Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6448 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אין לה רישיון נהיגה , היא לא יודעת מה זה הגה ומה זה רכב.

זה כמו שתיקח תלמיד ממורה נהיגה בשיעור הראשון שלו ותשים אותו לבד בכביש מהיר ותראה לאן הוא מגיע , מליון ואחד סיבות יכולות למה לה להכנס בעמוד בתוך גשר. ייתכן והיא אינה יודעת איך לעצור בכלל והרימה באמצע נסיעה את הבלם יד..? הכל יכול להיות בפני נהגת ללא רישיון.

חבל מאד שאלו ההשלכות של התאונה, עצוב מאד.

זה דווקא יכול להיות אחלה רעיון לתוכנית ריאליטי. :roll:

פורסם
לאן הדירדרנו חביבי? לא פגעתי באף אחד.

לא הפרעתי לאף אחד.

ילד - תרגע.

בגלל חכמים כמוך - קורה מה שקרה. לא מבין במה אתה מתגאה. ממש לא.

alfa 156 2.5.

פורסם

לא הפרעתי לאף אחד.

אם היית פוגע במשהו, או חס וחלילה במישהו - היית משלם ביוקר על הטעות הזאת.

במקרה כזה אין לך ביטוח. כלומר במקרה של פגיעה בחפץ או ח"ח בבנאדם היית משלם אלפים (במקרה הראשון) או מאות (במקרה השני).

פורסם
חביבי אני שנה שלמה היתי נוסע בלי רישיון, לא קרה שום דבר חוץ משריטה קטנה בגלל שחשתי גיבור וניסיתי לחנות במקום שאפשר להכניס אליו בימבה בקושי. סתם ככה קשה מאוד להיכנס בעמוד, אחרי הכל לא צריך ממש כישורי נהיגה לקחת סיבוב ימינה, שמאלה, או ליסוע ישר.

גיבור אמיתי לא היה מספר על השריטה הקטנה בכניסה לחניה הבלתי אפשרית. אם הכל היה פשוט כמו שאתה אומר - "לקחת סיבוב ימינה, שמאלה, או ליסוע (לנסוע) ישר" (הלוואי וזה היה נכון) לא היו כ"כ הרבה תאונות בעולם, אז תתחיל להיכנס לפרופורציות ולהבין שהעונש שתקבל (או היית מקבל) אם תיתפס (/היית נתפס) יהיה מאוד גדול, והעונש שתקבל אם תתנגש, יהיה גדול פי כמה.

Xbox12341

פורסם
גיבור אמיתי לא היה מספר על השריטה הקטנה בכניסה לחניה הבלתי אפשרית. אם הכל היה פשוט כמו שאתה אומר - "לקחת סיבוב ימינה, שמאלה, או ליסוע (לנסוע) ישר" (הלוואי וזה היה נכון) לא היו כ"כ הרבה תאונות בעולם, אז תתחיל להיכנס לפרופורציות ולהבין שהעונש שתקבל (או היית מקבל) אם תיתפס (/היית נתפס) יהיה מאוד גדול, והעונש שתקבל אם תתנגש, יהיה גדול פי כמה.

יש לי חבר שנסע בזמן פסילה ועשה תאונה, בה פצע ארבעה אנשים אנושות.

הבחור יצא עם שנה וחצי של שלילה וקנס של 1500 שקלים, לאחר שרצו לתת לו מאסר בפועל.

ואני לא גיבור, אני כל מה שתגיד שאני, מסכים איתך.

אבל העובדה היא שאני בראש שלי ידעתי שאני יכול לנהוג באוטו של אמא שלי, ונהגתי, ולא פעם אחת כמו שציינתי, ויצאתי מזה יפה.

עם המון מזל אומנם (מבחינת משטרה), אבל אם הדפוקה הזאת על הפעם הראשונה שנהגה ברכב עשתה תאונה, כנראה שזה לא היה רק מזל אלא משהו אחר בנוסף.

טיפשי לחלוטין - זה היה, סיפק הנאה מריבית - זה סיפק, סידר אותי מבחינת כל מיני דברים - סידר.

והכי חשוב, אולי בדיעבד סיכנתי אנשים, אבל הסיכון הזה בא והלך, בדיוק כמו כל סיכון שבא אליך והולך כשאתה נוסע לעבודה בבוקר וחוזר הבייתה בערב.

=====

בקשר לשאר התגובות שנוגעות להודעה הקודמת שלי,

אנשים מספיק להטיף לאנשים, כל שנה אנשים מתים בכבישים בגלל רשלנות של אנשים שכן יש להם רישיון.

