רכב כללי
רכבים, נהיגה, חדשות, סקירות, סיכומים, וכל דבר אחר שקשור למכוניות אבל לא מתאים לפורומים האחרים.
כללי הפורום - לקרוא ולהפנים!
בנוסף להקפדה על כללי קארספורום, המפורטים כאן, הנהלת פורום "רכב כללי" שמה דגש על מתן מידע מבוסס ועדכני, מתן כבוד אחד לשני ושמירה על שפה נאותה.
כמה מהכללים:
1. למרות שכותרות ערוכות בידי המנהלים הן בדרך כלל מצחיקות, אנא כתבו כותרת עניינית ואינפורמטיבית.
2. על המידע שאתם מפרסמים להיות אמין, מבוסס ועדכני. המידע גם חייב להיות מנומק.
3. נא לשמור על יחס מכבד לחברי הפורום, לגורמים חיצוניים ולמגזרים ואוכלוסיות (כן, גם "אור ירוק" ורוכבי אופניים).
4. נא לשמור על כתיבה בעברית תקנית.
5. נא לא לפרסם הודעות שכוללות לינקים ללא תוכן משמעותי.
6. במקרה של שרשור בו אתם מבקשים תשובה לשאלה כלשהי, אנא בצעו חיפוש בפורום טרם פתיחת השרשור כדי לקדם דיון קונקרטי ומועיל יותר.
ההנהלה מאחלת לגולשים חוויה מעשירה ומהנה.
66,606 נושאים בפורום הזה
-
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
תעשיות על - תכנית על הטכנולוגיה במפעלי ב.מ.וו.
הודעה אחרונה מאת אמיל221, -
- 0 תגובות
- 756 צפיות
שלום לכולםת לפני כמה חודשים, נתיב אחד של רחוב "קנאי הגליל" שליד צומת פת הוסב לתחבורה ציבורית בלבד. מדי יום אורבים שם שוטרים באמצע הרחוב ונותנים דוחות. לתשומת לבכם...
הודעה אחרונה מאת danzl, -
- 2 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
יש לי הונדה סיוויק שנת 2003 1)מישהו יכול להגיד לי איפה אני וקנה וילון אחורי נגד שמש בצבע שחור עם הסמל של הונדה או וילון אחורי שנראה כמו רשת ? 2)איפה אפשר לקנות שתי גופיות למושבים הקידמיים ,אבל דברים יפים (אם משיהו ידוע איפה קונים גופיות עם סמל של עכביש אני מעדיף)
הודעה אחרונה מאת zipp0, -
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 6.8 אלף צפיות
איזה צד של הכביש מצלמת מצלמת מהירות קבועה? את הצד שבו היא נמצאת או האנשים שבאים ממול?
הודעה אחרונה מאת שמר, -
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 4.5 אלף צפיות
הרכב פורד אסקורט 1.6 מודל 95 16V הזרקה. בעל הרכב השבית את הרכב, החזיר את הרשיונות למשרד הרישוי לפני שבוע. לאחר מכן פנה אלי וביקש ייעוץ, טען שאין לו כסף לתקן, והוא רוצה למכור את הרכב לחלקים. לרכב 10 חודשים טסט. ברצוני לקנות ממנו את הרכב לנסיעה, האם אפשר לבטל את ההשבתה ?. הרכב הושבת עקב קריעת רצועת טיימינג, נגרר למוסך ביבנה שם החליף לו המוסך את הרצועה, ולאחר מכן הודיע לו שיש בעיה בראש וצריץ להחליף מנוע בעבור 6000 ש"ח. או שיקח את האוטו וישלם למוסך 500 ש"ח מחיר העבודה. דוד.
הודעה אחרונה מאת ליאור112, -
-
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 3.4 אלף צפיות
האם הדבר אפשרי (הרכב יהיה עם הגה ימני)? מה בערך מחיר של "משלוח" של רכב באוניה מאנגליה? מה המכ"ס אומר בתנאי של רכב שמגיע לצורך פירוק לחלקים?
הודעה אחרונה מאת rgunv, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 26 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
אני אשתוק
הודעה אחרונה מאת אלעד, -
-
שמו לי אתמול פלייאר על האוטו ובו יש את כתובת האתר הבאה :http://www.waterdelek.co.il/ נשמע מעניין / חשוד מאוד.
הודעה אחרונה מאת Yakov s, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 71 תגובות
- 8.2 אלף צפיות
די מדהים http://www.youtube.com/watch?v=rs-jAImScms דרך יוטיוב ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.
