Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6437 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
netanel,

אולי אין לו תעודת בגרות, אבל ד"ר דן לינק בהכשרתו הוא מהנדס.

ובלי שום קשר, שיטוט בגוגל הביא גם את הרצ"ב :wink:: http://www.doctors.co.il/m/Doctors/a/Forums/xFF/Read/xFI/22/xPG/741/xFT/366739/xFP/366739

.

ומנ"כל נשרד התחבורה לשעבר שמתנדב באותה יחידת מתנ"א איתי. רובנו אקדמאים ונושאים בעבר/הווה בתפקידים שדורשים יותר מלדעת החישוב הר"מ. מה ההשכלה ונסיון החיים שלך ?

סליחהת אבל מתאים דווקא לאפס זב חוטם לכתוב בזלזול כזה.

• תגובות 76
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

נו ו? זה נותן לו לגיטימציה להטריד אנשים ולהפחיד אותם? במקרה הזה הקורבן הוא בחור שמבין עניין, מקרים אחרים בטח מדובר באזרחים תמימים ומפוחדים שיקבלו "אוטומטית" את רוע הגזרה וימהרו לשלם את הקנס, לא מעניין אותי מי הוא או מי הוא, שלא יטריד אנשים תמימים סתם עם איזו שטות שחשב עליה לילה לפני.

פורסם

שיילך ה"נפגע" לבית משפט.עד העליון.

למיטב זכרוני דן הוא מאלה שדו"ח שלהם מעולם לא נפל בבימ"ש. (ועם כל הציניות והבקורת על המשטרה ,- הערות של שופט נגד מתנדב מביאות מהר מאד לויתור על שירותיו) , אדם מסודר ויסודי שמתנדב כדי להפסיק את הג'ונגל.

יש כאלה שזה מרגיז אותם והם בד"כ המטרה להתנדבות.

פורסם
ומנ"כל נשרד התחבורה לשעבר שמתנדב באותה יחידת מתנ"א איתי. רובנו אקדמאים ונושאים בעבר/הווה בתפקידים שדורשים יותר מלדעת החישוב הר"מ. מה ההשכלה ונסיון החיים שלך ?

סליחהת אבל מתאים דווקא לאפס זב חוטם לכתוב בזלזול כזה.

רובכם, לא כולכם.

קשה לי להאמין על אידיוט כזה, שמודד מהירות עם סטופר, דרך חישוב של שני עמודים שהוא קבע שהם ארבעה ק"מ ורושם שהוא ביצע הפחתה, שהוא בעל תעודת כלשהיא!(למה הוא הפחית? הרי הפחתה זה בממל"ז, אם הוא מפחית אז הוא מודה בעובדה שהוא לא בטוח או לא חישב נכון.)

אם הוא היה בעל תעודה כלשהיא אז קשה לי להאמין שהוא היה מודד מהירות באמצעים כל כך מטומטמים, לבד.

קבעת שהוא אקדמאי על סמך לינק שמצאו כאן בגוגל, ואתה שואל להשכלתי?

ד"א.

כאשר כתבתי את ההודעה היא הייתה על האפס זב חוטם שרשם את הדו"ח, אם אתה לא מסכים עם מה שאני כותב אז תגיב בהודעה.

אין צורך לרדת ברמה.

שודד בנקים בפוטנציה8)

פורסם

כפי שכתבתי בתגובתי הנוסטלגית הראשונה, השיטה הייתה היחידה הנהוגה בישראל מ-48 ובעולם ה"מערבי" המתוקן במשך עשרות שנים עד המצאת הרדאר עם הדיש הענקי בשנות ה-70.אז השוטרים כאן ובעולם היו עוד פחות משכילים ובכ"ז השיטה הייתה קבילה.גם באושיות המשפט התקין כמו אנגליה ושבדיה.

קח אתגר,- נסה לערער עליה בבימ"ש. הרי אתה החושב ודן הוא האידיוט.

פורסם
כפי שכתבתי בתגובתי הנוסטלגית הראשונה, השיטה הייתה היחידה הנהוגה בישראל מ-48 ובעולם ה"מערבי" המתוקן במשך עשרות שנים עד המצאת הרדאר עם הדיש הענקי בשנות ה-70.אז השוטרים כאן ובעולם היו עוד פחות משכילים ובכ"ז השיטה הייתה קבילה.גם באושיות המשפט התקין כמו אנגליה ושבדיה.

אז למה הפסיקו עם השיטה המוצלחת הזאת?

למה לא השקיעו בפיתוחה ושיכלולה (למשל, מערכת אוטמטית שתתחיל ותעצור את המדידה בקטע דרך מדוד וקבוע)

הרי כביכול השיטה הזאת היא הכי זולה והכי יעילה כי היא מאפשרת לכל שוטר אפילו ברכבו הפרטי בדרך חזרה ממשמרת, לתפוס אנשים על מהירות...הרי כל מה שהוא צריך זה סטופר וכמה אבני דרך.

