Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6432 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רנו מגאן שוב זוכה בציונים מעולים במבחני הריסוק: http://cars.walla.co.il/?w=/4703/1385703

אז למה לעזאזל, במדינה מוכת תאונות דרכים כמו שלנו, שיש יותר הרוגים מאשר במלחמות, אין דרישה לרכב הזה כמו שיש ליפניות?

מישהו יכול להאיר את עיני? איפה פה ההיגיון?

או שתגידו לי כמו בצבא: "ההיגיון נשאר בש"ג ".

• תגובות 60
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הגיון בשוק הרכב הישראלי ??

שאלה לפורום פסיכולוגיה באתר אחר.

המאגאן סה"כ ממשיכה את התוצאות המצוינות של היצרן במבחני ריסוק החל מסוף שנות ה 90.

חשוב ביותר היא ההגנה הטובה על ילדים, דבר שאינו טרוויאלי לצערי ברכבים מודרנים.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

כי בעיני רוב הציבור הישראלי הבטיחות לא תשנה את המשוואה:

רנו = חוסר אמינות (נכון, לא נכון, עזוב את זה כרגע).

בהתחשב בכך, ובהינתן אלטרנטיבות ראויות אחרות מבחינת בטיחות,

לא קונים הרבה מגאן (יחסית ליפאנומאטיות)

אצלי באוטו, יש חצי סיבוב...ששומעים רדיו בלי המצבר.

פורסם

תשאל כול ישראלי, והוא יגיד לך "אח שלי יפני סוס עבודה לא מתקלקל"

If you're a DJ, whether you're a local DJ or a superstar, if you pull a crowd and you give people a great night with your music then you're #1 anyway. Armin van Buuren

פורסם
רנו מגאן שוב זוכה בציונים מעולים במבחני הריסוק: http://cars.walla.co.il/?w=/4703/1385703

אז למה לעזאזל, במדינה מוכת תאונות דרכים כמו שלנו, שיש יותר הרוגים מאשר במלחמות, אין דרישה לרכב הזה כמו שיש ליפניות?

מישהו יכול להאיר את עיני? איפה פה ההיגיון?

או שתגידו לי כמו בצבא: "ההיגיון נשאר בש"ג ".

גם האלמרה שהיא להיט האמינות באירופה היתה כאן פלופ נוראי שהנהנים ממנו הם קוני המשומשות.

היבואן של שתיהן הוא קרסו שלפני כמה שנים החליטו לתת לשכיר, לא בן משפחה, לנהל, אבל ללקוחות שנכוו מהיחס-אחריות-מחירי חלפים יש זכרון ארוך. לפי מחקרים באר"הב לקוח מרוצה מפיץ דעתו ל-3 אחרים. לקוח לא מרוצה מפיץ ל-17.

איך רנו-ניסן עוד לא לקחו להם את הזכיון ?

זכויות ותק ? מכירות לצה"ל ? קנגו ?

פורסם

עד היום יוצא לי לדבר עם אנשים, שמתלבטים בקנית רכב חדש והם בכלל לא מבינים למה צריך לחשוב על רכב בטיחותי.

:brickwall:

כאילו, מה נסגר איתכם? אנשים!

והם עונים: כבר 20 שנה לא עשינו תאונה, למה שנעשה דווקא עכשיו?

:brickwall::brickwall:

ואנשים עם משפחות, ילדים קטנים! מטריף לי את השכל!

הפאביה נמכרה.:-(

פורסם

בסקר של איגוד המוסכים על שביעות הרצון, מוסכי קרסו זכו לציון של 8.4 , כאשר הם ממוקמים במקום השלישי..

דברים משתנים, אבל לצערי לא אצל הישראלי המצוי אשר קבור עד צוואר בדעות קדומות.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

סיבה נוספת היא דווקא צמצום הפערים מצד המתחרות.

יצרנים רבים נוספים מראים שיפור מתמיד בתוצאות המבחנים שלהם.

חבר את העובדות הללו עם העובדה שהעיצוב החיצוני של המגאן אינו מלהיב.

נוסיף לסלט הזה גם את הדעות הקדומות והנה לך תשובה מתקבלת על הדעת.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
עד היום יוצא לי לדבר עם אנשים, שמתלבטים בקנית רכב חדש והם בכלל לא מבינים למה צריך לחשוב על רכב בטיחותי.

:brickwall:

כאילו, מה נסגר איתכם? אנשים!

והם עונים: כבר 20 שנה לא עשינו תאונה, למה שנעשה דווקא עכשיו?

:brickwall::brickwall:

ואנשים עם משפחות, ילדים קטנים! מטריף לי את השכל!

הם צודקים ב-100%. הם לא יעשו תאונה.

הבעיה היא שהאידיוטים לא מבינים שאת התאונות עושים אחרים. הם רק נקלעים אליהן מחוסר ברירה...

זו גם הסיבה שבחיפה אני רואה כל יום ערבים נוסעים במכוניות - חלקן חדשות וחלקן גרוטאות - אבל "כלל אצבע" הוא שהנסיעה תהיה בלי חגורות, עם מושב שכוב אחורה ככל הניתן וילד לא חגור (שלא לומר - בלי כסא/בוסטר מתאים) במושב האחורי. אתמול, למשל, עצרה לידי מרצדס חדישה, הנהגת (הערביה כמובן) חגורה כחוק ומוגנת ע"י שלל כריות אוויר, ובמושב לידה ילד כבן 4 עומד (!) על המושב ומוציא ראש דרך החלון!!! מעניין איזה גודל של שפכטל צריך כדי לגרד אותו אחרי תאונה או אפילו עצירת חירום...