הודעה אחרונה מאת psychuil, -
-
שלום לכולם אני מעוניין בקניית רכב ספורטיבי אך אני צריך הסבר לפני הקנייה בקשר לעדיפות של הנעה קדמית או אחורית... אם מישהו יוכל להסביר לי אני אשמח מאוד.. תודה רבה...
הודעה אחרונה מאת falou, -
- 8 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
לא ייאמן עד למה המוח האנושי יכול להגיע מבחינת לפתח מערכות בטיחות ושכלולים חדשים לרכב, פשוט לא ייאמן נלקח מוואלה: cars..walla.co.il/?w=/4703/1378076 אני כמעט בטוח שעם כול השכולולים האלו יגיעו לכול המכוניות החדשות אז מספר ההרוגים והתאונות בדרכים ירד בצורה משמעותית.
הודעה אחרונה מאת NTL83, -
- 2 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
2009 Peugeot 3008 Crossover Scooped Completely Undisguised Fiat 500 Abarth "DA 0 A 100": Special Edition Version in Memory of Karl Abarth פגני זונדה לבחורות: Huh? Pink Pagani Zonda S Roadster Spotted in Singapore מי שלא ראה טופגיר השבוע הם נהגו על ה500 אברט SS עם 160 כס http://www.youtube.com/watch?v=X7PfzS8N9nk דרך יוטיוב ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.
הודעה אחרונה מאת Haze, -
- 7 תגובות
- 985 צפיות
מתארגן מפגש לבעלי סיטרואן וולקן המפגש מתוכנן לעוד שלושה שבועות מטרת המפגש היא לראות ולהראות להחליף רשמים וידע מקווים לראותכם פרטים בהמשך
הודעה אחרונה מאת gsi16v, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 7 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
קניתי מראות לשטחים מתים. הן לא עגולות אלא אליפסה רחבה לשני הצדדים כאשר החלק העליון יותר גבוה. נראות בערך ככה: פעם קניתי מראות כאלו ומיקמתי אותם בצד הקיצוני למעלה של המראות, אבל אז ראו רק בצד של הנהג את השטח המת ובצד השני סתם את הרכב עצמו. מישהו יודע איפה ממקמים את המראות בכל צד? תודה
הודעה אחרונה מאת היו זמני בומבה, -
-
-
- אחראי פורום
- 35 תגובות
- 3.4 אלף צפיות
בקרוב: הרמזור יגיד כמה זמן נותר לאור הירוק. הגעתם למעבר חציה והאור הירוק ברמזור דולק. האם לפניכם די זמן לחצות או שמיד תמצאו את עצמכם עומדים באמצע הכביש כשעדר נהגים שועט לעברכם? בשבועות הקרובים יתחיל בשלושה ערים (חיפה חולון וחדרה) ניסוי במערכת שיכולה למנוע את המצב המסוכן הזה: שר התחבורה שאול מופז אישר לרשות לבטיחות בדרכים בראשות המנכ"ל יאיר דורי להציב בכמה צמתים נבחרים צג דיגיטלי שמראה כמה שניות עוד נותרו לאור הירוק לדלוק ברמזור. במשך חצי שנה ייערך מעקב אחרי מספר הנפגעים באותם צמתים ימידת הציות של הולכי הרגל לצגים שעלות כל אחד מהם כאלף יורו. אם יוכיח המחקר יעילות בהפחתת מספר מספר הנפגעים, יוחלט להתקין את המערכת בצמתים מסוכנים נוספים. הרבה יותר זול מה…
הודעה אחרונה מאת bagira, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 29 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
על פי החשד, צעירה בת 18 נטלה את מכוניתה של אמה ונהגה ללא רישיון. סמוך לגשר קיבוץ גלויות בתל אביב התנגשה בעמוד, ונמלטה מהמקום כשהיא מותירה אחריה את אחד הנוסעים - שמת מפצעיו. הנהגת נעצרה איזו מדינה עצובה, חיים של בנאדם שנגמרים בגלל שטות, שטות של ילדה מפגרת. תחושה שלי, יש לי הרגשה שהחבר דירבן אותה להוציא את הרכב, בהמשך הם רבו תוך כדי נהיגה והיא איבדה שליטה, ההמשך ידוע. לא היה לילה סוער במיוחד וקשה לנהיגה, גם לאחת שאין לה רישיון, מה כבר יכול לגרום לה לאבד שליטה על הגשר ולהכנס בעמוד? http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3622410,00.html
הודעה אחרונה מאת דני זומרשטיין, -
-
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 4 אלף צפיות
נחשפו תמונות רשמיות של האוונסיס הבאה... מנועים: 1.6 (160 כ"ס), 1.8 (180 כ"ס) ו2.0 (196 כ"ס).
