רכב כללי
רכבים, נהיגה, חדשות, סקירות, סיכומים, וכל דבר אחר שקשור למכוניות אבל לא מתאים לפורומים האחרים.
כללי הפורום - לקרוא ולהפנים!
בנוסף להקפדה על כללי קארספורום, המפורטים כאן, הנהלת פורום "רכב כללי" שמה דגש על מתן מידע מבוסס ועדכני, מתן כבוד אחד לשני ושמירה על שפה נאותה.
כמה מהכללים:
1. למרות שכותרות ערוכות בידי המנהלים הן בדרך כלל מצחיקות, אנא כתבו כותרת עניינית ואינפורמטיבית.
2. על המידע שאתם מפרסמים להיות אמין, מבוסס ועדכני. המידע גם חייב להיות מנומק.
3. נא לשמור על יחס מכבד לחברי הפורום, לגורמים חיצוניים ולמגזרים ואוכלוסיות (כן, גם "אור ירוק" ורוכבי אופניים).
4. נא לשמור על כתיבה בעברית תקנית.
5. נא לא לפרסם הודעות שכוללות לינקים ללא תוכן משמעותי.
6. במקרה של שרשור בו אתם מבקשים תשובה לשאלה כלשהי, אנא בצעו חיפוש בפורום טרם פתיחת השרשור כדי לקדם דיון קונקרטי ומועיל יותר.
ההנהלה מאחלת לגולשים חוויה מעשירה ומהנה.
66,606 נושאים בפורום הזה
-
- עוקב אחד
- 14 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
ומתי .
הודעה אחרונה מאת Spirit3, -
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 789 צפיות
http://www.subaru.com/shop/overview.jsp?model=IMPREZA&trim=OUTBACKSPORT&command=overview
הודעה אחרונה מאת dj_dani, -
- 2 תגובות
- 884 צפיות
שלום! ראיתי בוואלה רכב נתונים של גולף GTI וראיתי שמ0 ל100 GTI אוטומטית עושה 6.90 שניות וידנית עושה את זה ב7.20 שניות. איך זה יכול להיות ידנית לא יותר מהירה מאוטומטית? יכול להיות שבאוטומטית יש את הגיר החדש של פולקסווגן ה-DSG, שאומרים שהוא יותר מהיר מגיר ידני? ובנוגע לב.מ.וו סדרה 7, שמתי לב שאין לה ידנית הילוכים, אז איך מחליפים הילוכים שם? תודה לעונים!
הודעה אחרונה מאת bodovg, -
- 1 תגובות
- 564 צפיות
נסעתי לפניי כמה ימים 5 חברים באוטו וחבר שלי נהג! נסענו 80-90 בערך במישור נסיעה רגועה במהירות קבועה ללא שינויים בדוושה. הוא נסע בהילוך רביעי והתווכחתי איתו שיכניס להילוך חמישי. אני חוזר הפרמטרים הם: 1.נסיעה במהירות קבועה של 80-90 בנסיעה רגועה ללא שינויי דוושה. 2.רכב מלא!!!. 3.מישור פיתולי ללא עצירות בכלל,נסיעה קבועה. 4.ללא האצה,עלייה ואימוץ המנוע. 5.מצב שיוט. 6.סיטרואן AX 1400 75 כוחות סוס. השאלה שלי על איזה הילוך היינו צריכים לנסוע חמישי או רביעי לפי הפרמטרים שנתתי לכם? תודה רבה טל!
הודעה אחרונה מאת אליה, -
- עוקב אחד
- 17 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
שלום. ויכוח עלה ביני לבין חבר. מוזר שהגענו לשאלה הזו אבל ניתן לכם להכריע. אז ככה; אם אעלה את האוטו על ליפט, אעביר ל-D ואלחץ על דוושת הגז, הגלגלים יסתובב באוויר, כן? לאחר שהאוטו באוויר והגלגלים מסתובבים, מד המהירות יעלה לפי סיבובי הגלגלים? טענתי שכן, טענת חבר שלי היא שרק כאשר מופעל לחץ על הגלגל המד יעלה, נשמע מופרך? אני יודע.
