רכב כללי
רכבים, נהיגה, חדשות, סקירות, סיכומים, וכל דבר אחר שקשור למכוניות אבל לא מתאים לפורומים האחרים.
כללי הפורום - לקרוא ולהפנים!
בנוסף להקפדה על כללי קארספורום, המפורטים כאן, הנהלת פורום "רכב כללי" שמה דגש על מתן מידע מבוסס ועדכני, מתן כבוד אחד לשני ושמירה על שפה נאותה.
כמה מהכללים:
1. למרות שכותרות ערוכות בידי המנהלים הן בדרך כלל מצחיקות, אנא כתבו כותרת עניינית ואינפורמטיבית.
2. על המידע שאתם מפרסמים להיות אמין, מבוסס ועדכני. המידע גם חייב להיות מנומק.
3. נא לשמור על יחס מכבד לחברי הפורום, לגורמים חיצוניים ולמגזרים ואוכלוסיות (כן, גם "אור ירוק" ורוכבי אופניים).
4. נא לשמור על כתיבה בעברית תקנית.
5. נא לא לפרסם הודעות שכוללות לינקים ללא תוכן משמעותי.
6. במקרה של שרשור בו אתם מבקשים תשובה לשאלה כלשהי, אנא בצעו חיפוש בפורום טרם פתיחת השרשור כדי לקדם דיון קונקרטי ומועיל יותר.
ההנהלה מאחלת לגולשים חוויה מעשירה ומהנה.
66,603 נושאים בפורום הזה
-
שלום. מעניין לדעת, מה קורה עם הרכב? מתי הוא אמור להגיע ארצה? תודה.
הודעה אחרונה מאת עמית123, -
- 8 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
אז ככה, השאלה שלי די פשוטה לפני כמה שנים נפגע הרכב שלי ביציאה מחנייה בחלק האחורי הוחלפו דלת אחורית+ פגוש וכן יישרו רצפת תא מטען נקבעו לרכב 4% ירידת ערך האם פגיעה ברצפת תא מטען מחשבת לפגיעה בשילדה? מה המשמעות של זה? תודה מראש יניב
הודעה אחרונה מאת שמר, -
- 1 תגובות
- 672 צפיות
V10 580HP http://cars.walla.co.il/?w=/4705/1381673
הודעה אחרונה מאת Mr_Shankly, -
- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
קראתי הרבה כתבות של בוחני רכב,שכאשר בחנו רכבים עם מנוע טורבו וקיפלו את המושב, שמעו רעש של פריקה מישהו יכול להסביר מה הקשר??
הודעה אחרונה מאת Tamir FR, -
- 2 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
האם אפשרי הדבר? מבחינת תקנות. האם אתם מכירים מישהו שעשה זאת?
הודעה אחרונה מאת רפי לין, -
שאלה | הונדה נגד מאזדה. 1 2
מאת Guest-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 21 תגובות
- 2 אלף צפיות
אני מקווה שזה מתאים לכאן. חברה ישלי שאלה... ישלי הונדה סיויק קופה שנת 95 אם מנוע ZC חדש (1600) מאזדה 323 שנת 99 ידנית אם מנוע 1800.. ישלה סיכוי? הכוונה מבחינת צבירת מהירות וכו'
הודעה אחרונה מאת Tzvika-Pick, -
-
- 5 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
האם מותר להסיע 2 ילדים ב"כיסא" האחורי ברכב הנ"ל? האם ברשיון הוא 2+2? תודה
הודעה אחרונה מאת nax, -
אהלן חברה, כחלק מלימודי אני צריך לבצע עבודת מחקר (באנגלית, 10-15 עמודים) על נושא אחד שמעניין אותי, בחרתי (איך לא) - וולוו. הצלחתי כבר למלא 4 עמודים של מידע על הרכב, אשמח לקבל עוד (היסטוריה..), החלק השני של העבודה הוא סקר על הנושא שבחרת. בקשתי מכם היא שתעזרו לי למצוא שאלות שאשאל בסקר (יפתח תרד חדש עם כל השאלות), אז ביינתים אלה השאלות שעולות לי לראש: *כשאתה שומע וולוו, מה הדבר שעולה לך לראש? *האם לדעתך וולוו כמו שהיתה פעם (תרתי משמע) ? +נימוק קטן *האם לדעתך ראוי היה שחברי הכנסת יסע ברכב זה? **אילו בינתיים השאלות שעלו לי לראש אשמח (מאוד) לעוד שאלות מכם, אחרי שאאסוף את כל השאלות אפתח תרד ואעשה סקר (שיכתב בעבודה), זאת עבודה ברמה של 5 יחידות לימוד (הר…
הודעה אחרונה מאת ברווז, -
-
- אחראי פורום
- 13 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
שמודבק על החלון מחוייבים לשלוח גם בדואר?
