Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ג'ימקאנה כמו שעוד לא ראיתם

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6426 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דווקא הקטע עם הסגווי הוא שטויות אבל רמת הדיוק והמיומנות בכל שאר הקטעים היא פשוט מטורפת! :shock:

ריספקט ענק!

"its one of the most magical letters in the world of performance automobiles, its the latter M, and with combinning with the number 3 causes uncontrollable envy hatred and despair for those who will never experience the view from the cockpit." Web Riders Shoot Out

• תגובות 71
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

למה הוא שטויות?

יש מטרה ברורה מאוד בחלק הזה.

"קל" יחסית לעשות דונאטס מסביב לעמוד למשל או בן אדם. יש לך אז "קבוע" ואתה צריך לסובב כל הזמן מסביבו.

מה שהוא עשה כאן זה להראות שהוא יכול לעשות אותו דבר מסביב לחפץ שזז כל הזמן, ככה שכל תנועה צריכה להיות מותאמת באופן מדויק כדי לפצות על התנועה הזאת. בנוסף, קשה מאוד לחשב בראש את התנועות האלו כי למעשה אין "קבוע".

יש היגיון במה שאני אומר?

(אגב, אני אומר "קל" ומתכוון שזה קל לבן אדם ברמות האלו, לא לכל אחד. אני למשל לא יכול ומודה בזה)

פורסם

גם מסביב לעצם קבוע יש משחקי הגה וגז, זה לא ממש פעולה של לסובב הגה ולתת גז קבוע, לא ברמה הזו.

כמה שהנהג יותר טוב, הוא ישחק פחות עם ההגה והגז. אבל בלי לשחק בכלל, לא קיים.

אביחי

פורסם

אין דבר העומד בפני הפרנקוס.

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

זה מה שצריך להופיע במילון תחת הערך "שליטה"... :idea:

לאלף את החיה...

בכח ! (קרדיט על הביטוי ל"הגה") :-P

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

שטויות הכוונה ביחס לכל שאר הדברים שהוא עשה שמה.. :wink:

הקטעים האלה בפני עצמם לא כל כך קשים ואם מספיק אימונים הכל אפשרי אבל לחבר הכל למחרוזת אחת רציפה שנראית ככה.... WOW!

"its one of the most magical letters in the world of performance automobiles, its the latter M, and with combinning with the number 3 causes uncontrollable envy hatred and despair for those who will never experience the view from the cockpit." Web Riders Shoot Out

פורסם

אם הייתה לו B3 האצ'בק STI משופרת הוא לא היה נתקע בדיקט בעיגול הגדול עם התחת הענק של המכונית.

ואיזה אוטו מפחיד נראה כאילו משגרים אותו מחללית כשהוא מאיץ בהתחלה.

פורסם

אכן תמונות קשות!!!

איך אומר חברינו בטוקבקים.."פחח האימפרזה שלי קורעת אותו בלי מלח"..

קשה להישאר רגוע אחרי סרטון כזה..אני יורד לאוטו..:lol:

• תוכן חדש...