Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6435 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברה,

כחלק מלימודי אני צריך לבצע עבודת מחקר (באנגלית, 10-15 עמודים) על נושא אחד שמעניין אותי, בחרתי (איך לא) - וולוו.

הצלחתי כבר למלא 4 עמודים של מידע על הרכב, אשמח לקבל עוד (היסטוריה..), החלק השני של העבודה הוא סקר על הנושא שבחרת.

בקשתי מכם היא שתעזרו לי למצוא שאלות שאשאל בסקר (יפתח תרד חדש עם כל השאלות), אז ביינתים אלה השאלות שעולות לי לראש:

*כשאתה שומע וולוו, מה הדבר שעולה לך לראש?

*האם לדעתך וולוו כמו שהיתה פעם (תרתי משמע) ? +נימוק קטן

*האם לדעתך ראוי היה שחברי הכנסת יסע ברכב זה?

**אילו בינתיים השאלות שעלו לי לראש אשמח (מאוד) לעוד שאלות מכם, אחרי שאאסוף את כל השאלות אפתח תרד ואעשה סקר (שיכתב בעבודה), זאת עבודה ברמה של 5 יחידות לימוד (הרמה הגבוהה ביותר) ככה שזה ממש חשוב לי ובטח שלא קל, אשמח לכל מי שיעזור, משה.

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

1. בטיחות וכוח

2. לדעתי השתפרה, מאז ה850 וולוו רק עלתה בהיצע, באיכות ובביצועים.

3. לא ראוי בכלל שחבר כנסת יסע על משהו.

פורסם

1. אוטו של זקנים-שרים-אנשים שמרנים.

2.היום היא יותר טוב מפעם רק שהיא אף פעם לא הייתה מיוחדת ועכשיו היא גם לא הכי בטיחותית.

3.ראוי לא ראוי זה הכל שאלה של מחיר.

1969 Pontiac Firebird

:twisted:

בעבר:Honda Civic Type R, Renault Clio Sport, Peugeot 106 Rallye

פורסם

1) רכב יוקרתי, שדווקא יותר בטעם של מבוגרים ונשים.

2) ברור שוולוו השתפרו, בעבר היו להם רכבים מכוערים (אני מדבר על הקוביות משנות ה80-90, ולא לפני) מאוד, כבדים מאוד ומגושמים. כיום וולוו מביאים רכבים חמודים למראה, קלילים ובעלי ביצועים לא רעים, איכותיים יותר ובטיחותיים בהרבה.

3) ללא ספק לא, יש ח"כים שלדעתי מגיע להם לקבל רכב ברמה הזאת (יוקרה, לא אודי, לא מרצדס, לא בימר ולא וולוו), אך מעבר לזה, לרוב הח"כים מגיע לקבל לא יותר מרכב מנהלים עממי.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

שאלות שעולות לי לראש הן בסגנון "האם היית רוכש היום וולוו", "האם היית מעדיף וולוו על פני המתחרות", "האם לדעתך המחיר של מכוניות וולוו שווה את התמורה", "כמה דגמים של וולוו אתה מכיר", "לאיזו קבוצת גיל לדעתך מתאימה וולוו", "איך תתאר בעל וולוו ממוצע" וכו' (אם אני אחשוב על עוד, אני אעדכן אותך).

למי מיועד הסקר? אנשים בעלי ידע במוטוריקה, בעלי וולוו? זה יעזור למקד את השאלות. בכל מקרה, אם מדובר בכמה קבוצות, תצטרך להכניס שאלות שיסננו (לדוגמא, איך היית מגדיר את רמת הדע שלך במוטוריקה: טוב, בינוני, גרוע).

עריכה: הוא ביקש הצעות לשאלות, לא תשובות.

"ai motoare capul doare"

פורסם

1 אוטו של אנשים טחונים

2 לא יודע

3 לחברי כנסת הייתי נותן כרטיסייה לאוטובוס

פורסם

1. אוטו שוודי, נשמע מפוקפק. ( תהרגו אותי לא יודע מה הקשר אבל זה מה שעולה לי לראש )

2. וולוו התפתחה יותר ויותר במשך השנים המכוניות שלהם מאוד מרשימות אותי, אבל עדיין, ^

3. לא הבנתי מה הקשר אבל כן, וולוו לא נופלות מאוודי, לקסוס ואפילו מרצדס.

