנות ה70 בטות החלידו ובגלל זה מר ישראלי לא קונה , כי זה מחליד והולכים מנועים כי שמים מים...

2001 Opel Astra 1.6

פורסם

מר ישראלי לא קונה כי אין לו שום סיבה בעולם לקנות לנצ'יה חדשה היום.

וזה לא רק מר ישראלי, אגב. דגמי לנצ'יה שעוד איכשהו נמכרים באירופה - למעשה, כמעט רק באיטליה - הם פיאטים בתחפושת (ותחפושת די מכוערת) בתוספת מחיר.

בקיצור, איפה לנצ'יה של היום ואיפה לנצ'יה של פעם...

טל

חבר הפורום טל שביט נהרג בתאונת דרכים כשהוא רכוב על אופנוע בזמן מילוי תפקידו ככתב רכב. יהי זכרו ברוך.

* "מוטב שתשתוק ויחשבו שאתה טפש, מאשר לפתוח את הפה ולהסיר כל ספק" (בנג'מין פרנקלין)

* "If I were in your shoes, I'd whisper before I'd shout" (רייצ'ל סטיבנס, "סוויט דרימס מיי ל.א. אקס")

פורסם
בגלל קרסו כמובן..

אני חייב לציין שחל שינוי גדול לטובה בשירות של קרסו.

היום קפצתי להחליף נורה שרופה במגאן במוסך שאני לא מטפל בו בד"כ (אני מטפל במורשה באשקלון ועצרתי על הדרך בחולון). הם מחייבים רק בעלות הנורה (27 ש"ח) למרות שהרכב בן 3 וזכפי שהוסבר לי זו המדיניות של קרסו ובמוסך תלוי דף עם תוצאות סקר שביעות הרצון בין המוסכים המורשים השונים כך שאתה רואה מיד איפה עומד המוסך שבו אתה נמצא מול האחרים ואיפה הוא עומד ביחס לסקר הקודם (4 חודשים אחורה).

אם הם ימשיכו כך יש להם סיכוי טוב לשקם את התדמית.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

קרה לי מקרה דומה לפני כמה ימים ברשת צ'מפיון ה"מהוללת" (הרכב:איביזה FR '08, המוסך: רכב עוז חיפה) בתחילת השבוע:

נדלקה לי נורת ה-ESP וסירבה להיכבות, באתי אליהם אחרי קריאה בפורום בידיעה שהיוניט ברקס הלך ושיחליפו לי את החלק באחריות.

בסוף מסתבר שכל הבלגאן היה בגלל ש-2 נורות ברקס אחוריות מסרו את נשמתן לבורא.

החדשות הרעות: אין אחריות על זה.

החדשות הטובות: כמה דק' של עבודה והנורות הנ"ל החלפו בחדשות. יצאתי בנזק ענקי: 8.10 ש"ח כולל מע"מ (לא רצו לקחת כסף על העבודה).

ואללה, אחרי כל הסיפורי זוועות על צ'מפיון, הופתעתי לטובה :-)

נ.ב: ברכב הקודם שלי (סיריון 06') באחד הטיפולים במוסך מורשה ביקשתי שיחליפו לי נורה קדמית ימנית שרופה, והם דווקא לא התביישו ולקחו על זה ~50 ש"ח.

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם
ואללה, אחרי כל הסיפורי זוועות על צ'מפיון, הופתעתי לטובה :-)

כי אנשים תמיד זוכרים את הרע, לא את הטוב.

ומספיק ש5 אנשים יצאו מאוכזבים והם מעבירים את זה הלאה וזה עובר הלאה והלאה - וכמו תמיד, מתווספים דברים נוספים,

ואז ממישהו שנכנס למוסך לטיפול 10,000 והיה צריך להחליף רפידות ברקסים ולכן הוא שילם ~1000 שח במקום 600,

יוצא משהו בסגנון של: "ל*** הלכו הבלמים, המוסך לא הסכים לטפל בזה במסגרת האחריות והוא היה צריך לשרוף עשרות אלפי שקלים. בטויטה זה בחיים לא היה קורה."

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

לדעתי נמכרים בארופה הרבה מכוניות רנו ,פשוט בגלל העובדה שהן מאוד זולות שם , מוחלפות אחרי שנתיים שלוש, ולכן האנשים לא צריכים לקנות רכב בידיעה שהם צריכים לתחזק את האוטו הצרפתי, עוד 5 שנים או יותר.

פורסם

יהיה מעניין לראות כמה רכבים צרפתיים בני 5 שנים יש עדיין על הכבישים בארופה .

לשכן שלי היה מקרה עם מגאן חדשה לחלוטין...

מגאן מליסינג,שאחרי 4 אלף קילומטר הלכה התיבה.

כנראה הסיבה לכל המכירות זה מחיר ,אני בספק שאנשים מחפשים ברכבים צרפתיים את ה "איכות" (יש את הגרמנים בשביל זה) .

נ.ב.

אני לא נגד כל הצרפתיות...יש כמה שאני אוהב ,אבל רוב ה LINEUP הנוכחי לא נראה מאוד מושך.

פורסם

כנראה הסיבה לכל המכירות זה מחיר ,אני בספק שאנשים מחפשים ברכבים צרפתיים את ה "איכות" (יש את הגרמנים בשביל זה) .

אני אגיד לך למה אני קניתי מגאן (קניתי אותה חדשה. לא ליסינג אלא בעלות שלנו). בגלל שרציתי רכב נוח והיא היתה הכי נוחה לי בסגמנט, בגלל שרציתי גיר ידני ולא היו עוד רכבים חוץ ממנה, קורולה וC4, בגלל שרציתי בטיחות ובגלל שרציתי אבזור ואחזקה זולה.

כיום אחי כמעט 3 שנים ו 98,000 ק"מ אני יכול להגיד בפה מלא שהיא עונה על כל הציפיות. שום בעיות, אחזקה זולה, נוחות ומקווה לא לבדוק את הבטיחות שלה או של עוד רכב לעולם אבל טוב לדעת שבמקרה הצורך יהיה מה שיגן עליי.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תוכן חדש...