Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6445 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תנחומי למשפחה, שיאשימו את הצעיר הזה בתעמולה נגד החיזבאללה וימסרו אותו אליהם שיעשו בו לינצ'.

בגלל מפגרים כמוהו ועוד עשרות ילדים מטומטמים אני לא יכול לבלות נסיעה אחת מבלי שיעצרו אותי לבדיקות.

פורסם

שנים באיטליה, כילד , כנער. חציתי עם אבי ומשפחתי את הגבול לשוויץ - מאות ק"מ כנוסע מתבונן.

באיטליה,לפחות בזמנו לא היו דופקים חשבון לרמזור.

מאידך - לא ראיתי תאונה אחת בכל התקופה הזו.

הכל מתחיל ונגמר בחינוך.

אנשים נוהגים כדי לנהוג ונהנים (מה הפלא ? הם נהגו באלפות ופיאט 500). בארץ נוהגים כדי להגיע.

המוזר הוא שהאיטלקי הממוצע די דומה לישראלי- קשקשן, רגזן ונרגן ועדיין בן אדם בכביש.

החתימה הלכה לטייל ותיכף תשוב

פורסם

המוזר הוא שהאיטלקי הממוצע די דומה לישראלי- קשקשן, רגזן ונרגן ועדיין בן אדם בכביש.

לאיטלקים (בעיקר בצפון המדינה) יש תרבות (לא רק מוטורית) בת מאות ואלפי שנים.

לנו הייתה תרבות (כולל מוטורית. אפילו לאליהו הנביא הייתה כרכרה עם NOS בה עלה לשמיים) במשך אלפי שנים, ועכשיו כבר אין.

פורסם
אפילו לאליהו הנביא הייתה כרכרה עם NOS בה עלה לשמיים

וח"ח גם...

"וחלונותיו כגוון החשמל"

:lol:

:shock:

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
לאיטלקים (בעיקר בצפון המדינה) יש תרבות (לא רק מוטורית) בת מאות ואלפי שנים.

לנו הייתה תרבות (כולל מוטורית. אפילו לאליהו הנביא הייתה כרכרה עם NOS בה עלה לשמיים) במשך אלפי שנים, ועכשיו כבר אין.

פעם נסעתי באיזור שנקרא קורטינה אם אני לא טועה בצפון איטליה לאוסטריה , אני הייתי עם פולו שכורה , הכביש מזה צר בלי גדר ועם עיקולים קשים במיוחד כל סטייה קטנה עלולה להביא לתאונה קשה , אני נוסע על 100 מאחורי נוהג איטלקי עם משאית ענקית ועוד צופר לי שאני נוסע לאט ומתקרב עד הפגוש .

מה שאני רוצה להגיד שאתה צודק האיטלקים בצפון איטליה מקצועניים במיוחד.

מתגעגע... לאוטוביאנקי Y10 שלי.

פורסם

מקפיץ את השרשור עקב תאונה ראיתי היום:

http://www.hnn.co.il/index.php?design=popup;module=news;task=view;id=51326

אני גר מאוד קרוב למקום התאונה ובדיוק חזרתי הביתה כ-15 דקות לאחר התאונה והרכבים עדיין היו במקום.

בחורה בטנדר נכנסה לצומת עם רמזורים שלא עבדו (כי ברחוב ליד עושים עבודות תשתית וכנראה נוצר לחץ רב על הרמזור אז כיבו אותו), היא כמובן הייתה אמורה לתת זכות מכיוון שהיא רצתה לפנות שמאלה. נהג משאית שהגיע כנראה לא הבחין בה (קצת קשה להאמין כי יש טווח ראיה מצויין לכל הכיוונים וזה קרה בשעות הצהריים) הוריד לה את הפרונט, התהפך על הצד ולקח איתו את נהג הקולנועית. בהתחלה חשבתי שזה אופנוע (לא עצרתי כמו שאר הישראלים לבחון מקרוב, ניסיתי לפנות את הכביש העמוס כמה שיותרמהר) ורק עכשיו אני קורא שזו הייתה קולנועית.

פשוט תאונה מיותרת, אם הרמזורים היו עובדים בטוח שהתאונה הייתה נמנעת.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

לא רק שצריך להפסיק פעולת הרמזורים בלילה , אלא לבטל המון רמזורים , אני מתאר לעצמי שאתה גר בצפון או משהו כזה , אבל פה בתל אביב על כל צומת הכניסו רמזור , גם באיזורים שקטים ולא מרכזיים , באירופה גם אין הרבה רמזורים רק בצמתים .

וגם גורם לבזבוז דלק

מתגעגע... לאוטוביאנקי Y10 שלי.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

עידכון:

כנראה מישהו קרא את ההודעה הזאת או שבאמת בארץ הזאת מזיזים דברים רק אחרי מקרים חמורים

בקיצור מאז התאונה עברתי בצומת הזאת בשעות הקטנות של הלילה כמה וכמה פעמים והפלא ופלא הרמזורים עבדו כמו גדולים

אני מקווה מאוד שזה ישאר ככה וימנע את התאונה הבאה (וכן אין לי בעיה וגם כבר חיכיתי 2 דקות ברמזור בשעה 3 בלילה שהכביש ריק)

Toyota Yaris TS

פורסם

עד שהאדיוט הבא ייתבאס מלהמתין, ויעבור באדום, ותהיה תאונה עם נפגעים או הרוגים ח"וח. ואז שוב הרמזורים לא יפעלו.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תוכן חדש...