רכב כללי
רכבים, נהיגה, חדשות, סקירות, סיכומים, וכל דבר אחר שקשור למכוניות אבל לא מתאים לפורומים האחרים.
כללי הפורום - לקרוא ולהפנים!
בנוסף להקפדה על כללי קארספורום, המפורטים כאן, הנהלת פורום "רכב כללי" שמה דגש על מתן מידע מבוסס ועדכני, מתן כבוד אחד לשני ושמירה על שפה נאותה.
כמה מהכללים:
1. למרות שכותרות ערוכות בידי המנהלים הן בדרך כלל מצחיקות, אנא כתבו כותרת עניינית ואינפורמטיבית.
2. על המידע שאתם מפרסמים להיות אמין, מבוסס ועדכני. המידע גם חייב להיות מנומק.
3. נא לשמור על יחס מכבד לחברי הפורום, לגורמים חיצוניים ולמגזרים ואוכלוסיות (כן, גם "אור ירוק" ורוכבי אופניים).
4. נא לשמור על כתיבה בעברית תקנית.
5. נא לא לפרסם הודעות שכוללות לינקים ללא תוכן משמעותי.
6. במקרה של שרשור בו אתם מבקשים תשובה לשאלה כלשהי, אנא בצעו חיפוש בפורום טרם פתיחת השרשור כדי לקדם דיון קונקרטי ומועיל יותר.
ההנהלה מאחלת לגולשים חוויה מעשירה ומהנה.
66,603 נושאים בפורום הזה
-
- 0 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
ביהמ"ש השלום הרצליה, כבוד השופט שאול אבינור: האם חב' הביטוח מנצלת את כוחה ומפחיתה את שיעור שכ"ט של שמאי פרטי ומשווה אותה לשכ"ט של שמאי בית? האם שמאים פרטיים מנצלים וגובים שכ"ט בלתי סביר מאחר והתשלום אינו נופל על הניזוק אלא על חב' הביטוח של המזיק? האם על הניזוק חל הדין של הקטנת נזקים גם במקרה של שכ"ט שמאי?
הודעה אחרונה מאת kompy, -
- 2 עוקבים
- 20 תגובות
- 7.1 אלף צפיות
מה יהיה הדוח? שלילה? אתמול נהגנו בכביש של רמות בירושלים ויש רמזור שמצלם מי שנוסע באדום אז חבר ניסה לעצור והוא הגיע מהר מדי לצומת האוטו לא עצר אז הוא נתן גז והמשיך... אותו דבר קרה לחבר שמאחוריו המצלמה נתנה 2 פלאשים ולא יודעים מי נתפס באוטו שאני הייתי עברנו בכתום-אדום וזה שמאחורינו עבר באדום מלא אז מה יהיה הקנס?
- 2 תגובות
- 942 צפיות
שלום, תפסו אותי היום נוהג במהירות של 112 קמ"ש באיזור של 70, כלומר, בדיוק 42 קמ"ש מעל המותר. מדובר בכביש בעל שני נתיבים רחבים לכל כיוון, עם הפרדה (ליד בית יהושע בכביש החדש לכיוון כביש 4 למי שמכיר)..... הכביש גם היה ריק לגמרי באותו זמן. קיבלתי הזמנה למשפט וזימון להתייצב מול קצין משטרה שיחליט אם פוסלים לי את הרשיון ל30 יום. אני "נהג צעיר" יש לי רשיון שנתיים וחצי בלי שום עבירות קודמות. מה הסיכוי שאני לא אקבל פסילה ל30 יום והאם יש משהו מיוחד שכדאי להגיד לקצין?
הודעה אחרונה מאת MaorXXX, -
- 24 תגובות
- 5.4 אלף צפיות
http://www.youtube.com/watch?v=6UUnOT0dXfA
הודעה אחרונה מאת Life_SyStem, -
- 3 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
האם מישהו נתקל בחווית נסיעה לא נעימה (טילטולים וקפיצות מעבר לסביר) בבמוו סידרה 3 עם צמיגי runflet?
