Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה קורה עם הAudi R8, ומתי היא מגיעה ארצה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6434 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
מאד ישראלי. מאד לא לעניין.
צא מהכבדות, בחייאתכ.

הקיטור הוא לא כלפיהם, אלא כלפי המדינה שבה אני חי.

R8 (וגם 911\קאררה, למי שהזכירן) נועדה להינהג. לא להתנייע.

אז נכון שגם בחו"ל הן יעבירו את רוב חייהן בפקקים של לונדון\פריס\וינה, אבל מעת לעת בעליהן יוכל לכוון את ההגה לאיזה כביש מתפתל בהרים, או לאיזה מסלול סגור אחד מני רבים המפוזרים ברחבי אירופה.

ובישראל ? מה אפשר לעשות עם מכונית כזו בישראל ? לקחת אותה לנס-הרים? למנחת ערד? לנסיעה מנהלתית ב- 90 קמ"ש לאילת? לספור מלכודות מהירות בכביש חיפה-ת"א? לחפש שברים באספלט (ועוד כמה מלכודות מהירות) ב- 443 ?

כמה פעמים אפשר לעלות עם R8 את כביש בית-אורן לפני שאתה אומר לעצמך "בעצם הכביש שעולה מניס לאלפים די שונה מהכביש הזה, למרות ששניהם מפותלים". (אזהרה: אל תלחצו על הלינק. לא, באמת. אל תילחצו).

הפרקטיקה של המכונית הזו לנהג בישראל (להבדיל ממי שמשקלל גם את מבטי הסביבה) דומה למכונית עם שרשראות לשלג.

זה נאמר בתסכול. לא בזלזול ולא מתוך צרות עין.

יאללה, סיימתי. המשיכו נא בהזלת הריר. :-)

פורסם

הפרקטיות של מכונית ספורט כמו R8 בישראל היא בדיוק כמו הפרקטיות של מכונית ספורט אחרת ובהתחשב בכך שיש מספיק כבישי נהיגה טובים בישראל (מי שמכיר כיף לו, מי שלא ימשיך להגיד "אין מה לעשות עם מכונית ספורט בישראל" וייסע בליסינג 1.6 אוט'), הפרקטיות לא רעה בכלל. ההנחה שאין מה לעשות עם רכב ספורטיבי (או אפילו חזק) בישראל היא אחד הדברים שיותר מרתיחים ומעצבנים בהוויה המוטורית בישראל.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

ארנון,

אז באותה מידה אתה יכול להגיד את זה על כל גירסאות ה-911 למיניהן שקיימות בארץ,

מבלי לדבר על שאר הרכבים שלא נכנסים לקטגוריית המשפחתיות-קומפקטיות שיכולות לעשות את כל מה שציינת,

וכנראה שגם יותר בנוחות.

שרשור ה"נדירות" יראה שלא חסרות מכוניות "לא-משפחתיות" בארץ.

בין אם זה 911 או M6, קורבט או פרארי.

יכול להיות שזה מתסכול, אבל מכאן ועד להגיד שזה מיותר?

אם וכאשר תעמוד בסיטואציה דומה אולי תקנה 10 C5 במקום :)

ועוד דבר - לא חסרות מכוניות על "מבוזבזות".

אז מה תגיד על כל ה"סלבז" שמתניידים להם ממקום למקום במכוניות שנחשבות יוקרתיות/ספורטיביות?

גם הם מתגרזנים כל סופשבוע במסלול?

נו באמת...

פורסם

ואם נלחץ על הלינק ונקיש שלוש פעמים בעקבינו, נגיע לשם ונקבל R8?

