Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6444 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כשעומדים בפקק זוחל , כל פעם שמים קלץ' ,הילוך ראשון שני שלישי אחר כך עוד פעם שני ראשון וכך הלאה דבר שמעייף את ברך שמאל ומבזבז דלק.

גיליתי שיטה איך לנסוע כמו אוטומט :

אני שומר מרחק של איזה 40 מטר מהרכב לפניי ונוסע קבוע על שני עד שהפקק ישתחרר , לא חשוב אם זה מאחורה צופר לכם ואל תתייחסו כי בטח יש לו מאזדה 3 אוטומטית ...

מתגעגע... לאוטוביאנקי Y10 שלי.

פורסם

וואלה אחי תודה על התובנות החשובות:shock:

כיום: סקודה סופרב 2013 (שטים לנו בהנאה)

רנו קליאו ספורט 2.0

סיאט איביזה Turbo 20v

פורסם
כשעומדים בפקק זוחל , כל פעם שמים קלץ' ,הילוך ראשון שני שלישי אחר כך עוד פעם שני ראשון וכך הלאה דבר שמעייף את ברך שמאל ומבזבז דלק.

גיליתי שיטה איך לנסוע כמו אוטומט :

אני שומר מרחק של איזה 40 מטר מהרכב לפניי ונוסע קבוע על שני עד שהפקק ישתחרר , לא חשוב אם זה מאחורה צופר לכם ואל תתייחסו כי בטח יש לו מאזדה 3 אוטומטית ...

ה"שיטה" שגילית היא הדרך בה צריך לנהוג בכל רכב, גם אם הוא אוט'.

לשבת על התחת של הרכב לפניך מעצבן את הרכב לפניך (נצמד אליו והוא צריך "להשגיח" עליך שלא תיכנס בו), מעצבן את הרכב מאחוריך (כי אתה כל הזמן נותן גז-ברקס) ואפילו הופך אותך לעצבני.

וסוד קטן...זה גם מתכון מעולה לצריכת דלק גבוהה יותר וסיכוי גבוה יותר לתאונות.

וסוד קטן 2...אם כולם היו שומרים על מהירות קבועה בפקקים, שומרים מרחק מהרכב לפניהם ולא תוקעים ברקסים כל שניה, אני בטוח שהיו פחות פקקים או שהם לפחות היו זורמים במהירות גבוהה יותר.

כשאני נוסע באיילון בבוקר, אני על הילוך שני קבוע...בין 1500 סל"ד ל-4000 סל"ד, זאת כל המהירות שצריך בד"כ בין קק"ל לארלוזרוב בשמונה בבוקר.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

נגלה לכם סוד: אם נוסעים על 10 קמ"ש , גם בראשון, ולא לוחצים על אף דוושה, הרכב ממשיך לנסוע ולא נכבה. זה מה שאני עושה בפקקים ממש איטיים.

פורסם
או שפשוט יכנסו לך 80 רכבים ברווח מהנתיב השני...

80 זה ביום רגיל, וכמה יכנסו ביום שישי בצהוריים?

למרות שתאורתי זה היה צריך לעבוד מצויין

פורסם

רוטנברג,יש לי שיטה עוד יותר טובה משלך, לא לעייף את רגל שמאל:

סע להום-סנטר,קנה אוהל מתקפל,קח אותו איתך קבוע ברכב,מתי שאתה חש שמתחיל פקק,עצור בשוליים ,תקים את האוהל ולך לישון עד יעבור זעם,כייייייייייייייייייייייף?

פורסם

כמובן אדוני החכם, וכולם יתבוננו ברווח שהשארת בינך לבין הרכב ממול.

הם מנסים להדחף כשאין מקום ונדבקים לך לטמבון עלמנת להשתחל , אז אם תשאיר להם רווח כזה עוד לפני שתספיק להרים את המצמד מאה יספיקו להישתחל בתור ממולך.

אני בכל אופן הייתי נורא שמח אם ביציאה מירושלים כולם היו כמותך , ככה הייתי עובר את הפקק כאלו אין פקק בזיגזגים בדיוק כמו קונוסים בשיעורי נהיגה לאופנוע :)

"הפחד הוא רק תחושה , האומץ לנסות זו המעלה."

פורסם

אם כל הנהגים באיילון צפון בבוקר לא היו נדחפים לנתיב שלך כשאתה משאיר רווח פיצפון אולי זה היה עובד! :evil:

שיתנו על זה דו"חות, במקום לשבת בנייד עם שווארמה וממל"ז.

פורסם

מה, עלית לכביש אתמול?

אם תשמור כזה רווח מהמכוניות שלפנייך אתה תהיה שלוש שעות על הכביש ועדיין במרחק של 50 מטר מהבית.

פשוט שים לב לתנועה מקדימה בטווח של 10 עד 20 מכוניות לפנייך, ככה אתה יודע מתי לבלום מבלי לעצור ומתי לתת גז מבלי לצבור מהירות ואז לבלום.

עצה:

אתה לא חייב להחזיק את הרגל על הקלאצ', במקום להחליף מראשון לשני פשוט תישאר בניוטרל, תן לאוטו להמשיך מבלי לשרוף דלק, רפידות, קלאצ' ואנרגיה.

שודד בנקים בפוטנציה8)

• תוכן חדש...