In 9.000 RPM, No One Can Here The Badgers Scream :twisted:

פורסם
*כשאתה שומע וולוו, מה הדבר שעולה לך לראש? יוקרתיות

*האם לדעתך וולוו כמו שהיתה פעם (תרתי משמע) ? +נימוק קטן וולו זה וולו,תמיד הייתה מענה לחכ"ים ואנשים שלא חסר להם כסף בארנק.

*האם לדעתך ראוי היה שחברי הכנסת יסע ברכב זה? לחכ"ים בארצנו לא מגיע טרמפ אפילו,אבל ברמת העיקרון מין הראוי שח"כ ייסע ברכבי יוקרה כמו וולו ומכוניות בקטגוריה שלה.

שמחתי לעזור.

פורסם

בטיחות - חברת וולוו משווקת בטיחות. דבר נוסף שעולה, לצערי זה חלודה. ככל הניראה סבלו יותר מחלודה אקזמפלרים שהורכבו בהולנד, אבל עדיין, דבר שכיח לראות על 240 הרבה חלודה. אולי זאת גם אחת הסיבות, מדוע דגמים האלו שהיו פעם משמעותית יותר נפוצים נכחדים על הכביש.

לא. וולוו כמו שהייתה, לא קיימת יותר לצערי. דגמים החדשים מבוססים על פורד, הנעה של סדאנים הפכה להיות קדמית ומכוניות כמו S80 איבדו את המאסיביות. אני מאוד אוהב את וולוו ישנות ומרובעות, במיוחד עם פנסים העגולים.

לא. אני חושב שצריך להחליף להם וולוו במזדה 3 מליסינג, אבל רק לאלה שמקיימים את מה שמבטיחים, אחרים שיסעו בתחבורה ציבורית או על מכוניות פרטיות שלהם.

הערות שלי באדום.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

1) סטיישן, בטיחות, ביטחון.

2) לא. תקופת הזוהר שלה הייתה בתקופה שהיא הייתה עושה מכוניות מרובעות ופונקציונליות. כיום היא סוטה מהמסלול שלה ומנסה להתחרות על השוק של חברות בעלות רכבים שונים לגמרי.

3) הייתי נותן להם פריוס או הונדה סיוויק הייבריד.

פורסם

1. מכונית של נכים ומבוגרים.

2. לא כמו שפעם וטוב שכך, עם דגמים אחרונים כמו ה-C30 היא בכיוון הנכון.

3. כן למה לא.

DS 7 CROSSBACK 2019

RENAULTSPORT CLIO 203 2010

פורסם

1. אוטו לזקנים.

2. הייתה ונשארה אוטו לזקנים.

3. מרצדס ירוק עם 50 מקומות ישיבה ונהג צמוד יאה לאנשים הללו יותר.

פורסם

1 . לעבוד כל החיים , ולקנות כזו בגיל 55.

2. לא מומחה בזה , אאל"ט פעם וולבו פנו גם לתחום הספורט והראלי - והם איבדו את זה .

3. עם כל ה(חוסר) כבוד לחברי הכנסת , הם צריכים לנהוג ברכב ייצוגי ולדעתי וולבו מאוד מתאימה לזה.

עריכה : ביקשת גם שאלות:

*האם וולבו יוכלו להצליח אם הם יפנו לקהל צעיר יותר?

*האם אתם רואים את עצמכם מעדיפים רכב של וולבו על פני דגם מקביל של מרצדס , במוו או אאודי , ולמה?

It's never what it seems

You're watching the return of the machines

פורסם

.

1. רכב גדול ויוקרתי

2. לא יודע איך וולבו הייתה פעם

3. בהחלט. מדובר על רכב יוקרתי ואלגנטי (לא BMW לדוגמה שהוא יותר 'צעקני'), מתאים בהחלט לשרים ואף לאנשי עסקים וכו' (אנשים מבוגרים ועמידים).

• תוכן חדש...