הודעה אחרונה מאת Max.M, -
-
- אחראי פורום
- 18 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
חודשים לפני שנגמר לי הנהג חדש הביאו לי שלילה לחודשים על נהיגה בשיכרות. אני כבר קיבלתי את הרשיון עד המשפט. ואתמול עצר אותי שוטר והביא לי דוח בגלל שלא היה לי שלט של נהג חדש מאחורה או אמר לי שאני עוד נהג חדש. יתקשרתי למשרד הרשוי ואמרו לי שבגלל שהייתה לי שלילה אני צריך לחכות עוד הפעם שנתיים לנהג חדש הגיוני שלפני המשפט החליטו שאני אשם?
הודעה אחרונה מאת גבריאל10, -
-
- 9 תגובות
- 2 אלף צפיות
שלום לכל חברי הפורום אתמול רכשתי רכב מסוג מאזדה 1.8 לאנטיס שנת 2001 לכאורה הכל הלך טוב ותקין עד שהיום בדקתי את הרכב במוסך מורשה ונמצא שבשנת 2003 הרכב עבר 144000 קמ והיום במונה רשום 103000 האם "אכלתי אותה" ? או שיש מקום לתביעה ? תודה רותם
הודעה אחרונה מאת שמר, -
עדכוני תקנות תעבורה 1 2
מאת LeecH- עוקב אחד
- 16 תגובות
- 5.6 אלף צפיות
דכוני תקנות תעבורה חל איסור תצוגה של מחשב או של טלוויזיה הנראית ממושב הנהג בזמן הנסיעה ואם ישנה יותקן ברכב מנגנון לניתוקה. ההוראה לא תחול על מערכת בקרה או ניווט. יש איסור להחזיק טלפון נייד או קבוע ביד וכן איסור לקרוא או לשלוח . SMS בזמן הנהיגה. לפי פסיקת בית המשפט המחוזי בת"א , חל איסור לדבר בטל' ללא דיבורית גם בזמן עצירה בפקק תנועה או ברמזור אדום ! תזכורת : הקנס לדיבור בטל' ללא דיבורית 1000 ₪..... הגדרה לדיבורית וטלפון "דיבורית" התקן בטלפון או ברכב המאפשר שימוש בטלפון בלא אחיזה בו. "טלפון" מכשיר המיועד לתקשורת אשר קיימים בו לח…
הודעה אחרונה מאת שמר, -
היינו ביום שלישי בכביש מצדה ואחרי זה במנחת עם מועדון אוטוספורט. היה חבל על הזמן!! ממש נהנתי !! למנהלים של הפורם,אם השרשור לא מתאים לפורם כללי אז תעבירו לאופטופיק. קצת תמונות וסרטונים : [/quote 106 נגד איביזה קופרה חדשה 106 נגד 106 CUPRA נגד COOPER S TURBO. ועוד כל מיני סרטים מהטיול עצמו מתוך ה 106 שלי מועדון אוטוספורט ארגן אחלה אירוע והיה ממש כיף. תודה רבה לכל הצלמים JEP VOVKA ועוד רבים אחרים וגם לגל 106GTI על הצילום של הווידיאו.
הודעה אחרונה מאת gil, -
- 6 תגובות
- 1 אלף צפיות
ה-Euro NCAP מחמיר את מבחני הבטיחות, והודיע כי החל בפברואר 2009 מכונית שלא תצויד באופן תקני בבקרת יציבות אלקטרונית (ESC) - לא תזכה לחמישה כוכבי בטיחות http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3618149,00.html
הודעה אחרונה מאת cobraf, -
- 1 תגובות
- 899 צפיות
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3616826,00.html רכב מדהים!
הודעה אחרונה מאת Wonka, -
- עוקב אחד
- 22 תגובות
- 4.9 אלף צפיות
שלום לכולם,הסתובבתי היום בין חנויות,חשמליות ולא מצאתי וזלין,בחשמליות יש אבל הם התקמצנו למכור לי וטענו שנשאר להם קצת.. אני מבקש את עזרתכם,איפה ניתן לקנות וזלין?או שיש חומר ביתי אחר שניתן להשתמש בו למריחת הקטבים?