מכיוון שרוב השנה אנחנו פה, גם (קבל זאת כרשימה חלקית ביותר של כבישים מהנים ביותר). אני מהצפון, אז כך תהיה, בשלב זה, גם הרשימה:

כביש בית אורן, כביש המחצבות בנשר, העליות של דאליית אל כרמל, כביש הקיבוצים שבהרי מנשה (נסלל מחדש לפני זמן מה), מעלה הגלבוע, הירידה מכפר קמא לכיוון הכינרת, הירידה מצפת לראש פינה, העליות של צפת מהכיוון השני, העליות של חמת גדר, הכביש שבין צומת עמעיע לצומת כפר נחום, כביש 888 (חד נס - צומת בית המכס) ומשם לצומת מחניים, כביש 886 (מצפת לכיוון עלמה והלאה), כביש הצפון, העליה מאכסאל לנצרת - לא מספיק?

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
צא מהכבדות, בחייאתכ.

הקיטור הוא לא כלפיהם, אלא כלפי המדינה שבה אני חי.

R8 (וגם 911\קאררה, למי שהזכירן) נועדה להינהג. לא להתנייע.

אז נכון שגם בחו"ל הן יעבירו את רוב חייהן בפקקים של לונדון\פריס\וינה, אבל מעת לעת בעליהן יוכל לכוון את ההגה לאיזה כביש מתפתל בהרים, או לאיזה מסלול סגור אחד מני רבים המפוזרים ברחבי אירופה.

ובישראל ? מה אפשר לעשות עם מכונית כזו בישראל ? לקחת אותה לנס-הרים? למנחת ערד? לנסיעה מנהלתית ב- 90 קמ"ש לאילת? לספור מלכודות מהירות בכביש חיפה-ת"א? לחפש שברים באספלט (ועוד כמה מלכודות מהירות) ב- 443 ?

כמה פעמים אפשר לעלות עם R8 את כביש בית-אורן לפני שאתה אומר לעצמך "בעצם הכביש שעולה מניס לאלפים די שונה מהכביש הזה, למרות ששניהם מפותלים". (אזהרה: אל תלחצו על הלינק. לא, באמת. אל תילחצו).

הפרקטיקה של המכונית הזו לנהג בישראל (להבדיל ממי שמשקלל גם את מבטי הסביבה) דומה למכונית עם שרשראות לשלג.

יאללה, סיימתי. המשיכו נא בהזלת הריר. :-)

ועל כל מה שכתבתה אני יכול רק לצרף את התמונות האלה:

2967447482_ab678cc416_o.jpg

2967447478_583b8f3c63_o.jpg

ולהגיד לך שבטיול עם GT3, פרארי 360, פורש 964 טורבו עם מעל 600 כוח, ועוד ועוד מכוניות מעניינות הצליחו להנות מהכבישים שיש בארץ...

Drive carefully! most people are caused by accident.

פורסם

אני חושב שיותר עצוב מזה אין לנו מה לעשות עם מכונית חזקה בארץ (בצורה חוקית לפחות),

היא העובדה ש90 אחוז מהפרארי בעולם בכלל כמעט לא נוסעות וסגורות רב הזמן בחניה וגם שהם יוצאות הם לא רואות מסלול.

וגם אם לא מושכים את הגבולות של המכונית אפשר לנהות ממנה גם בנסיעה רגועה יחסית בכביש לחיצה בשביל עקיפה תמיד תגרום לחיוך אז מה רע בR8 או פורשה 911 בארץ, אם כן אפשר להנות מהם גם בלי להכניס אותם למסלול?

S2000

פורסם

אני חושב שקודם כל נחכה לרכב המדהים שיגיע ויתקבל בשמחה ע"י הלקוחות המאושרים, ורק אז נעשה יחדיו חושבים איפה נוכל לחרוף אספלט איכותי עם 4.2 ל' 420 כ"ס.

In 9.000 RPM, No One Can Here The Badgers Scream :twisted:

פורסם
ולהגיד לך שבטיול עם GT3, פרארי 360, פורש 964 טורבו עם מעל 600 כוח, ועוד ועוד מכוניות מעניינות הצליחו להנות מהכבישים שיש בארץ...

יכולתם להיפגש במגרש חניה. לא הייתם נהנים פחות.