שילד יצא טמבל כי הוא נסע באוטו של אמא שלי זה דבר אחד, אבל להתחיל ולאמר כל הזמן "אם היה קורה משהו.." ו"אם ככה וככה", זה לא חוכמה כי לא קרה שום דבר, וזה אגב, משהו שיכול לקרות לכל אחד מכם שכן יש לו רישיון.

פורסם

johni, יש לך גישה של ילד שרק עכשיו יצא מקליפת הביצה, כי לנהוג ללא רישיון נהיגה זה כמו להחזיק נשק ללא רישיון, ונכון, כל בוקר יש לי סיכונים שבאים והולכים, אבל אותם אני עובר בצורה חוקית שלא נוגדת אף אינטרס של אף אחד, אבל לעבירה שאתה ביצעת יש השלכות חמורות לעתידך ולעתיד ילדיך, במיוחד לאור העובדה שאתה מפר נורמות שהחברה קבעה לעצמה. אני מאחל לך הרבה הצלחה ושתתחיל להבין (כמו הרבה אחרים לצערי) שמה שעשית במשך שנה שלמה (לדבריך) הוא גרוע לחלוטין.

Xbox12341

פורסם
johni, יש לך גישה של ילד שרק עכשיו יצא מקליפת הביצה, כי לנהוג ללא רישיון נהיגה זה כמו להחזיק נשק ללא רישיון, ונכון, כל בוקר יש לי סיכונים שבאים והולכים, אבל אותם אני עובר בצורה חוקית שלא נוגדת אף אינטרס של אף אחד, אבל לעבירה שאתה ביצעת יש השלכות חמורות לעתידך ולעתיד ילדיך, במיוחד לאור העובדה שאתה מפר נורמות שהחברה קבעה לעצמה. אני מאחל לך הרבה הצלחה ושתתחיל להבין (כמו הרבה אחרים לצערי) שמה שעשית במשך שנה שלמה (לדבריך) הוא גרוע לחלוטין.

שמע הויכוח הזה ימשך ימים, כי אתה דוגל במשהו אחד שהוא נכון, ואני דוגל במשהו אחר לגמרי, שהוא גם נכון.

סה"כ מה שאני אומר, שהסכנה כלפי אנשים אחרים, מבחינת נהג עם רישיון בהשוואה אלי לדוגמא, לא הייתה שונה.

חוקי לא חוקי, ביטוח לא ביטוח הסכנה נשארת אותה סכנה, מה קורה לאחר מכן שונה ופרטני, ובטח לא פוגע באחרים אלא רק בי, הבחור שנסע בלי רישיון.

אבל זה סיכון שאני לקחתי, בטיפשות אומנם אבל זה מה שהיה.

פורסם
חביבי אני שנה שלמה היתי נוסע בלי רישיון, לא קרה שום דבר חוץ משריטה קטנה בגלל שחשתי גיבור וניסיתי לחנות במקום שאפשר להכניס אליו בימבה בקושי.

סתם ככה קשה מאוד להיכנס בעמוד, אחרי הכל לא צריך ממש כישורי נהיגה לקחת סיבוב ימינה, שמאלה, או ליסוע ישר.

לא הפרעתי לאף אחד.

גבר גבר יקר, יש הרבה הבדל בין נסיעה עם רישיון לנסיעה בלי רישיון.

תחשוב על זה - פגעת עכשיו במישהו, הוא פצוע קשה, אין לך ביטוח.

מי ישלם לו על תהליך השיקום ? אמא ? אבא ? דודה ? סבתא ?

אתה גר במדינה ובחברה שיש בה חוקים.

אתה מנסה להסביר לנו שבמסגרת האנרכייה הפרטית שלך הכל היה בסדר.

זה עדיין לא הופך את זה מוסרית לתקין.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

לא הפרעתי לאף אחד.

אכן . לאן התדרדרנו. הרשית לעצמך לנהוג ללא רשיון נהיגה, ועוד לבוא בשאלת תם "לאן התדרדרנו".

אז זהו, שבדיוק לכאן. שאתה עושה דבר מנוגד לחוק קיים בכל מקום בעולם ועוד מיתמם.

בוא אני אגיד לך לאן לא הגענו, או לאן לא הגעת. ומזלך שכך:

לא הגענו למצב שאילו היו מנסים לעצור אותך, רק לביקורת רשיונות, אולי היית מנסה לברוח, ותוך כדי, גורם לתאונה, בדיוק כפי שקורא אצלנו, או אז, לך תדע מי היה נפגע וכמה, חוץ ממך. היה מזל שלא היתה התרחשות כזו או אחרת, אז אתה יכול ל"שחק אותה גיבור" , למי הפרעתי..?

ועוד, לא הגענו למצב של חס וחלילה תאונת דרכים. יודע מה? בוא נגיד תאונת דרכים עצמית. אין רכבים נוספים ואין נפגעים אחרים.