הודעה אחרונה מאת simon377, -
כיסויים לונטילים 1 2
מאת bar17-
- אחראי פורום
- 16 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
נפל לי אחד איפה אני יכול להשיג פקקים יפים? צבע כסף עדיף.
הודעה אחרונה מאת dorki, -
-
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 17.8 אלף צפיות
שלום, האם ישנן חברות המשכירות רכבים לנהגים בני 18 ומעלה באזור המרכז? תודה.
הודעה אחרונה מאת Tzvika-Pick, -
- עוקב אחד
- 26 תגובות
- 3.6 אלף צפיות
היום לפנות בוקר, שעה 5 בערך, תוך כדי שינה אני שומע מחלון חדרי חריקת בלמים ומכה עזה. התעוררתי בבהלה ורצתי מיד למרפסת, המחזה היה נורא - בעקבות הפגיעה מהסיוויק עפה האימפרזה על הרמזור והורידה אותו. תוך דקות ספורות הגיעו כוחות ההצלה בכוחות מתוגברים ופינו את הפצועים לבית החולים. כשיצא החג הדבר הראשון שעשיתי זה לבדוק באינטרנט אם מוזכרת התאונה בתקווה שלא תהיה מוזכרת כלל בעקבות פציעות קלות של המעורבים בה אך כבר באתר הראשון שנכנסתי אליו היא הייתה בתור הכתבה הראשית, ליבי נשבר יולדת בדרכה לבית החולים עם בעלה וחמתה, היולדת ילדה בשלום והחמה ז"ל נפטרה. זאת כבר לא התאונה הראשונה, לא השניה וגם לא השלישית באותה צומת בשעות הלילה כאשר הרמזורים מפסיקים את פעולתם ואני בטוח שזה…
הודעה אחרונה מאת ברווז, -
- 6 תגובות
- 877 צפיות
אחרי שחזרנו עכשיו הסרט של ניב פעם ראשונה בנורובורינג http://www.youtube.com/watch?v=nUAm1ftrb3Y נשמח לתגובות צילום יאיר עריכה דורון ברטי אילת TV
הודעה אחרונה מאת nax, -
- 2 תגובות
- 807 צפיות
אני רוצה ליקנות אולטרה ולשים אותה מיתחת לדשבורד, ככה שפותחים את הדלת אז הם ידלקו . אז ככה שאלה ראשונה איפה אני קונה אולטרה? שאלה שניה איך אני מחבר אותה אם אותו זרם של האור למלה שנידלק אם פתיחת הדלת? רכב אופל אסטרה 97
הודעה אחרונה מאת Derish, -
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 731 צפיות
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3617544,00.html .
הודעה אחרונה מאת falou, -
-
- 22 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
http://motocar.co.il/article/10188.aspx נשמע משהו לא הגיוני בכלל..
הודעה אחרונה מאת edan82, -
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
המליצו לי להתקין בליינדים ברכב שלי. לאחר כל ההמלצות ליסוע בזהירות ולא לעבור את המהירות המותרת, האם המכשיר באמת עובד ועוזר? מפני מה הוא מתריע?
הודעה אחרונה מאת falou, -
-
- 17 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
היי, האם לאחר שאני מאחר את המועדן שאני יכול לבוא לתחנת המשטרה שיבדקו את הרכב אני צריך לעשות טסטס מחדש ואז בעצם לא צריכים לבדוק אותו אצליהם? ואם כן שזה רק טוב אז האם העלות היא רק על הבדיקה עצמה ומאיפה לאחר מכן אני מקבל את הרישיון? אגב חיפשתי שאלה ספציפית כזאת ולא מצאתי, אשמח אם מישהו יכול לשפוך אור על הנושא! תודה לעזורים!
הודעה אחרונה מאת bmw ricer, -
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 18 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
אני רוצה לשים את הלוגו של החברה שלי על האוטו. רציתי לברר מי עושה דבר כזה, וכמה זה יכול לעלות לי? אגב אני נימצא בצפון
הודעה אחרונה מאת ברווז, -
-
-
- אחראי פורום
- 18 תגובות
- 2 אלף צפיות
http://www.youtube.com/watch?v=9ETYL-qf12k טריילר לטרנספורטר 3. השני היה כ"כ גרוע...