הודעה אחרונה מאת COMMANDER, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 25 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
כשעומדים בפקק זוחל , כל פעם שמים קלץ' ,הילוך ראשון שני שלישי אחר כך עוד פעם שני ראשון וכך הלאה דבר שמעייף את ברך שמאל ומבזבז דלק. גיליתי שיטה איך לנסוע כמו אוטומט : אני שומר מרחק של איזה 40 מטר מהרכב לפניי ונוסע קבוע על שני עד שהפקק ישתחרר , לא חשוב אם זה מאחורה צופר לכם ואל תתייחסו כי בטח יש לו מאזדה 3 אוטומטית ...
הודעה אחרונה מאת alex_riv, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 905 צפיות
לפי המספר הרכב הוא מיבוא אישי,לא הצלחתי לזהות את הדגם.
הודעה אחרונה מאת vladclar, -
-
- 4 תגובות
- 849 צפיות
האם זה הגיוני שקיבלתי 2 דוחות חניה, בשניהם אותה עבירה- "העמדת/החנית את רכבך ברחוב שבו החניה אסורה על פי תמרור שהוצב כדין" אחד על סך 100 שקלים והשני על סך 250? אני לא מתכוון לדו"ח כפול אלא לשני דוחות בזמנים שונים, השאלה שלי היא האם זה הגיוני?אם לא, האם יש עילה לביטול הדו"ח? בנוסף רציתי לשאול, האם אפשרי לשלוח מכתב לעירייה ובו בקשה לבטל את הדוחות לפנים משורת הדין? אשמח אם מישהו שעשה דבר דומה בעבר יתן את דעתו ועצותיו, תודה.
הודעה אחרונה מאת Tzvika-Pick, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
ראיתי שיש כל מיני אתרים , מועדונים, של דוגמא פיאט, הונדה, פג'ו וכו'. רציתי לשאול אם קיים מועדון מהסגנון לרכבים אמריקאים, ספציפית שברולט. בישראל אני מתכוון. נגיד מקום שיש לו פורום משלו, עם מידע, פרוייקטים וכו' וכו'.
הודעה אחרונה מאת BeN_VW, -
-
אני עוד רועד מפחד למרות שזה קרה לפני שעה בערך. אני חייב לספר את זה. אז כאמור לפני שעה נסעתי לי לתומי בעיר כלשהי בדרום לשים את חברה של חבר שלי בבית פתאום הרכב שלפני עצר בבלימה פתאומית ואני כנראה לא שמתי לב מיד וכששמתי לב לחצתי ברקס מפחיד והאוטו השמיע חריקת בלמים ונתן "נשיקה" לרכב שהיה לפני, בעל הרכב יצא מהאוטו וגם אני כדי לבדוק מה קרה לאוטו, בעל הרכב התחיל להתעצבן ואמר לי "תראה מה עשית!:x" ואני בתמימותי שאלתי "מה?:roll:" אז הוא ענה לי "מה אתה לא רואה?" אמרתי לו "לא." אז הוא אמר לי "תסתכל טוב!:x" ניגשתי יותר קרוב והתבוננתי ברכב שלפני ממרחק אפס ובאמת ראיתי שיש שפשוף עדין על הטמבון האחורי שלו, באמת שלקח לי זמן לשים לב. אמרתי לו סליחה שאני מנומס. ואמרתי לו טוב אני אשלם …
הודעה אחרונה מאת חן פרחי, -
- 2 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
יום טוב ונעים לכולם האם כאשר אני מוכר את הרכב שלי אני יכול לבטל את הביטוח שלי ולקבל החזר - כי הוא שולם כבר לשנה שלמה והרכב בבעלותי קצת פחות מחצי שנה. או שאני יכול לבטל מכל סיבה אחרת? חברת הביטוח היא ביטוח ישיר. תודה לכל העונים.
