Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פורסטר STI, אפשרי בכלל ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6431 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
כל מה שנותר לעשות, הוא רק לצפות בתמונות, ולראות איזה חיים טובים יכולים לחכות לך בחו"ל.

מדהים לשמוע גם שדווקא ג'יפ יותר יציב בפניות מאשר רכב ספורטיבי נמוך.

עוד יותר מדהים לשמוע שהג'יפ כיפי יותר לנהיגה אפילו מהאמא.

הבן שלך כבר יודע לנהוג ? ממש חמוד !

הלו, הלו, שלא תבלבל.

זה ג'יפ (המספר גלוי באישורי):

11022005027hy7.jpg

w800.png

זה רכב שטח לא רע, אבל עדיין לא ג'יפ:

img0303wo1.jpg

w800.png

והפורסטר? היא הכל חוץ מג'יפ.

מצטער, גם פורסטר מוגבהת, עם הערכה המקורית של סובארו ועם צמיגי שטח, היא עדיין לא רכב שטח.

יכולת שבילים מתונים? כן.

יותר מזה, לא.

מצד שני, מהבחירה שלי ברכבים, אפשר להבין שאני קצת קיצוני ( הכל או לא כלום) ולכן רכבי "כבישיביל" לא מדברים אלי.

שלחת פקס למשרד ממשלתי ואתה רוצה שיענו לך? אתה עולה חדש? אתה לא מכיר איך דברים עובדים פה?
פורסם
גם לא לתקופה מוגבלת במקרה של תיירים?

אפשר, אבל זה לא מקדם אותך לשום מקום.

אי אפשר להחזיק ברכב בארץ באופן קבוע.

ערוך חיפוש קצר בפורום אספנות תחת הערך "הגה ימני" הנושא נידון שם עשרות פעמים באריכות.

בהצלחה.

שלחת פקס למשרד ממשלתי ואתה רוצה שיענו לך? אתה עולה חדש? אתה לא מכיר איך דברים עובדים פה?
פורסם
הלו, הלו, שלא תבלבל.

זה ג'יפ (המספר גלוי באישורי):

11022005027hy7.jpg

w800.png

זה רכב שטח לא רע, אבל עדיין לא ג'יפ:

img0303wo1.jpg

w800.png

והפורסטר? היא הכל חוץ מג'יפ.

מצטער, גם פורסטר מוגבהת, עם הערכה המקורית של סובארו ועם צמיגי שטח, היא עדיין לא רכב שטח.

יכולת שבילים מתונים? כן.

יותר מזה, לא.

מצד שני, מהבחירה שלי ברכבים, אפשר להבין שאני קצת קיצוני ( הכל או לא כלום) ולכן רכבי "כבישיביל" לא מדברים אלי.

צודק, הוא ג'יפון (זה באמת מה שהוא, לא ג'יפ. נכון ?).

ואם אתה טוען שהניסאן אינה ג'יפ, אז גם הלנד קרוזר, והטוארג אינם ג'יפים ?

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

לא, הפורסטר הוא גם לא ג'יפון, הוא רכב "כבישביל" רך.

צר לי לאכזב אותך, אבל גם הטויוטה, הניסאן , ובטח שהפולקסוואגן, הם לא ג'יפ.

ג'יפ, יש רק אחד וקוראים לו JEEP :lol:.

פורסם

לצערי הרב, אי אפשר להכניס אף אחד מהרכבים לארץ ולכן אופציית היבוא (גם כתושב חוזר) יורדת מהפרק.

ומצד שני,

אין לך בעייה לייבא רכב מעניין ממדינה אחרת (הגה שמאלי) כתושב חוזר.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

למה לך להוציא רכב מהארץ כדי לנהוג בו בחו"ל ???

גם אם יש לך רכב מעניין בארץ ואתה עובר לגור בחו"ל,תמכור אותו וכשאתה מגיע לחו"ל תקנה רכב הרבה יותר מעניין ומתקדם, וסביר להניח שעוד ישאר לך עודף בכיס....אפילו די הרבה עודף בכיס.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תוכן חדש...