Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6453 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
קמרו ידידי הקשקשן,רוב בוחני ברכב שאני מכיר בעלי תואר הנדסה ,לידיעתך.

שים לב להודעות ישנות,רכבים רבים שנעצרו ע"י בוחנים זוהו מיידית כמשופרים ואפילו מה השיפורים (הגלויים לעין מקצועית) זוהו.

הם "ניטפלים" אל הרכבים המשופרים כי במדינתנו המפגרת (גם מוטורית) החוק קובע שאסור לשפר ,לשנות,לקצר ולחזק,האוטו אמור להשאר סטנדרטי.

התפקיד של השוטרים לאכוף את החוק. יש דברים שקל לאכוף -מהירות.

יש דברים שקשה לאכוף- חציית קו הפרדה.

התפקיד שלנו להנות מהרכבים הסטנדרטיים שלנו (כמובן לפי הסטנדרטים של מומי למשל) ולא להתפס ע"י השוטרים.

או שלום לידידי ה"מומחה", אני מתאר לעצמי שאתה לא היית בבפשיטות שהיו בזמנו בפ"ת או בזהב או במקומות אחרים וזה לא חשוב עכשיו ושמעת את הבוחנים המומחים בעלי תואר בהנדסה (שאולי עוזר לחשב את נפח האויר בסעפת אבל לא להבין מה זה שיפור) שהתחילו לקשקש שם על סעפת של במוו, מצערת של מרצדס וטורבו שלא היה קיים עם נייטרו שהיה הצינורות ואקום של האוטו.

יכול להיות להם אפילו דוקטורט בפיזיקה אטומית מצידי כיוון שאין להם שום קשר למציאות או לרחוב או לדעת איזה דברים צריך לאכוף ואיזה אפשר להעלים עין כי במדינה שלנו זה הרי רק מה המידה של העלמת העין.

או כמו שעידן אמר הורדה מהכביש על: באקטים, פוד שעונים, דוושות אלומיניום, הגה לא מקורי, קונסים וספויילרים למינהם שהיו מקוריים הרבה פעמים והמצאות של טורבו של קיים, על צנרת שלא נראתה לבוחן בעין וכו' וכו' כו'

1969 Pontiac Firebird

:twisted:

בעבר:Honda Civic Type R, Renault Clio Sport, Peugeot 106 Rallye

פורסם
לא רק שהשוטר לא מקבל אף לא אגורה מדוחות התנועה, גם המשטרה לא מקבלת אגורה מדוחות התנועה. הכסף הזה הולך לנטו לקופת המדינה, רק לידיעתך.

לא ממש מעניין אותי אם השוטר מקבל או לא מקבל עמלה ואם יש לו או אין לו מכסה(למרות ששוטרת אחת הודתה במשפט שיש כזה דבר וזה היה בחדשות).

המדינה גם ככה עושקת אותנו מספיק, באין אם זה טסט לרכב בש"ח1000 או חידוש רישיון בכמה מאות שקלים, אגרה, מצלמות תנועה, מיסוי על יבוא לארץ, מסים על הדלק, מכס ויש עוד אך כל הנ"ל זה רק דברים שקשורים לרכב.

יש עוד מיליון דברים שעליהם המדינה לוקחת כסף, לא צריך לשלוח שוטר שיעצור אותי על 25 קמ"ש מעל המותר או שיחפש אם שמתי חגורה, שיפורים לא חוקיים, פלאפון ועוד..

אז הכסף זה לא הולך נטו לקופת המדינה, רובו לכיס המשטרה.

יותר קל להם להיטפל בכביש לרכבים מלעצור עבריינים ומשפחות פשע מהסיבה הפשוטה - עבודה קלה וכסף רב.

לפי דעתי המאפיה הכי גדולה בארץ זאת המשטרה, לא חסרים מזימות ותככים במשטרה כדי להיקרא מאפיה.

שודד בנקים בפוטנציה8)

פורסם
עברת עבירת מהירות בכך שנסעת 25 קמ"ש מעל המותר. אז זה לא הכי חמור שיש, אבל עברת עבירת תנועה, וכשעצר אותך שוטר, אתה צריך להודות בזה, נקודה. אם אתה גבר לנסוע 25 קמ"ש מעל המותר (ולא היית מספיק "זהיר" כדי לא להיתפס), אתה צריך להיות גבר גבר ולקבל את הדוח כמו שצריך, כי השוטר עושה את עבודתו, זה הכל, ואם הוא הלביש עליך עבירה שלא ביצעת (חגורת בטיחות), לצורך כך יש בית משפט, שבו יושב שופט עם אוזן קשובה רק בשבילך.

קודם כל, הוא נסע 35 מעל המותר.

דבר שני, אכיפת חוק שאף אחד לא שומר עליו , אומרת דרשני. ביום שאני אראה ניידת אחת בקטעי הכביש הטובים בכביש 90 נוסעת על פחות, יהיה על מה לדבר.

• תוכן חדש...