הודעה אחרונה מאת danzl, -
טוב, אומנם סיום הפרוייקט מתעכב אבל הקופה ממשיכה לצבור קמ,למרות שרוב הנסיעות הם חזקות ולצרכי כיף טהור ביינתים הכל מתנהל באמינות מושלמת,הוויסט גייט החדש בשילוב עם הבוסט קונטרולר-נתן לאוטו דחיפה חדשה ובילתי נגמרת,לפעמים נדמה לי שהשלישי לא יגמר לעולם. למרות כאמור שסיום הפרוייקט מתעכב השבוע נערך מבחן דרך לקופה ע"י מגזין הגה,לאור מבחנים קודמים שהשתתפתי בהם אני חייב לציין את הגישה האחראית והבוגרת של צוות הבוחנים בכלל ואון יעקובסון בפרט,ישר כח. הנה תמונה שצילמתי במהלך המיבחן עם הפלאפון שלי -יצא לא רע
הודעה אחרונה מאת rubycoupe, -
- 3 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
זה צודק, אמיתי והוגן: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3617454,00.html בברכה - רפי לין
הודעה אחרונה מאת Nati N, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 17 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
באמת קפיצה גדולה לאופל: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3624290,00.html
הודעה אחרונה מאת fanmanuv, -
-
- 4 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
אהלן, שמעתי על איזה ציפוי ניילון, שמצפים איתו את הרכב בשביל להגן משריטות ודהיית הצבע. האם יש למישהו נסיון עם זה?
הודעה אחרונה מאת shaked, -
בתור פוקד קבוע את אתר HNN, נתקלתי בתאונה הזאת: http://www.hnn.co.il/index.php?module=albums;task=view;id=5102 מה קרה שם? האם יכול להיות שרוכב האופנוע הזה איבד שיווי משקל בגלל המדרגה שיש בחיפה כדי להפריד בין הנתיב לתחבורה ציבורית לנתיבים האחרים? סה"כ כביש ישר, אופנוע סופר בטוח (ABS) ואני מעריך שרוכב מנוסה (גיל+ סוג אופנוע).
הודעה אחרונה מאת יוסי פרנקוס, -
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
בוקר טוב לכולם . בעוד כחודשים אני טס לגרמניה עם חבר וכמה קרובים. בין המטרות היא כניסה למסלול כלשהו ולעשות כמה הקפות . מלבד נורברגרינג, איזה עוד מסלולים יש בגרמניה שניתן לעלות עליהם לכמה הקפות ? האם יש משהו באיזור פרנקפורט ? אשמח לתשובות , בתודה עומרי
הודעה אחרונה מאת טלר, -
- 37 תגובות
- 12.5 אלף צפיות
היי חבר'ה! לאחרונה רכשתי לרכב וילון אחורי עם סמל כמו שכולכם מכירים, הבעיה שלי היא, שאני רוצה להתקין את הוילון עם כמה שפחות נזק למגש האחורי של האוטו, לצערי הוא מפלסטיק ככה שקשה לטשטש עקבות בניגוד לאיזה מגש עם שערות כאלה. למישהו יש איזה רעיון מקורי לפתרון הבעיה? תודה לעוזרים!
הודעה אחרונה מאת רועי5, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 28 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
חשבתי שבפרארי יש מחלקה מיוחדת שבודקת לאן הרכבים הולכים .. :shock2::shock2: http://www.6speedonline.com/forums/ferrari/147939-beirut-welcomes-my-scuderia.html
הודעה אחרונה מאת eitanshay666, -
-
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 994 צפיות
נניח שאני נוסע לארה"ב לטיול ובמקום לשכור רכב אני קונה, מישהו יודע איך עושים לו מספר רישוי ואיך עושים ביטוח (כתייר- תושב ישראל)?
