Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6444 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לעניות דעתי הפתרון הוא ליצור אפקט "רעש" בדמות מכתב בהעתקים לכתבי הרכב בעיתונות היומית, איגוד יבואני הרכב, היבואן, הרשות להגנת הצרכן וכמובן ל- GM (בו תביע את עומק הזעזוע שחשת לאור היחס המתנשא והמזלזל בך- האמריקנים מתים על השטויות האלה של היעלבות).

או שמצד שני (למרות שאני מצדד בזכותך לתבוע את שמגיע לך מהיבואן והיצרן), תכיר בעובדה הפשוטה שסכום התיקון סך הכל מתקזז לך פחות או יותר עם הכסף שחסכת במידה והיית קונה את הכלי בארץ ויאללה כפרות. עדיף מאשר שיעמוד לך גוש הברזל הזה מול העיניים כל היום.

יקירתי, לפני שאת מדברת סרה באלפא שלי, בואי נזכור שגם לך יש כמה ימים בחודש שאת דולפת ומושבתת.

טל שביט (1955-2011), האיש הטוב והנפלא שרכב היישר אל גן העדן.

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

על פי מיטב הבנתי וידעתי הפרודצורה היא כמו שצוין כאן, אתה משלם על החלף בצ'ק דחוי ומתקנים לך בארץ. לאחר מכן המוסך ( מורשה כמובן) שולח את הבקשה לתביעת במסגרת אחריות( דרך היבואן הרשמי של החברה בארץ) אל החברה העולמית.

ככה הסביר לי הבעלים של מוסך שילובים בעת שביקרתי אצלו בתקופה שייבאתי את המוסטאנג.

פורסם

קרמבו,

הרעש שאתה מדבר עליו ישרת את היבואן יותר טוב מכל המהלכים שלו נגד יבוא אישי.

היבואן ישמח מאוד שמישהו יעשה כזה רעש. זה רק יגרום לעוד כמה אנשים לקנות האמר דרך היבואן ולא ביבוא אישי.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

הרעיון מאחורי ה"רעש" הוא לא אל מול היבואן, הוא נועד ליצור מומנטום והתרחשות ולו למראית עין אל מול היצרן.

ברגע שב- GM רואים רשימת תכתובות לשנים שלושה מגופי התקשורת הגדולים בישראל, איגוד יבואני הרכב, הרשות להגנת הצרכן כל אלו משמשים כזרז אמיתי להעניק מענה לבעיה הזו. היבואן בארץ? את מי הוא מעניין בכלל, הוא יקבל את ההנחייה יחרוק שיניו ויבצע את התיקון על אפו ועל חמתו.

יש המון אנשים שהתרגלו לקבל את הדברים ההתנהלות של יבואני הרכב כגזירה משמיים, ולא כך הדברים כי אפשר אחרת. היום מייל מדוייק ומחושב יכול להניע תהליכים שפעם לא היו בהישג ידו של האזרח הקטן.

יקירתי, לפני שאת מדברת סרה באלפא שלי, בואי נזכור שגם לך יש כמה ימים בחודש שאת דולפת ומושבתת.

טל שביט (1955-2011), האיש הטוב והנפלא שרכב היישר אל גן העדן.

פורסם

קרמבו,

נכון שהיצרן יכול להנחית הוראות, אבל עד אז כולם כאן שמעו כמה בעיות יש במקרה של צורך במימוש אחריות. רבים יגידו שעדיף לשלם הרבה יותר ולקנות מהיבואן הרשמי ולא לבזבז זמן במלחמות שאולי צודקות.

בד"כ יצרן לו יתן הוראה גורפת, הוא יתן הוראה פרטנית, מה שאומר שכל מקרה ומקרה ידרוש מאבקים.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

תראה אני עובד בתור מחסנאי באחד המוסכים הגדולים של UMI אני ימליץ לך לעשות דבר כזה בגלל שהרכב הוא יבוא אישי אתה צריך ליצור קשר טיפולי עם אחד המוסכים הכוונה שעם תטפל ברכב במוסך מורשה של UMI אז הרשת באותו רגע כובלת את עצמה ואז היא תהיה חייבת לטפל לך ברכב מה גם שבדרך כלל החלקים שיחליםו לך ברכב מגיעים ישר מהיצרן הבעייה שיש לך ברכב היא מוכרת אבל עדיין אין כאן מוסכים שמחזיקים המון חלקים לרכב שלך

ותשלח לי טלפון לפרטי אני אנסה לעזור

פורסם
תראה אני עובד בתור מחסנאי באחד המוסכים הגדולים של UMI אני ימליץ לך לעשות דבר כזה בגלל שהרכב הוא יבוא אישי אתה צריך ליצור קשר טיפולי עם אחד המוסכים הכוונה שעם תטפל ברכב במוסך מורשה של UMI אז הרשת באותו רגע כובלת את עצמה ואז היא תהיה חייבת לטפל לך ברכב מה גם שבדרך כלל החלקים שיחליםו לך ברכב מגיעים ישר מהיצרן הבעייה שיש לך ברכב היא מוכרת אבל עדיין אין כאן מוסכים שמחזיקים המון חלקים לרכב שלך

ותשלח לי טלפון לפרטי אני אנסה לעזור

אני מטפל במוסך UMI

הבעיה שגם הם לא יכולים לעזור לי

בכל מקרה שלחתי לך את הטל' שלי בפרטי

דבר איתי

תודה אורן

פורסם

שאלה?

במקרה שהחברה בחו"ל נותנת אחריות בינלאומית, האם אפשר אולי ללכת לירדן ולנסות לתקן שם?

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

לאחר ריצות ממוסך למוסך ומחירים מטורפים הגעתי במקרה לגיא מפרו ג'יפ בנשר לאחר שיחה איתו הרגשתי שהבחור משדר מקצועיות גררתי את הרכב אליו העלה אותו על הליפט,פירק את הטרנספר לגורמים ראה מה הם החלקים שניזוקו חלקם נקנו פה בארץ וחלקם הוזמנו מחו"ל וכך נפתרה הבעיה,הבחור והצוות מקצועיים מאוד היחס אישי חברי אמין והמחירים נורמלים ,פשוט מומלץ לכל מי שנקלע לבעיה דומה.

http://www.projeep.co.il/

• תוכן חדש...