מבחינתי, רכב שלא כולל 6 כריות אוויר, איזורי קריסה, קדם-מותחנים וכו' ולפחות 4 כוכבים ב-ENCAP לא נכנס הביתה (או לחניה). נקודה. ונסיעה לפני שכולם חגורים לא תקרה לעולם.

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

פורסם

מילא יפניות שרובן כבר כן בטיחותיות יותר מבעבר, אבל שים לב שדייהולט לדוגמא מכרה כמעט כפול (!) מכוניות מרנו.

פשוט לא מובן איך אנשים מסכנים את החיים שלהם (ובכבישי הארץ זה 'פר אקסלנס') בעבור אבזור מפנק ככל שיהיה ודעות קדומות.

"יאללה, שימו לוגו של שקר-כלשהו, 'דחפו מסך טלוויזיה במשענת ראש, ויאללה לאולם התצוגה! בטיחות?! את מי זה מענין בכלל?".

פורסם

אנשים בהחלט לוקחים בטיחות בחשבון.

הבעיה היא שאמינות, סחירות, מחירון אחרי X שנים ועוד שקלולים אחרים (בעיקר כאלה שמדברים לכיס של הלקוח) - הם אלו שמכריעים.

מה אתם מצפים מרוב האנשים לעשות?

כשאתה צריך לקחת הלוואה כדי להוציא רכב מהסוכנות, אתה תקנה את הרכב שישאיר לך כסף בכיס בשביל להחזיר את ההלוואה,

ואת הרכב שיתן לך הכי הרבה בשביל הDOWN-PAYMENT כשתחליט להחליף אותו.

ואני לא מדבר בכלל על העובדה שאתם שוכחים ש70% מהשוק הם רכבי ליסינג.

כאשר חברות הליסינג מתחשבנות בעיקר ב2 דברים - כמה אנחנו מוציאים כשאנחנו קונים את הרכב וכמה אנחנו נכניס כשנמכור אותו.

ואז כאשר דייהולט או מאזדה נותנים מחירים מנצחים ומצליחים לשמור על מחיר סביר, המגאן גם יקרה יותר בקנייה וגם צפויה להמכר בפחות כסף אחרי 3 שנים.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

ככה זה כשמחיר מכונית "פשוטה" הוא מעל ומעבר למה שבן אדם ממוצע יכול להרשות לעצמו בארצנו הקטנה..

במקרה הנל, אנשים לא מסתכלים על שום דבר אחר חוץ מכמה כסף זה יעלה להם בסופו של דבר.

עד מתי מס מכוניות..

2017 Citroen C3 Shine

פורסם

בוא נתחיל מזה שרנו מגאן זה ממש לא הרכב היחיד שקיים בשוק עם 5 כוכבי ריסוק...

מעבר לזה לא כל לקוח מעונין ב5 כוכבים כמו שהוא מעונין בחישוקי מגנזיום או בכלל מחיר נוח..

אתמול לצערי קיבלתי שיחה מלקוח שמעונין ברכב והשאלה הראשונה שלו לאחר "מה המחיר" היתה האם ישנה גרסה עם שני כריות בלבד.. אני הופתעתי ונחרדתי לשאלה ושאלתי לכוונותו , הוא ענה שהוא מעונין בגרסה מוזלת יותר עם שני כריות אויר וטען כי שמע על המושג בחברה מתחרה ושאין לא שום צורך ביותר מזה... הוא ביקש לדעת האם ישנה אפשרות לעשות הזמנה מיוחדת עם שני כריות בלבד בשביל להפחית במחיר.. כל מאמצי לשכנע אותו שלא כדאי לחסוך בכך וזמן המתנה ארוך והפרש מחיר לא כזה גדול ומחירון שלא קיים לדגם כזה וכו'.. לא עזר (במקרה הספיציפי זה גם לא היה אפשרי !).

מבחינתו הבטיחות זה פרט שולי..

בקיצור לא כולם נותנים חשיבות לבטיחות ולא כולם מודעים לESP למרות שהמודעות עלתה משנה שעברה..

אני חייב לציין עם זאת שרוב הלקוחות אכן שואלים ונותנים חשיבות לבטיחות..

Not the sound of silence -ABARTH

פורסם

בפעם האחרונה שעזרתי להורים שלי לקנות רכב (לפני שנה וחצי בערך) הגענו לסוכנות פורד (לא בקטע של פרסום או משהו, סתם כי זה קרה שם).

הסוכן הראה לנו טבלה של NCAP וציין שלפוקוס יש 5 כוכבי בטיחות, והראה לנו טבלאות של מתחרות.

השאלה הראשונה שההורים שלי שאלו אותי - מה זה NCAP? :lol:

מה שהיה מצחיק זה שבכמה סוכניות שהיינו בהם הסוכן ניסה להסביר לנו למה מגנזיום כל כך חיוני ברכב משפחתי :lol: .

בקשר לרנו, הבעיה היא שפה בארץ ר7וב האנשים פשוט לא כל כך מתייחסים לרנו כ"אלופי הבטיחות" (למרות שזה מה שהם וזה גם איך שהם מנסים למתג את עצמם).

כל הקטע של אמינות צרפתית שנתפס בארץ פשוט לא עובר.

אגב אם נחזור לרכב, ניסיתי להציע לאימא שלי לקנות פונטו. אבל הם כל כך לא רצו פיאט שהם אפילו לא חשבו על זה.

והכל רק בגלל שלאבא שלי הלך ראש מנוע של פיאט אחרי 6000 ק"מ לפני 14 שנה :)

• תוכן חדש...