Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6454 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחחח,

חבל שאני לא טייס בחיל האוויר,

לא כל יום אתה יכול להגיד "הפלתי F430"

או להתחרות איתה בשטחים.

לפחות הם יכולים להיות מרוצים,

גם הם בעתיד יכנסו להיסטוריה המהוללת, כרכב תופת.

--- מקום לקטיושות יש שם?

----

פורסם

הם מתחילים להבין שלא קל לברוח מ-F16 ברגל, אז הם מתחילים לייבא כלי מילוט חדשים :)

אומנם הסקודריה זה גם סוג של טיל, אבל גם היא לא יכולה להימלט מה-F16...

הרכב מהמם ללא ספק. צליל המנוע נשמע בארץ מביירות? :)

פורסם

אם תיקראו את התגובה של הבן אדם הוא רושם שם (ואני מצוטט ) "my hands on the steering wheels must be like driving to heaven " כן לנהוג לגן עדן (או לפיגוע התופת היקר ביותר בהיסטוריה האנושית )

(סליחה שאני גיזען וכל זה בנושא אבל זה פשוט עצוב , למרות שיכול להיות שהוא בן אדם טוב או לפחות אחד עם טעם טוב )

זה חמשיר: מעשה במצלמה מז@י&ת,כל היום נהגים מצלמת, כשיסע השוטר

אז אותה ננסר ונוכל לחייך על באמת

פורסם
תצחקו תצחקו, אבל בנתיים הרכב הזה שם ולא בארץ.

תזכיר לי מה בדיוק זה היה נותן לך, לי, או לכל אחד אחר, אם הרכב הזה כן היה בארץ (חוץ מלהשתתף בשרשור "מהו הרכב הנדיר ביותר שראיתם")?

פורסם

אגב פרארי באה"ק,

כבר יותר מ10 פעמים נצפתה על ידי פרארי 360 אדומה בעלת לוחית רישוי ישראלית עוברת לה מולי בשכונת רמת פולג בנתניה,לצערי אף פעם לא הספקתי לצלם כי הבחנתי בה רק כשהרעש שהגיע ממנה הגיע לאוזני ואז היא כבר התחילה להמריא רחוק ומהר ממני. אבל היא קיימת! יש תקווה

פורסם
אגב פרארי באה"ק,

כבר יותר מ10 פעמים נצפתה על ידי פרארי 360 אדומה בעלת לוחית רישוי ישראלית עוברת לה מולי בשכונת רמת פולג בנתניה,לצערי אף פעם לא הספקתי לצלם כי הבחנתי בה רק כשהרעש שהגיע ממנה הגיע לאוזני ואז היא כבר התחילה להמריא רחוק ומהר ממני. אבל היא קיימת! יש תקווה

צודק היא קיימת , אבל מדובר בדגם מיושן שלא הייתי טורח לפרסם או הוא היה "נצפה" בביירות אבל הסקודריה היא המילה האחרונה של יצרנית העל לשנה הנוכחית והם מספרים כי היא מהירה מהאנזו(על המסלול)בקיצור מיוחדת מיוחדת מיוחדת , והיא בביירות , בקונטיינר , עטופה בנייר נצמד.

פורסם

כמו ששמתם לב הפרארי הגיע בקונטיינר. מה שזה אומר, שהפרארי הגיעה לשם בצורה דומה לאיך שהפרארים מגיעות לארץ הקודש.

מי שיחליט האם פרארי תמכור בארץ - הוא אותו אחד שימכור אותה כאן.

אני אמשיך לכתוב ממנרה...:p

פורסם

הפרארי שיש בארץ עם הלוחית הצהובה זה 360...

היא נכנסה דרך סוכנות של ייבוא אישי שניצלה את זה שעברו שנתיים מאז שהדגם הזה יוצר (לפני שהוחלף ע"י ה-430) וייבאו אותה למישהו בארץ.

ואל תשכחו שיש את המראנלו של מיכאל לוי שיובאה בתור חדשה...והמחליפה שלה ה-599 פיורינו הרבה יותר יקרה מהסקורדיה.

הכל יחסי.

הפרארי הזאת הגיעה ללבנון בייבוא אישי, אין סוכנות של פרארי בלבנון, זה כמו שייבאו לארץ את הפורשה 997 GT3 ואת המרצדס קלימן ועוד מכוניות...

אם היה בארץ מיסים יותר נמוכים כמו בלבנון ופחות בירוקרטיה בייבוא אישי אז גם בארץ היינו רואים כמה סקורדיות.

אם הפרארי של הלבנוני תצטרך טיפול, הוא ממש לא יילך ל"מוסך פרארי ביירות" אלא יטיס אותה לחו"ל.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

בפעם האחרונה שבדקתי (לפני מספר שנים), בלבנון היה יבואן של פרארי (אין לי מושג מה המצב נכון להיום ואני עצל מידי לבדוק באתר של פרארי :-P). כך שלבחור כנראה לא תהיה בעיה למצוא מכונאי שידע לטפל ברכב.

פורסם
זה שפרארי תחליט למכור פה רכבים בהחלט יקדם אותנו בתחום המוטורי רמה אחת למעלה.

נמכרים כאן גם פורשה למיניהם, דגמי M של BMW,

דגמי AMG מכל מיני מינים וסוגים,

יש כבר כמה פרארי,

ועדיין התחום המוטורי לא עלה גבוה מדי... :roll:

• תוכן חדש...