Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דו"ח חנייה שגוי - מה עושים?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6426 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ואם יגידו לי שיכול להיות שצבעתי את הרכב אז אביא איתי רישיון רכב ישן להוכחה שהרכב נישאר באותו הצבע.

זה בדיוק מה שאמרו לאימי בטל' :shock:

בכל מקרה, העניין בטיפול - אני אעדכן בשבוע הבא.

תודה לכולם.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

אם הם אומרים שהרכב הוא אדום והרכב שלך הוא כחול אז מה העניין ?! :shock:

תצלם את האוטו שלך (יש לך תמונות שלו בכלל? :wink:) ושלח להם מייל או מכתב בצירוף הסבר עם תמונה של הרכב בצבעו הטבעי ושגם רואים את מספר הרישוי ואם ממש בא לך תסרוק את רשיון הרכב שבו כתוב הצבע ותסביר להם ממה לדעתך נובע הבלבול.

מה הם יוכלו להגיד אחרי דבר כזה ?

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

תמיד.

ניסו את שיטת ה"מצליח" ולא הצליחו - מזה אני מבסוט.

נלחמים ומנצחים.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

RS, ממש לוחם למען הצדק החברתי, סחתיין עלייך :-D

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

עיריית ת"א ציידה את הפקחים במצלמות כדי לתעד את העבירה במועד נתינת הדו"ח.

כנראה שבדקו וראו כי הייתה טעות בהקלדת המספר...

כלהכבוד על התעקשות מול הטלפנים הסתומים של העירייה :)

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
קיבלתי היום דו"ח מעיריית ת"א.

הדו"ח טוען שהחנתי את רכבי בחנייה אסורה - מה שלא קרה (הייתי בכלל בבסיס, בצריפין) - איני נכנס לת"א עם הרכב בכלל.

בדו"ח מצויין מספר הרכב, אך לא מצויין צבע הרכב.

שוחחנו עם עיריית ת"א ושאלנו לגבי צבע הרכב - הם טוענים שמדובר ברכב אדום והרכב שלנו בכלל... כחול :shock:.

לאחר שהובהר להם עניין הצבע, הם עדיין בשלהם - טוענים שזה הרכב ושאין כאן טעות (למרות שהצבע לא תואם).

מה עושים?

לא יאמן עד כמה אידיוטים יכולים להיות פקחי התנועה...

מספיק שספרה אחת לא הוקלדה נכון ....

את יתר הפרטים הם שואבים מהמערכת

סעו בזהירות, כדי שנשוב וניפגש

:roll:

סאאב ל(ה)נשמה.

פונטו פונטו פונטו ....צריך להכביר מילים ? :-D

• תוכן חדש...