מה יותר פשוט מזה?

אז כנראה שהשיטה לא כל כך מוצלחת וכנראה שהיא מתקשה לעמוד במבחנים משפטיים שונים.

בקיצור, אם שטית המדידה היתה לא היתה בעייתית משפטית, כנראה והיינו רואים אותה הרבה יותר.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם
אדם מסודר ויסודי שמתנדב כדי להפסיק את הג'ונגל.

שיעמוד בצומת מסוכנת ויבדוק מי לא נותן זכות קדימה או עוצר בעצור, לרדוף אחרי רכבים עם סטופר ולשחק אותה "גבר גבר" על בחור צעיר, זה כנראה יותר כיף.

פורסם

haimy,

לא הבנתי את התלהמותך.

נתנאל כתב שאין לדן לינק תעודת בגרות.

בדיקה בגוגל העלת שמדובר בד"ר דן לינק שבהכשרתו מהנדס, כך שלענין תעודת בגרות אין כל משמעות.

תוך כדי החיפוש עלה הלינק הנ"ל ששיעשע אותי לראותו בין תוצאות החיפוש, לכן גם ציינתי שבלי שום קשר הוא צורף.

מעבר לאמור, גם אני חושב כמוך, שהאיש יודע מה הוא עושה ולא היה מבזה את מעמדו ושמו בדו"ח חסר טעם, שברור שאם יפול - יככב בכותרות.

החבר שמר שאל מישהו באחד השירשורים, אם אמו עדיין מאכילה אותו בכפית - אני מצפה מאדם עם תבונה להבדיל בין מוץ לתבן, ובמקרה הזה נראה לי שאתה לוקח את ה"בלי שום קשר" ומקשר אותו למין בשאינו מינו.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

תכלס- גם יטענו שתתכן טעות של 100 מטר במיקום העמוד הראשון ועוד 100 מטר במיקום העמוד השני, אז יתכן ונמדדו 3800 מטר במקום 4000.

אם המתנדב פספס והפעיל את הסטופר 5 שניות אחרי העמוד הראשון, ועצר אותו 5 שניות לפני השני, אז יתכן וה 2:15 דקות שנמדדו הן בעצם 2:25.

לכן 3800 מטר לחלק ל 145 שניות נותן 94 קמ"ש. כלומר גם אם ניקח סטיות גדולות עקב שיטת המדידה הידנית שנעשית תוך כדי נהיגה, עדיין מוכח שהרכב נסע מעל 80 קמ"ש.

פורסם

אבל במקרה כמו שהצגת העבירה היא משמעותית פחות חמורה (קנס קטן יותר וללא נקודות). בנוסף לזה, ישנו עניין של הוכחה מעבר לספק סביר. אם יש חשד ששיטת המדידה אינה מדויקת מספיק, כל האישום נופל.

"ai motoare capul doare"

פורסם
שיילך ה"נפגע" לבית משפט.עד העליון.

למיטב זכרוני דן הוא מאלה שדו"ח שלהם מעולם לא נפל בבימ"ש. (ועם כל הציניות והבקורת על המשטרה ,- הערות של שופט נגד מתנדב מביאות מהר מאד לויתור על שירותיו) , אדם מסודר ויסודי שמתנדב כדי להפסיק את הג'ונגל.

דן לינק הינו מהנדס תנועה בכיר,

מרצה בכיר למקצועות התחבורה,

ועד מיקצועי בבתי משפט.

בהיכרותי את האדם ,היכרות טובה מאוד

,אני מוכרח לציין כי דן לינק הינו בעל רמת ידע מהמעולים שיש לנו בארצינו.

אני יודע שמעשה כזה נראה כשטותי מידי אבל כמו שהציטוט מעליי אומר הדוחות של דן לינק מעולם לא נפלו בבימ"ש.

ירון מאיר

פורסם

יודע מה? שכנעת אותי. באמת. רק שהייתי שמח אם תוכל להסביר לי בבקשה איך הוא הולך להתמודד בבית המשפט עם הטענה הבאה, שאומנם כבר כתבתי אותה בשרשור הזה, אבל משום מה בחרת להתעלם ממנה:

אגב, מבדיקה קטנה שעשיתי, מתברר שמהירות ניתן לאכוף אך ורק באמצעות אמצעי אכיפה המפורטים ברשימה סופית. לרוע מזלו של הדוקטור המתנדב, שעון עצר אינו נכלל באותה רשימה.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

במקום טיפול עו"ד, גם טיפול עיתונאי יכול לתת תוצאות דומות:

http://cars.walla.co.il/?w=/4705/1375277

סוף ראוי לפרשה שהיתה יכולה לעשות חיים קשים לכולנו.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

חבל שהוחלט לבטל את הדו"ח.

יותר מעניין אותי לדעת כיצד דן היה מתמודד עם זה בבית-משפט, שם המבחן האמיתי.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

• תוכן חדש...