הודעה אחרונה מאת edanj, -
-
- 2 תגובות
- 809 צפיות
לגולף קבריולט ישנה (תחילת שנות ה- 90, מבוססת דור I), אין חגורות בטיחות מאחור. האם אתם מכירים מקום שעוסק או יכול להתקין חגורות בטיחות שכאלה? (אני מניח שדרוש חיבור לשלדה בשלוש נקודות; המטרה היא לחבר באמצעות החגורה כסא תינוק)
הודעה אחרונה מאת Ziv, -
-
- אחראי פורום
- 15 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
אני יודע שזה נשמע קצת הזוי , אבל אתמול זיפזפתי בין הערוצים מתוך שיעמום ופתאום אני רואה שבערוץ הקניות מוכרים מאזדה 3 מהשכרה.
הודעה אחרונה מאת מצמץ, -
-
- 6 תגובות
- 6.5 אלף צפיות
שלום כולם בזמן האחרון חשבתי על רשיון לאופנוע...בחיפושיי ברשת מצאתי את הקישור הזה: http://www.fullgaz.co.il/archive/jan-07/news/fg29511-how-to-get-driving-lic-for-motorcycles-upd.php מפה הבנתי שהדרגות רישוי השתנו וזה כבר לא מה שהיה פעם...הבנתי גם שאם יש לי רשיון על רכב אז אני פטור מתאוריה ומבדיקה רפואית. הבנתי גם שאם אני מוציא את דרגת הרשיון הנמוכה ביותר אני בעצם פטור מהכל חוץ ממבחן שליטה במגרש. ועכשו השאלות: האם אני יכול להוציא ישר דרגה A1 ולדלג על A2? אם כן,האם גם אז אני פטור מתאוריה ומכל שאר הדברים ומחויב רק במבחן שליטה? אם לא אז האם אני חייב לעשות הכל כמו כל תלמיד אחר,עם מינימום נדרש שיעורים טסט והכל? או שאני מחויב רק בחלק מה דברים? אחזקת אופנוע…
הודעה אחרונה מאת Tamir h, -
- 7 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
רכב שברשותי שעומד ללא טסט בסה"כ 3 חודשים עקב בעיות כלכליות. העירייה שמה לי התראת פינוי תוך 72 שעות על השמשה. האם זמן ההתרעה הוא חוקי או שאני אמור לקבל התרעה יותר ארוכה של חודשיים לפחות? מה אומר החוק בעניין? תודה מראש והמשך שבוע נעים לכולם.
- 22 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
ראיתי שמפרסמים שם דגמי 2008, יד 0 עם 0 ק"מ. איביזה קופרה, לאון 2.0, A4 וכו'. אף לא גולף אחת, תודה לאל "מי יודע מדוע ולמה?" אגב, מעניין לראות את ההפרש במחיר המבוקש בין דגמים זהים בצבעים שונה.
- 2 עוקבים
- 10 תגובות
- 976 צפיות
חבר שלי בן 21(כבר לא נהג צעיר) נסע 132 קמ"ש(137 במקור.132 אחרי הורדה של השוטר) בכביש של 90. (נתפס עם ממל"ז). הוא קיבל זימון למשטרה למחר(יום שלישי) ותאריך למשפט בעוד כחצי שנה בערך. מה הדברים שהוא צריך לצפות להם מחר ובמשפט?
הודעה אחרונה מאת atoo, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 12 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
בוקר טוב הייתי רוצה לדעת את מצב הסחירות/שוק גולף 97 1.8 ידנית. תודה למגיבים.
הודעה אחרונה מאת dudu g, -
-
מי מחובר 51 משתמשים רשומים, 13 אנונימיים, 1,668 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- sperial
- רפי לין
- stx
- שחר 1
- Paprika-Metuka
- amosbmw
- daniel.asu
- yahaga
- יבגניפ
- lanosforce
- yossiaviel
- tribel