הודעה אחרונה מאת david brown, -
- 2 עוקבים
- 11 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
מישהו ראה את זה ? http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3624882,00.html שערוריה מוחלטת ,הקשר בין משרד התחבורה לבין הייבואנים מוצג פה ללא שום בושה . ועוד פעם,כרגיל ,מגלגלים כסף על חשבון האזרח הפשוט . דמוקרטיה ? YEAH RIGHT
הודעה אחרונה מאת reem atv, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 26 תגובות
- 3.7 אלף צפיות
היום הראשון של גשם וכבר נופל עץ, ומכל המכוניות בעולם דווקא על האוטו שלי נפל על הפינה של הגג + כנף אחורית, בדיוק המקומות שאי אפשר להחליף או לתקן.. (רק עם חומר פחחים וצביעה) זה ממש ממש מכוער, עד עכשיו חוץ ממכות של פתיחות דלת, האוטו היה חדש. אז אפשר אולי לדרוש מהעיריה תשלום לתיקון? הם אחראים לזה?
הודעה אחרונה מאת maatrixx, -
-
- 8 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3628844,00.html תהנו מהקריאה, עד כמה שניתן
הודעה אחרונה מאת koka, -
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 34 תגובות
- 4.3 אלף צפיות
27/11/2008 13:58 מבזקים כביש החוף: צעיר נתפס נוהג במהירות 202 קמ"ש צעיר כבן 20 מבקה אל-גרביה נתפס כשהוא נוהג במהירות של 202 קמ"ש בכביש החוף - 112 קמ"ש מעל המהירות המותרת בכביש. משלוחת השרון של משטרת התנועה הארצית נמסר כי הצעיר נהג ברכב מסוג פולקסווגן "פאסאט" כשאיתו ארבעה נוסעים. (רענן בן צור)
הודעה אחרונה מאת fefelix, -
-
- 1 תגובות
- 697 צפיות
למי שזוכר... אפשר לינק לכתבה? אני לא מוצא את זה... [= תודה.
הודעה אחרונה מאת zipp0, -
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שימו לב לסרט למטה , משכנע ?
הודעה אחרונה מאת itaysamurai, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 37 תגובות
- 3.4 אלף צפיות
כיאה לחברה מהמובילות בעולם . www.bmw.com/joy
הודעה אחרונה מאת Croc, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 797 צפיות
.....
הודעה אחרונה מאת wonderd, -
-
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לכולם. רציתי לדעת מה גובה הקנס שיוטל על נהג חדש הנכנס לכביש בו מוצב התמרור אין כניסה והאם זוהי אחת מן העבירות שבגללה יישלל רישיונו? תודה לעונים
- 4 תגובות
- 759 צפיות
שלומות, חבר שלי צולם נוהג במהירות 90 קמ"ש בכביש של 70, ולאחר יומיים צולם במהירות 103 באותו מקום בדיוק. הוא קיבל את הדוחות בדואר לאחר תקופה מסוימת. האם יש פרוצדורה של איחדו דוחות? (הרי ברור שםא היה נתפס ע"י שוטר בפעם הראשונה, לא היה נוהג כך בפעם השניה) האם עדיף לבקש להשפט? תודה,
הודעה אחרונה מאת gorenziv, -
- 1 תגובות
- 843 צפיות
תודה. אגב, מישהו יודע מה עם המסלול?
הודעה אחרונה מאת Trinity, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 21 תגובות
- 2 אלף צפיות
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3628540,00.html איך לעזאזל אנשים מסוגו ומהסוג של מופז מגיעים כמעט לראש הסולם? חתיכת דגנרט, מפריע לו שאנשים מערערים על דו"חות התנועה שהמשטרה (שנמצאת תחת סמכותו), במקום שיישב לבדוק איך זה שיותר ממחצית מאלה שקיבלו דו"ח משוכנעים שהדו"ח שקיבלו אינו מוצדק. הוא בטח רוצה להגיע למצב שבו כל שוטר יוכל לצעוק לאזרח ברחוב "ג'יב אל האוויה !" http://www.youtube.com/watch?v=Ur5kZ0udMCM דרך יוטיוב ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.