לא הגענו למצב (ותודה לאל) שנפגעת, כי אז היית מגלה, שאין לך (ונעזוב את הרכב כרגע, הוא לא מעניין) ביטוח, ואין מי שיכסה את הטיפולים בך, זה בהנחה שאם היה קורה משהו רציני וחזק, היית יוצא "רק פצוע".

למה? כי הביטוח של הרכב לא מכסה נהג ללא רשיון, גם ביטוח אבנר, שמכסה נפגעים שביטוח הרכב אינו מכסה אותם, אינו מכסה את הנהג שידע שנהג ללא רשיון.

אז באמת, זה המקום שהתדרדרנו אליו, שאתה כנראה אפילו לא מבין את זה, שגם אם לא פגעת באחרים שאתה עצמך, זה מספיק ונחשב, חייך ובריאותך חשובים לא פחות משל אחרים.

ואם היה צריך לטפל בך, בעשרות אלפי או מאות אלפי שקלים, ובכך אולי, להטיל חורבן כלכלי על משפחתך, כי אף אחד אחר לא היה ממן, זה הוגן, גם אז היית אומר " לא פגעתי ,ולא הפרעתי לאף אחד"?

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

תחשוב על זה - פגעת עכשיו במישהו, הוא פצוע קשה, אין לך ביטוח.

מי ישלם לו על תהליך השיקום ? אמא ? אבא ? דודה ? סבתא ?

..

"אבנר" היו משלמים לכל הנפגעים, למעט לו עצמו. עליו ,אף אחד לא היה משלם. גיבורים, עד שנתקלים.

איך אומרים, "סוף מעשה במחשבה תחילה". טוב שלא קרה כלום, מצד שני, הוא טוען את מה שהוא טוען בגלל זה.

כל אחד צריך להתגלח על הזקן שלו, אני מקווה שהוא לעולם לא יתגלח סוג זה של גילוחים, ולא שאר גילוחים קשים, רק אז, הדיבורים משתנים, עד אז, רובם גיבורים.

וחבל.

עוסק בנדל"ן.

פורסם
אבל זה סיכון שאני לקחתי, בטיפשות אומנם אבל זה מה שהיה.

זו כבר התקדמות, ואני מאחל לך להתקדם עוד כמה צעדים קדימה ולהבין מה שעשית.

Xbox12341

פורסם
..אבל להתחיל ולאמר כל הזמן "אם היה קורה משהו.." ו"אם ככה וככה", זה לא חוכמה כי לא קרה שום דבר, ....

בתרד' אחר רשמת:

גם אותי עצרו שם, בכיוון ההפוך רק.

ועל 168 לאחר הפחתה, בזמן שהיתי נהג חדש :)

בקיצור עוד לא נגמר המשפט, כבר עבר יותר משנה וחצי מאז העבירה.

כל הפחות, לא צריך להתמם בסגנונות " לאן הדירדרנו חביבי? לא פגעתי באף אחד".

אתה בונה על "לא קרה שום דבר" ,מקווה שהמזל של לא לפגוע באף לא אחד, ישחק לך לכל החיים, כי אתה משחק באש.

עוסק בנדל"ן.

פורסם
"אבנר" היו משלמים לכל הנפגעים, למעט לו עצמו. עליו ,אף אחד לא היה משלם. גיבורים, עד שנתקלים.

איך אומרים, "סוף מעשה במחשבה תחילה". טוב שלא קרה כלום, מצד שני, הוא טוען את מה שהוא טוען בגלל זה.

כל אחד צריך להתגלח על הזקן שלו, אני מקווה שהוא לעולם לא יתגלח סוג זה של גילוחים, ולא שאר גילוחים קשים, רק אז, הדיבורים משתנים, עד אז, רובם גיבורים.

וחבל.

"אבנר" לא קיימת יותר (למעט טיפול בתביעות ישנות מהתקופה שהיתה קיימת).

מה שהיה קורה זה ש"קרנית" (גוף ממשלתי שנוצר למטרה זו) היתה משלמת לכל הנפגעים עבור כל ההוצאות, ועבור ההוצאות הרפואיות גם שלו.

מה ש"קרנית" לא היתה משלמת זה פיצויים עבור כאב וסבל לנהג חסר הרשיון עצמו.

אחרי כל הסיפור הזה "קרנית" מגישים תביעה אזרחית נגד הנהג על כל הסכום ששולם.

אם כל מה שקרה זה שדרסת הולך רגל למוות - הסכומים לא מאוד גבוהים.

אבל אם חו"ח הצלחת להפוך מישהו לנכה לכל החיים - התביעה הזו תשעבד אותך פחות או יותר לכל החיים.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

• תוכן חדש...