Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6436 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
זה דווקא מעולה למשל יהיה רשום שעוד דקה יהיה לי ירוק אז אני ביינתים יסמס משהו או במקרה של בנות יתאפרו ואז אני יידע מתי להפסיק את הפעולה במקום שיצפצפו לי אחרי שנייה של ירוק.

מצד שני זה גם יגרום לתופעות של "רייסים" ברמזורים

1. מדובר על רמזורים של הולכי רגל.

2. קנס של 1000 ש"ח אתה תקבל גם אם אתה שולח את ה SMS בעצירה מוחלטת בעמידה ברמזור אדום. ראה הוזהרת.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני לא מבין, כשאתה עומד בצומת ממוצע בגודלו אתה מסוגל לראות את האור ברמזור של הולכי הרגל מעבר לצומת?

איך?

הרי יש להם כאלה כונסים נגד סינוור.

8562.jpg

פורסם

אפשר גם אפשר, ובקלות רבה, יש לציין.

עשה ניסוי: עמוד בצומת והמתן שיתחלף למכוניות האור לאדום. צפה לאן נשואות עיני הנהגים הממתינים לירוק, ובעיקר אלה העומדים בראש הטור.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
1.

2. קנס של 1000 ש"ח אתה תקבל גם אם אתה שולח את ה SMS בעצירה מוחלטת בעמידה ברמזור אדום. ראה הוזהרת.

מה לא בסדר בזה?

שום סיכון לא נגרם לאף אחד במקרה הגרוע ביותר אני ייצא שנייה אחרי הירוק ויעכב את הרכב שמאחוריי.

פורסם

יש את זה גם בבנקוק וזה מאוד יעיל.

אין מה להתעצבן כשאתה רואה שנשארו רק 50 שניות.

מבורך...

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
מה לא בסדר בזה?

שום סיכון לא נגרם לאף אחד במקרה הגרוע ביותר אני ייצא שנייה אחרי הירוק ויעכב את הרכב שמאחוריי.

כך הכשילו מספר טסטרים שאני מכירה תלמידים שענו לנייד בזמן טסט (למרות שעמדו ברמזור אדום ולא סיכנו אף אחד, "ורק" דיווחו שהם בטסט כרגע).

:roll:

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אנשים עונים לטלפון בזמן טסט?? אני לא יודע אם לצחוק או לבכות..

כשאני הוצאתי רשיון, חשבתי שלשכוח לשים חגורה בטסט זו טפשות.

מסתבר שיש אנשים "חכמים" יותר..

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם
כך הכשילו מספר טסטרים שאני מכירה תלמידים שענו לנייד בזמן טסט (למרות שעמדו ברמזור אדום ולא סיכנו אף אחד, "ורק" דיווחו שהם בטסט כרגע).

:roll:

ל'

זה מה שמספרים אלה שקיבלו ברקס בצומת, שהכשילו אותם כי ענו לטלפון בעמידה ברמזור. ממך לא הייתי מצפה להאמין לשטות כזו. היכנסי לפורום ללימודי נהיגה ותשאלי את הבוחנים אם הם היו מכשילים מישהו שנוהג ברמה גבוהה מאוד וענה לטלפון כשהרכב היה בעמידה.

Xbox12341

פורסם

אני לא "אוכלת" סיפורי שטויות, ניהלתי חנות יילו שנמצא במשרד הרישוי במשך שנתיים.

חברים טובים שלי ומכרים הם טסטרים, בסיום המבחנים המעשיים חלקם היו מגיעים למשרד שלי למלא את הטפסים שלהם, וכאשר יש דברים חריגים "ומשעשעים" אז משתפים אותי בהם.

וכן לא חסרים אדיוטים שענו לשיחה בזמן הטסט, חצו רמזור באדום, ועוד התלוננו שהכשילו אותם.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

בתאילנד יש להם על הרמזור שנועד למכוניות את המונה עם הספרות ,ככה אפשר לדעת תוך כמה זמן הרמזור יתחלף.

סה"כ ניראית שיטה יעילה מאוד והלוואי ויביאו אותה לארץ. אולי ככה נחסוך הרבה קורבנות בצמתים.

taiguo.jpg

פורסם

בשבועות הקרובים יתחיל בשלושה ערים (חיפה חולון ו ח ד ר ה)

חדרה ? גדרה נשמע יותר הגיוני

אין שם בכלל רמזורים

יתר על כך, אין שם דרכים

אפילו אין הולכי רגל

זה כמו לשים רמזורים במערב הפרוע

הספירה לאחור תיראה ככה:

5 4 3 2 1 שלו---ף :2gunfire:

גילוי נאות

הכותב מנתניה אז מותר לו

:wink:

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

הנה פסק הדין לעיונכם. שיחה בנייד בפקק או ברמזור אדום היא שיחה בנהיגה לכל דבר!

אם לא בא לך לקרוא את כל הקישור, זה החלק המכריע שלו:

"עצירה באור אדום, או בפקק תנועה הינה שלב רגעי בתנועה. בד"כ היא

איננה מתוכננת מראש, כשם שגם "סיומה" אינו מתוכן. רוב האנשים

אינם יכולים לצפות בדיוק מתי יתחלף האור האדום ברמזור ובדיוק

באותה שנייה לסיים את עיסוקיהם שהיו "בעמידה". לכן גם אין להתיר

עיסוקים לבר עיסוקי נהיגה במובן הרחב, כלומר על ציר תנועה שוטף

שמכיל בתוכו עצירות פתע, רמזורים, פניות וחניות".

פורסם

אני זוכר דווקא שהיה פה פעם פסק דין שהסתיים בזיכוי הנאשם שדיבר בטלפון תוך כדי עמידה בפקק.

הנימוק היה שההגדרה בחוק של המילה "נהיגה" היא לא ברורה, ואין לדעת אם הכוונה לנסיעה פיזית, כלומר הרכב בתנועה, או עצם ההשתלבות בתנועה נחשבת לנהיגה גם עם הרכב עומד.

• תוכן חדש...