Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6452 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני נוהג על מאזדה 6 שנת 2004 מנוע 2000 עם 95 אלף ק"מ.

חודש שעבר עברתי קורס נהיגה ספורטיבית(לאחר שעברתי נהיגה מתקדמת כמה חודשים קודם) שם לימדו אותנו כל מיני החלקות וכאלה בשימוש בבלם היד או בלעדיו הבנתם את הרעיון.

את הקורס עברתי על רכב ליסינג שנמצא אצלנו ואין לי עליו ביטוח לצערי-נהג חדש לא הסכימו לבטח אותה, לקורס יכלתי לקחת אותה עקב בקשה חריגה לביטוח ליום אחד)שבאמת לא היה אכפת לי אם יש או אין בלאי לאוטו גם כי זה רכב חדש ומה כבר יכול להיות מלהגיע למנתק כמה פעמים בדקה וגם כי אם יקרה משהו אז ממש לא מעניין אותי יש אחריות ושהליסינג ישבור את הראש.

עכשיו נגיע לבעיה,ממש קרוב לבית שלי יש מגרש חניה מבודד שלא נמצא אף פעם בשימוש והוא דיי גדול ומסביב הכל חול וזה כך שמהנושא הבטיחותי בעניין אני מעדיף להמנע מלשמוע הטפות מוסר. מדי פעם יוצא לי להיכנס לשם עם הרכב וסתם לעשות כל מיני דברים שלמדתי בקורס. עכשיו לצורך העניין אני נאלץ להשאיר את הרכב על הילוך ראשון(L+HOLD) וכמובן לכבות את הESP:twisted:.

במהלך נניח סיבוב שאני מבצע ומשתמש בבלם יד כשהזנב נזרק הטורים עולים לסביבות ה6000-7000 ונמצאים חלק מהזמן על המנתק לפרק זמן של כמה שניות,זה לא שאני יושב על המנתק מסיים את הסיבוב ומיד מעלה הילוך.

השאלה שלי,לגבי הבלאי לצמיגים אין לי בעיה מובן לי העניין,מה בעניין המנוע האם קיים איזה סיכון בלתי הפיך? נניח מלעשות 5-10 סיבובים שם פעם בשבוע לא תמיד ברצף תמיד על מנוע חם והכל?

הרכב אגב מטופל מכל הלב במוסך של המשפחה ולא נחסך עליו דבר להפך אנחנו מקדימים את הטיפולים.

בקורס אמרו לנו שהנזק העיקרי הוא רק לצמיגים ושהנזק למנוע הוא רק בלאי יותר מואץ ושלדוגמא נסיעה של חצי שעה בפקק עירוני גורמת יותר נזק מאשר סיבוב "מופרע" שכזה רציתי לדעת האם זה נכון והאם יש לי ממה לחשוש?

שיהיה לכולכם סופשבוע מהנה תנהגו בזהירות.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6452 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...