בכל מקרה, ברור שהטיול שלכם עדיף על כביש מפותל באלפים. שם יש מקום רק למכונית אחת, וזה לא כיף. אף אחד לא רואה.

פורסם
יכולתם להיפגש במגרש חניה. לא הייתם נהנים פחות.

בכל מקרה, ברור שהטיול שלכם עדיף על כביש מפותל באלפים. שם יש מקום רק למכונית אחת, וזה לא כיף. אף אחד לא רואה.

יש לי רעיון , תעבור לאלפים .

צרות העין הישראלית המשתקפת מאלה שידם אינם משגת ברורה כאן כשמש .

פורסם

הכבישים של האלפים הם משהו מיוחד בקנה מידה עולמי, כמעט ואין כבישים שמתשווים להם (ע"ע טופ גיר והכביש מdavos לstelvio).

זה שהמצב גרוע לא אומר שצריך לעשות אותו עוד יותר גרוע. כבישי נהיגה יש, אנשים עם כסף לקנות מכוניות יקרות (וגם ספורטיביות יותר "עממיות") יש. אז על מה התלונה?

ארנון, תענה לי על זה:

במצב היפותטי בו יש מסלול בארץ ויש track days. כל יום מסלול יעלה (לדוגמא) 1500 ש"ח ליום + הוצאות על צמיגים, ביטוח מיוחד, you name it כמה ימי מסלול כבר יהיו לך אישית בחודש? 1 במקרה הטוב?

זה בדיוק המצב בחו"ל, ולכן נהיגה ספורטיבית בכביש ציבורי תהיה בכל מצב. אבל בוא לא נדבר על זה עד שיעבירו תקנות:lol:

פורסם
צרות העין הישראלית המשתקפת מאלה שידם אינם משגת ברורה כאן כשמש .
גם הקשיים בהבנת הנקרא ברורים.
כבישי נהיגה יש, אנשים עם כסף לקנות מכוניות יקרות (וגם ספורטיביות יותר "עממיות") יש. אז על מה התלונה?
אני חושב שאין ממש כבישי נהיגה. זכותך לחשוב שיש.

אולי אני פסימיסט ממך. אולי אני נוהג יותר (או פחות) טוב ממך.

אולי הפרש הגילאים ביננו משנה את זווית ההסתכלות. אולי זה הזמן שחייתי בחו"ל.

אין לי מושג, אבל אילו היתה בבעלותי מכונית כזו בישראל, הייתי מרגיש הרבה יותר מתוסכל מאשר אילו התגוררתי באירופה.

סחטיין על מי שקנה, ואני מאחל לו רק אושר. בעיני, מספר מצומצם של כבישי "נהיגה" שגם הם עמוסים בכל שעות היום חוץ מאשר, אולי, בשבת ב 06:30 זו לא סביבה אוהדת למכונית כזו.

גם לא מספר אפסי של כבישים מהירים הזרועים לכל אורכם במלכודות מהירות.

מי שמצליח להבין את הטקסט שכתבתי כחוסר פרגון צריך בדחיפות שיעורים בהבנת הנקרא.

פורסם

לחצתי בכל זאת. אשתי, שישבה לידי, כבר תפסה את הידית של החלון של הממ"ד והתחילה למלמל "שמר! לאט!" תוך שהיא מתלוננת על סחרחורת. :-)

אגב, לגבי החתימה שלך, תרשה לי לחסוך לך את שינוי הנוסח בכל פעם

(למי שלא זוכר, פעם זה היה "מחפש BX GTI", אח"כ "מחפש 306XSI או GTI", אח"כ "מחפש 106GTI מקורית", ועכשיו "מחפש XM 3.0 ליטר")

במקום כל הווג'ע ראס הזה, אתה יכול פשוט לרשום בחתימה:

מחפש צרות ! (מקסימום תיתן על זה לינק בכל פעם לתמונה של המחלה התורנית :twisted:).

• תוכן חדש...