הודעה אחרונה מאת דני זומרשטיין, -
- 17 תגובות
- 4.9 אלף צפיות
גנבו לי את הרכב, מסוג מאזדה 3, מודל 2004 מליסינג לשעבר, המחירון שלה היה בערך 60~ המקיף שלי עלה לו 6400 שקל לי ולאבא שלי, וביטוח חובה 2200. (הייתה באוטו מערכת בשווי 10 אלף שקל ואת זה הביטוח לא הסכים לבטח) השקעתי די הרבה ברכב, בטיפולים וחלפים, והכל הלך לפח. הלכתי ודיווחתי במשטרה, מה עכשיו? הודעתי לסוכן והוא דיווח לביטוח. אני אמור לצפות לחקירות וכו'? או שהביטוח יחזיר לי את הכסף בלי לעשות בעיות? מבחינת רכב חלופי, איך זה עובד? (יש לי ביטוח "דרכים") גנבו לי את הרכב ממול הבית, אני גר בשכונה חדשה בראשון וחונות באזור הרבה מכוניות, זה אזור של בתים פרטיים(אחד ליד השני), אבא שלי אומר שהולכים לעשות מזה חגיגה שלמה, חקירות ואולי אפילו פוליגרף, זה נכון? (טוב שלא חשבו לע…
הודעה אחרונה מאת אמיר שליט, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 10 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שבוע טוב לכולם. ביום שישי נסעתי למכון טסטים הקרוב לביתי והעברתי את הג'יפ שלי טסט. הכל היה תקין אך מפאת טעות רישום ברישיון הרכב שיצא ממשרד התחבורה, קיבלתי ארכה לשבוע רק לגשת למשרד הרישוי ולהגיד להם לרשום את ה4.0L בנפח המנוע ולא בדגם המנוע!!! אמרתי לי יופי טופי הכל תקין אין ליקוי בטיחותי או מכני. למחרת יצאתי עם עוד חבר לטיול מהנה וכיפי באיזור בית שמש. כידוע האיזור הזה פורה באופנועים, ג'יפים, טרקטורונים ותומקארים למיניהם. אנו חולפים מול ניידת B4 תנועה שבה נמצא שוטר אחד. השוטר מפרסס וישר מעלה אותי על המסופון ועוצר אותי בטענה שאסור לי לנוע עם הרכב! הסברתי לו וגם הראתי לו את הטופס של הטסט ואת הליקוי ואת הטעות שרשמו ברישיון והסברתי לו שזה טעות של משרד התחבורה. …
הודעה אחרונה מאת שמר, -
-
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
מה הבעיה עם הגיר הזה? יש לי אותה כבר 4 שנים והכל בובה. הרכב לא מעביר הילוכים בנסיעה וזה הופך את הנסיעה לחלקה ומהנה. אני עכשיו רוצה למכור ואין קליינטים. למה? מי מכיר מישהו שמטפל בזה?
הודעה אחרונה מאת חן פרחי, -
-
- 5 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
יש לי רכב ליסינג שעם הזמן נוצרו בו 3 פגיעות, אני אמור להחזיר את הרכב בעוד 3 חודשים (יסתיימו 3 השנים..) יש לי אפשרות לתקן את הנזקים כעת (ולשלם השתתפויות עצמיות לפי הנדרש), או להמתין להחזרת הרכב, ולקוות שלא יעשו הרבה בעיות (למרות שאלו אינן פגישות שניתן להתעלם מהן ויזואלית). 1. מנסיונכם, מה עדיף לעשות ? 2. האם בד"כ קיימת אפציה לרכוש את רכב הליסינג לאחר תום שלושת השנים ? 3. סתם מתוך סקרנות, האם אתם מתכוונים להמשיך להחזיק רכב ליסינג לאור הרפורמה ? תודה.
הודעה אחרונה מאת isak, -
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
תעשיות על - תכנית על הטכנולוגיה במפעלי ב.מ.וו.
הודעה אחרונה מאת אמיל221, -
- 0 תגובות
- 756 צפיות
שלום לכולםת לפני כמה חודשים, נתיב אחד של רחוב "קנאי הגליל" שליד צומת פת הוסב לתחבורה ציבורית בלבד. מדי יום אורבים שם שוטרים באמצע הרחוב ונותנים דוחות. לתשומת לבכם...
הודעה אחרונה מאת danzl,
-
מי מחובר 49 משתמשים רשומים, 9 אנונימיים, 943 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- lanosforce
- amosbmw
- G. P. Magnus
- לירון .ה.
- מחפש1
- Camaro 92
- om2
- Or05230
- zaf
- orankohn
- malcishua
- Aviady001