Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6453 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
Xbox, האמירה שלך ש"מי שנוהג כחוק, לא צריכה להיות לו בעיה עם שוטרים.", היא נכונה ביסודה אך המציאות מוכיחה אחרת.

לא חסרים מקרים ששוטרים מוציאים את התיסכול שלהם ע"י רשימות דו"חות שלא באמת יש עילה להם,ולא פעם קרה שנהגים יצאו זכאים במשפטים בגלל "טעות" של שוטר.

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
כל מילה בסלע.

בדיוק כך,

הרגשתי את זה על בשרי כששוטרים נטפלו אלי ברשעות, במארב מטופש ומיותר, כשנסעתי על 115 בקטע הרחב ביותר ובעל הראות הכי טובה, בכביש 90 צפונה, ולא די שהתנכלו לי בגין המהירות, אלא אף ניסו "להלביש" לי חגורת בטיחות באמירות כמו: "חגרת עכשיו כשראית אותנו" "לא ברור ככה נראה לנו" וכו' בעוד שאני מעולם לא פותח את הסוויץ' לפני החגירה, בכל מקרה, מאז אני מבין היטב כי שוטרי התנועה נועדו למטרות מאד מסויימות אבל לא כדי למנוע באמת תאונות דרכים.

פורסם
...במארב מטופש ומיותר, כשנסעתי על 115 בקטע הרחב ביותר ובעל ...

עברת עבירת מהירות בכך שנסעת 25 קמ"ש מעל המותר. אז זה לא הכי חמור שיש, אבל עברת עבירת תנועה, וכשעצר אותך שוטר, אתה צריך להודות בזה, נקודה. אם אתה גבר לנסוע 25 קמ"ש מעל המותר (ולא היית מספיק "זהיר" כדי לא להיתפס), אתה צריך להיות גבר גבר ולקבל את הדוח כמו שצריך, כי השוטר עושה את עבודתו, זה הכל, ואם הוא הלביש עליך עבירה שלא ביצעת (חגורת בטיחות), לצורך כך יש בית משפט, שבו יושב שופט עם אוזן קשובה רק בשבילך.

Xbox12341

פורסם
טוב מאוד, אני מקווה שכל השוטרי תנועה האוכלי חינם יהיו מובטלים.

מקבלים אחוזים או לא זה לא משנה הם מיותרים לחלוטין.

כל קיצוץ במשטרת התנועה הוא ברכה.

תגיד אתה רציני?? כי זו אחת מההודעות הכי מטופשות שקראתי פה בפורום.

נכון, גם אני לא אוהב שוטרים וממש לא אוהב את בוחני התנועה שלמעשה לא יודעים כלום על עולם הרכב המודרני, אבל אפשר להפנות את כל כח האדם הזה לדברים שצריכים טיפול מיידי במקום להיות חכמים על קטנים (משפחות פשע,גניבות רכבים... לא חסרות דוגמאות)

אלפא רומאו ספיידר V6 3.2 בציר 2007

טל שביט (1955-2011) זה לא אותו הדבר בלעדייך, אתגעגע לנצח.

פורסם

כנראה שחלק מהאנשים כאן נכנסו ליותר מדי סרטים. אם יפוטרו, לפי הכתבה בלבד, ולא לפי אף הודעה רשמית אחרת - יפוטרו רק 30 תובעים ו-30 בוחני תנועה. אם זה יקרה, אני יכול להבטיח לכם שתמשיכו לראות ניידות תנועה בכבישים, ותמשיכו לקבל דוחות. משום מה חלק מהגולשים כאן הבינו שיפוטרו סיירי התנועה ותיפסק האכיפה בכבישים, אז לא, זה לא יקרה.

ראש מחלקת התנועה במשטרה, נצ"מ מאיר אור, טען שהקיצוץ מחזיר אותנו שנים רבות לאחור ועלול לגרום לעלייה בהיקף התאונות רק לשם כסת"ח (כיסוי תחת) שלו, כיוון שאם זה יקרה וייגדל מספר התאונות, לא יגידו שאף אחד לא אמר כלום לפני כן, ולא יהיה את מי להאשים.

CamaroRS69, לא רק שהשוטר לא מקבל אף לא אגורה מדוחות התנועה, גם המשטרה לא מקבלת אגורה מדוחות התנועה. הכסף הזה הולך לנטו לקופת המדינה, רק לידיעתך.

Xbox12341

פורסם
טוב מאוד, אני מקווה שכל השוטרי תנועה האוכלי חינם יהיו מובטלים.

מקבלים אחוזים או לא זה לא משנה הם מיותרים לחלוטין.

כל קיצוץ במשטרת התנועה הוא ברכה.