הודעה אחרונה מאת Alex_b, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 14 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
היום בצהריים ניגשתי לסניף הדואר הקרוב למקום מגורי בכדי לאסוף דבר דואר רשום, וקיבלתי הפתעה לא נעימה בכלל: דו"ח מהירות שנשלח אלי מאת"ן איילון. בדו"ח מצויין שצולמתי כשאני נוהג בשדרות משה דיין (ראשל"צ) במהירות 73 קמ"ש במקום 50 קמ"ש, בשעה 14:21 בתאריך 21/8/08. ברור לי מעל לכל ספק שלא נהגתי (לא אני ולא אף אחד אחר) ברכבי במקום, במועד ובשעה המצויינים בדו"ח. הגדלתי לעשות, ובכדי לתת לעצמי "אליבי" אף התקשרתי לבעל עסק ברעננה, והוא אישר כי אכן שהיתי אצלו בזמן שצולמתי כביכול. אני מאמין כי נפלה טעות בהקלדת מספר הרכב מתוך פענוח התמונה, או בפענוח המספר עצמו מתוך התמונה. שאלותי אל הבקיאים שביניכם בלבד הן: 1) שאלה כללית - בהתאם לנסיבות שתארתי, מהם הצעדים שעלי לנקו…
הודעה אחרונה מאת שמר, -
-
סיפור שהיה באמת: דו"ח מהירות שמתבסס על מדידת בשעון עצר (סטופר). לקרוא ולא להאמין http://www.topspeed.co.il/forum/forum_posts.asp?TID=33591&PN=1
הודעה אחרונה מאת אמיר שליט, -
-
- אחראי פורום
- 20 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
http://www.calcalist.co.il/local/articles/0,7340,L-3148846,00.html למה לא לבקש ישירות מהקוראים - "לכו קנו מכוניות, היבואנים המסכנים תקועים עם סטוקים של מכוניות, אפילו חברות הליסינג מדירות את רגליהן מהם. באמת מסכנים, חבל, לי זה עלה יותר (היבואן)." זו תמצית (של חלק) הכתבה. אותי זה מרגיז.
הודעה אחרונה מאת Yaroki, -
-
- 1 תגובות
- 991 צפיות
אני נוהג על מאזדה 6 שנת 2004 מנוע 2000 עם 95 אלף ק"מ. חודש שעבר עברתי קורס נהיגה ספורטיבית(לאחר שעברתי נהיגה מתקדמת כמה חודשים קודם) שם לימדו אותנו כל מיני החלקות וכאלה בשימוש בבלם היד או בלעדיו הבנתם את הרעיון. את הקורס עברתי על רכב ליסינג שנמצא אצלנו ואין לי עליו ביטוח לצערי-נהג חדש לא הסכימו לבטח אותה, לקורס יכלתי לקחת אותה עקב בקשה חריגה לביטוח ליום אחד)שבאמת לא היה אכפת לי אם יש או אין בלאי לאוטו גם כי זה רכב חדש ומה כבר יכול להיות מלהגיע למנתק כמה פעמים בדקה וגם כי אם יקרה משהו אז ממש לא מעניין אותי יש אחריות ושהליסינג ישבור את הראש. עכשיו נגיע לבעיה,ממש קרוב לבית שלי יש מגרש חניה מבודד שלא נמצא אף פעם בשימוש והוא דיי גדול ומסביב הכל חול וזה כך שמהנושא הבטי…
הודעה אחרונה מאת Tzvika-Pick, -
- 4 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
לידיעת נאשמים אשר נתפסו ע"י מכשיר ה"ינשוף", רצוי שתבקשו הקפאת הליכים עד לקבלת פסק הדין הנ"ל. ההחלטה.
