Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6436 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני דווקא רואה בניסוי הזה כתוספת לנהג ה"גולש". ה"גולש" שעומד ראשון בצומת יסתכל פשוט על הרמזור של המעבר חציה במקום על הרמזור שלו, כשהוא יראה שמגיעות חמש השניות האחרונות, הוא יתחיל לגלוש לתוך הצומת. לי אישית זה נראה כמו עוד סיכון ובזבוז.

מקווה שאני טועה..

גלוי נאות :

הדבר הראשון שחשבתי עליו כרוכב טוסטוס תל אביבי הוא שככה אני אדע עוד כמה זמן בערך הירוק (רמזור הולכי הרגל מתחלף בין 2 ל7 שניות לפני רמזור הרכבים ).

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
1000 יורו לצג ולמערכת שמקבלת חיווי על ירוק וסופרת לאחור?

מעניין :roll:

רוצה קורס מזורז במכרזולוגיה ישראלית?

בטח יבואן הציוד, היה שכן של בת אחותו של אדון שאול, או משהו דומה..

פורסם

מצאו לעצמם על מה לבזבז כסף...

טוב שזה רק ניסוי, ככה יש סיכוי טוב שזה לא יגיע לכל הארץ (בטח אם זה עולה 1K יורו למערכת!).

לדעתי, מערכות כאלו יחד עם סופר שניות לנהגים (היה ברמזור פניה שמאלה מדרך ירושלים לאחוזה ברעננה) הן בגדר nice to have, אבל הן בטח לא מצילות חיים. אלו מערכות לנוחיות הנהג העצבני וקשה לי לחשוב על איך הן מצילות חיים.

הרי האידיוט שרואה רמזור אדום ומחליט לעבור למרות זאת, לא בטוח שישתכנע אחרת אם הוא יראה שעוד 20 שניות הוא יוכל לעבור את הצומת כחוק באור ירוק...

בקיצור, יש הרבה דברים בשילוט ותימרור בישראל שצריך לתקן ולסדר לפני השטות הזאת של טיימר להולכי רגל.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם
1000 יורו לצג ולמערכת שמקבלת חיווי על ירוק וסופרת לאחור?

מעניין :roll:

בוא אני יסביר לך איך זה אפשרי בארץ.

המערכת עצמה עולה 10 יורו. אבל המדינה צריכה לחיות ממשהו אז היא לוקחת מיליון אחוז מיסים על כל חלק נוסף שמותקן,תוסיף את עלות העבודה,עלות הרעיון הזה (הרי מישהו בארץ חשב על לעשות את זה גם פה) ולכל זה תוסיף מספר גבוה שיראה טוב בתקשורת (כאילו המדינה משקיעה כסף במשהו טוב).

עכשיו הבנת?:roll:

פורסם

יש מע' כזאת בדיוק פה, בטורונטו רבתי. (ובכלל, בכל קנדה)

עובד מצויין! לא פחות!

(כנהג וכהולך רגל)

רובם המוחלט של מעברי החצייה פה הוא לכל רוחב הכביש, בלי "תחנות" בין הנתיבים.

כשיש לך 15 שניות לסיים את החצייה (או לחילופין, במקומות בהן אין ספירה אלה ה"עמוד!" מתחיל להבהב) אף אחד לא רוצה להתקע באמצע הכביש אז אף אחד לא עובר.

כנהג זה משמש פה לדעת מתי להעביר מ-N ל-D. וזהו.

אני יכול לחתום על כך שבישראל זה לא יעבוד.

למה?

כי בכבישי הארץ מה שמעניין את הנהג הממוצע זה להיות ראשון.

לא משנה במה, העיקר ראשון. גם אם זה בטיפשות, טימטום וקטנוניות.

אחרי תקופה לא ארוכה של נהיגה פה הבנתי תרבות נהיגה מהי.

לדוג'

הרגשתי ממש רע כשנסעתי לראשונה באור אדום.

פה זה מותר. לפנות ימינה באור אדום.

חובה לעצור, לוודא שפנוי, גם מהולכי רגל ורק אז אפשר לפנות.

מה דעתכם? יעבוד בארץ?

ברמזור ירוק, אם ברצונך לפנות שמאלה עלייך לוודא שאין תנועה נגדית מכיוון שלהם יש גם ירוק.

כמה ערסים לדעתכם יהיו בטוחים ש"העונדה שפיץ משופרת" שלהם תספיק לחצות את הצומת לפני התנועה ממול?

בקיצור- רעיון מעולה, לא בארץ.

מחפש ווספה לחלקים\חלקים לווספה לטובת פרוייקט.

כשאין סוס, גם חמור טוב. (רק שלא יהייה פרד)

לא בשביל כולנו הנשימה הבאה מובנת מאליה- לחץ לפרטים.

פורסם

מה בדיוק נעשה עם הספירה לאחור הזאת?

זה יהיה כמו במעלית שכל מי שיעמוד ברמזור רק יסתכל על הצג הזה שמחשב את קיצו לאחור (ותודה לשלמה ארצי).

אם כבר צעד בכיוון הזה הייתי מתקין זמזם לעיוור בכל מעבר חציה.

קצת יותר יעיל ואפילו מציל חיים.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...