Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מכירת רכבים בערוץ הקניות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6435 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני יודע שזה נשמע קצת הזוי , אבל אתמול זיפזפתי בין הערוצים מתוך שיעמום ופתאום אני רואה שבערוץ הקניות מוכרים מאזדה 3 מהשכרה.

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

אני כבר מדמיין את המוכר בערוץ..רבותי, לא אחד..לא שניים..לא שלושה..ארבע גלגלים יש לרכב :brickwall:

אצלי באוטו, יש חצי סיבוב...ששומעים רדיו בלי המצבר.

פורסם

זה כדאי...!

באיטליה הרבה ערוצי טלויזיה הופכים בלילה לערוצי מכירות, חלק נכבד מהם מוכרים מכוניות, החלק האחר מוכר קלטות ו DVD פורנו :oops:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

לא זיפזפת בין ערוצים, אלא ראית ערוץ 22 ופתאום שמעת "עכשיו בערוץ הקניות..."...

וזה כמו לראות רכב ליסינג בעיתון, רק שעכשיו מישהו מדבר על זה בערוץ 21, זה הכול.

Xbox12341

פורסם
אתמול זיפזפתי בין הערוצים מתוך שיעמום.

לא זיפזפת בין ערוצים, אלא ראית ערוץ 22 ופתאום שמעת "עכשיו בערוץ הקניות".

אתם גרים ביחד? :shock:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
אני כבר מדמיין את המוכר בערוץ..רבותי, לא אחד..לא שניים..לא שלושה..ארבע גלגלים יש לרכב :brickwall:

גדול :lol:

HU: Pioneer DEH-80PRS Woofers: SEAS Lotus Reference Tweeters: SEAS Lotus PerformanceSUB: Hifonics12" Wiring:KnuKonceptz,Omega-Audio,Sound quest AMPS:Lightning Audio,Phonix Gold

פורסם

ואם תזמינו בחצי השעה הקרובה תקבלו גם ספייר

פורסם

איזה קטע גם אני ראיתי את זה.

מכרו מאזדה 3 קומפורט ב73k שהמחירון שלה הוא 90k והרוכשים מקבלים gps מתנה.

בקרוב גם נקנה דירה בטלויזיה...

פורסם

אני אתמול שמתי לב לזה, הוא אמר משהו ... אם תזמינו בחצי שעה הקרובה, תקבלו לא אחד, לא שניים, לא שלושה, ארבעה חלונות חשמליים ! רק היום ! הרכב המדהים הזה, פשוט מכונית על, ובחצי שעה הקרובה תקבלו אותו גם עם 4 גלגלים ! כן ! רק היום !

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם
בקרוב גם נקנה דירה בטלויזיה...

בקרוב?

כבר מכרו בעבר דירות דרך ערוץ הקניות (אם אני זוכר נכון, בפרוייקט בנתניה).

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
זה כדאי...!

באיטליה הרבה ערוצי טלויזיה הופכים בלילה לערוצי מכירות, חלק נכבד מהם מוכרים מכוניות, החלק האחר מוכר קלטות ו DVD פורנו :oops:

בכל פעם שיצא לי לעבור על אחד הערוצים, היה כתוב YOUR GREAT CHOICE TO BUY A PLESTINIAN GIRL! (למה דווקא פלסטינית? אין להם מספיק איטלקיות יצאניות?)...

ואם תזמינו בחצי השעה הקרובה תקבלו גם ספייר

ואם נזמין בדקה הקרובה, נקבל גם משולש וג'ק? יחד עם הידית? :evil: ומה עם הכיסוי לגלגל ספייר? :x

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם
בקרוב?

כבר מכרו בעבר דירות דרך ערוץ הקניות (אם אני זוכר נכון, בפרוייקט בנתניה).

לא מכרו את הדירה, אלא מכרו "הנחה" לקניית הדירה.

כלומר אתה משלם 2000-3000 שקל, ומקבל הנחה של 40,000-50,000 שקל, משהו כזה.

חרטא ברטה :turn-l:

:shock:...

אפשר לקנות עולם ומלואו בעזרת מכשיר טלויזיה,מחשב,וטלפון.(וקצת כסף בבנק)

פורסם

גדול :lol::lol::lol::lol::lol:

רק שחייב לדמיין את זה בטון שהם אומרים את זה :-D

• תוכן חדש...