הודעה אחרונה מאת ד"ר פוליצ'וק, -
כותרת "פיקנטית" למידי אבל זה נכון. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3619833,00.html לי דווקא יש חשד שכל הקיצוצים האלה בעקבות המבצע האחרון שלהם אחריי רוכבי האופנוע "הטייסים"
הודעה אחרונה מאת צביקי, -
http://www.mynet.co.il/articles/0,7340,L-3619831,00.html
הודעה אחרונה מאת Volk, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 23 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
קיבלתי היום דו"ח מעיריית ת"א. הדו"ח טוען שהחנתי את רכבי בחנייה אסורה - מה שלא קרה (הייתי בכלל בבסיס, בצריפין) - איני נכנס לת"א עם הרכב בכלל. בדו"ח מצויין מספר הרכב, אך לא מצויין צבע הרכב. שוחחנו עם עיריית ת"א ושאלנו לגבי צבע הרכב - הם טוענים שמדובר ברכב אדום והרכב שלנו בכלל... כחול . לאחר שהובהר להם עניין הצבע, הם עדיין בשלהם - טוענים שזה הרכב ושאין כאן טעות (למרות שהצבע לא תואם). מה עושים? לא יאמן עד כמה אידיוטים יכולים להיות פקחי התנועה...
הודעה אחרונה מאת אדלרון, -
-
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 4.2 אלף צפיות
האם ניתן להוסיף שם נוסף כבעלים לרכב, שאינו קרוב משפחה? אם כן - 1. האם זה מוריד בצורה כלשהי את ערך הרכב? 2. האם יהיה אפשר לעשות ביטוח יחיד גם אם הרכב יהיה רשום על שני שמות? 3. האם הכלל זהה לקטנועים ולרכבים? תודה מראש מיכל
הודעה אחרונה מאת אמיר שליט, -
-
-
- אחראי פורום
- 11 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
לקוח מ www.infomotori.co.uk אני יודע שזה סתם קונספט והקשר למציאות מקרי בהחלט... ולדעתי היא מהממת, אבל רק בחלומות יהיה אפשר לראות כאלה על הכביש.
הודעה אחרונה מאת shorlakk, -
-
הפוזה שלה...פשוט מרשימה מכל זווית , צורה של לא דומה לשום רכב אחר , פשוט עיצוב מקורי וחדשי הג'אנט 19 האחורי ו18 קידמי נותן מראה יותר דינאמי לרכב , ה2 אגזוזים האחוריים שלה יושבים בול במקום והצליל המדהים שיוצא משם - וואו . תא הטייס...2 כסאות חובקים מעור , תומכים מעולה , מתכווננים חשמלית מכל הזווית.. אהבתי ביותר! תנוחת הישיבה מאוד מזכירה לי את הMX5 ,פשוט שוכבים שמה , גם הדוושות שמעוצבות יפה מבצבצות להם משם.הדיפון של הדלתות מעוצב יפה. הדשבורד סכ"ה יפה בעיצוב אבל לא מיוחד הייתי מצפה להרבה יותר ממכונית במחיר הזה , איכות חומרים ברמה של מאזדה 6 , לא שזה רע , אבל במחיר הזה היינו מצפים לדיפון הרבה יותר נעים למגע כמו שיש במרצדסים. איכות ההרכבה גבוהה. הכפתורים נלחצים ברכות…
הודעה אחרונה מאת reem atv, -
מימוש אחריות של האמר אלפא ביבוא אישיהרכב אצלי בקושי חודש וכבר יש לי בעיה,הלך טרנספר 4X4 ברכב ,שעליו לפי תעודת האחריות יש 5 שנים. לאחר שיחה עם G.M. ארה"ב אמרו לי שרק הדילר בארץ (כלומר UMI)יכול לעזור לי במימוש האחריות. לאחר שיחה עם שירות לקוחות UMI סירבו בכל תוקף לעזור לי בטענה שהרכב הוא ביבוא אישי ומכיון שלא ניקנה דרכם הם לא מוכנים לתת לי כל שירות הקשור באחריות. האם יש למישהו עצה מה עושים?
הודעה אחרונה מאת חנזו, -
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 5.5 אלף צפיות
לבן שלי יש רשיון נהיגה אמריקאי (על משאית), ומתכנן לחזור לארץ. הוא לא היה בגיל רשיון כשעזב את הארץ. האם כשהוא יחזור לארץ הוא "ממיר" את הרשיון האמריקאי לישראלי, או שיש תהליך אחר (תיאוריה/טסט)? האם יש הבדל בין רשיון למשאית לבין רכב פרטי? תודה.
הודעה אחרונה מאת pasat04,
-
מי מחובר 51 משתמשים רשומים, 13 אנונימיים, 1,668 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- sperial
- רפי לין
- stx
- שחר 1
- Paprika-Metuka
- amosbmw
- daniel.asu
- yahaga
- יבגניפ
- lanosforce
- yossiaviel
- tribel