פחות שוטר, קמ"ש יותר :)

פורסם
ומי שבדר"כ מרגיש את המשטרה הוא זה שנורמטיבי ושומר חוק. הפושעים לא מפחדים מהמשטרה.

עידן

כל מילה בסלע.

לא סתם סלע...

Bigrock.jpg

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם
תגיד אתה רציני?? כי זו אחת מההודעות הכי מטופשות שקראתי פה בפורום.

נכון, גם אני לא אוהב שוטרים וממש לא אוהב את בוחני התנועה שלמעשה לא יודעים כלום על עולם הרכב המודרני, אבל אפשר להפנות את כל כח האדם הזה לדברים שצריכים טיפול מיידי במקום להיות חכמים על קטנים (משפחות פשע,גניבות רכבים... לא חסרות דוגמאות)

תפסיק לקשקש, אני בפירוש אמרתי שוטרי תנועה.

אני מתפלא שבוחני תנועה עדיין לא מחפשים קרבורטור שהם פותחים מכסה מנוע... אין להם שמץ אפילו קלוש במכונאות רכב מודרנית ומה שיפור זול ורשלני ולכן מסוכן ומה שיפורים מקצועיים שעולים יותר מהמשכורת החודשית שלהם.

כיוון שהכשרה שלהם כל כך גרועה לימדו אותם לא להבחין ולהבין אלא כל מה שנראה לא מהיצרן לא חוקי.

ברור כבר לכולם שxbox הוא שוטר או מתנדב ככה שאין פלא על הדעות הצדיקות שלו.

לגבי כמה שפחות שוטרי תנועה יותר טוב אני עדיין חושב ככה ומאמין בזה באמונה מלאה ואם כולם יהיו מובטלים אני יבכה אפילו לשניה אז סליחה מראש.

והדוחות אולי לא הולכים לקופת המשטרה אבל הם יוצאים מהכיס שלי וזה כבר יותר ממספיק.

1969 Pontiac Firebird

:twisted:

בעבר:Honda Civic Type R, Renault Clio Sport, Peugeot 106 Rallye

פורסם
תפסיק לקשקש, אני בפירוש אמרתי שוטרי תנועה.

אני מתפלא שבוחני תנועה עדיין לא מחפשים קרבורטור שהם פותחים מכסה מנוע... אין להם שמץ אפילו קלוש במכונאות רכב מודרנית ומה שיפור זול ורשלני ולכן מסוכן ומה שיפורים מקצועיים שעולים יותר מהמשכורת החודשית שלהם.

כיוון שהכשרה שלהם כל כך גרועה לימדו אותם לא להבחין ולהבין אלא כל מה שנראה לא מהיצרן לא חוקי.

ברור כבר לכולם שxbox הוא שוטר או מתנדב ככה שאין פלא על הדעות הצדיקות שלו.

לגבי כמה שפחות שוטרי תנועה יותר טוב אני עדיין חושב ככה ומאמין בזה באמונה מלאה ואם כולם יהיו מובטלים אני יבכה אפילו לשניה אז סליחה מראש.

והדוחות אולי לא הולכים לקופת המשטרה אבל הם יוצאים מהכיס שלי וזה כבר יותר ממספיק.

בואנה באמת הוא נשמע כמו שוטר עכשיו כשאני קורא את התגובות שלו.

פורסם

קמרו ידידי הקשקשן,רוב בוחני ברכב שאני מכיר בעלי תואר הנדסה ,לידיעתך.

שים לב להודעות ישנות,רכבים רבים שנעצרו ע"י בוחנים זוהו מיידית כמשופרים ואפילו מה השיפורים (הגלויים לעין מקצועית) זוהו.

הם "ניטפלים" אל הרכבים המשופרים כי במדינתנו המפגרת (גם מוטורית) החוק קובע שאסור לשפר ,לשנות,לקצר ולחזק,האוטו אמור להשאר סטנדרטי.

התפקיד של השוטרים לאכוף את החוק. יש דברים שקל לאכוף -מהירות.

יש דברים שקשה לאכוף- חציית קו הפרדה.

התפקיד שלנו להנות מהרכבים הסטנדרטיים שלנו (כמובן לפי הסטנדרטים של מומי למשל) ולא להתפס ע"י השוטרים.

פורסם
קמרו ידידי הקשקשן,רוב בוחני ברכב שאני מכיר בעלי תואר הנדסה ,לידיעתך.

עזוב, עזוב, עזוב אותך.

לא חסרים בוחני תנועה שעצרו אנשים על כונס אוויר מקורי באימפרזות או על חיפוי פנסים בקאווליר, על שעונים למינהם, דוושות אלומיניום מקוריות ועוד.

ואם יש לך תואר זה אומר שאתה מבין?

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

• תוכן חדש...