הודעה אחרונה מאת truejoker, -
-
- 1 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום לכולם, ובכן, מה דעתכם? האם שווה ומומלץ לעשות ביטוח מקיף ליונדאי אקסנט שנת 1997, אוט', 3 דלתות, 1300? שתי חברות ביטוח שונות אמרו לי שהן בכלל לא עושות ביטוח מקיף לדגם הזה אלא רק ג' וחובה. מה ההמלצות? תודה לכולם, אמיר.
הודעה אחרונה מאת mh53, -
-
- אחראי פורום
- 29 תגובות
- 3 אלף צפיות
שבת שלום לכולם. לצערי שלא כרגיל שעצרו אותי לבדיקה שגרתית של יום שישי שאני יוצא ממנה בכל פעם, נפלתי על בוחן תנועה. הוא חיפש על מה להוריד את הרכב מהכביש אמר שיש לי חופשים בגלגל נזילות שמן דוושות לא תקניות ו''דוד לחץ''. דר''א הרכב הוא 205 GTI,לפני 3 שבועות עבר טסט כלומר שעבר בדיקה וטיפול לפני כל החופשים הכל נבדק אחרת לא היה ניגש לטסט חוץ מהאגזוז והדוושות הכל תיקני! אה וההגה שהוא שם לב רק מאוחר יותר אבל לא הוסיף לדו''ח אז אני לא חושב שיוכלו להגיד משהו על זה. בנוסף הוא שאל אותי אם יש לי לאגזוז תו תקן, אז משמעות הדבר שהוא לא היה כותב לי על זה כלום, מישהו פה יכול לעזור לי עם תו תקן? או שיש לו אגזוז עם תו למכירה? פשוט האגזוז המקורי שלי נרקב ונשבר ובגלל זה אני עם דוד פת…
-
-
- 0 תגובות
- 822 צפיות
אהלן! מחפש מישהו (עדיף כזה שיש לכם ניסיון טוב איתו) לבדיקת שלדה. וכמובן במחיר סביר. תודה.
הודעה אחרונה מאת aa123, -
- 2 תגובות
- 762 צפיות
שלום,שמעתי שתהיה ירידת ערך בתאריך 1/12/08,השאלה שךי: האם תהיה ירית ערך לרכב מודל 2005? אם יש לי פורד פוקוס 2005,בכמה אחוזים זה ירד? תודה
הודעה אחרונה מאת אבולושיין, -
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום קרתה לי היום תאונה מבאסת שהיתי בכביש עם עלייה ולפני היתה ניידת משטרה בצירוף מקרים שנסעה לפני ואחרי כמה שניות היא התחילה להאט ועצרה וכך גם אני עצרתי היא הפעילה אורות רוורס מה שהבנתי שהיא רוצה להחנות אז מאינסטינקט שיחררתי תבריקס *** תבריקס = את הרקס ***לאט כדי להתדרדר לאחור לתת לניידת להחנות וכשהתדרדרתי מבלי לשים לב הרגשתי מכה ושמתי לב שנכנסתי באוטו של מישי שבדיוק באה לצאת מחניה לידי בקיצור מי אשם פה אני או האישה..?? כי גם השוטר וגם אחי הגדול שהוא מנוסה בזה אמרו לי שהיא אשמה כתוצאה מזה שנכנסתי בה מאחור וזה לא היה אשמתי והיא היתה צריכה לחכות בחנייה עד שהניידת תחנה.. מקווה שיהיו פה תגובות שיעזרו תודה
הודעה אחרונה מאת Ahbarony, -
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
פרטים נוספים כאן .
-
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מחיר הכניסה לnuerburgring עולה משנה שעברה מחירון מעודכן לשנת 2009 מחיר להקפה 1 22 יורו [21יורו בשנת 2008] מחיר ל4 הקפות 75 יורו[70 יורו בשנת 2008] מחיר ל8 הקפות 145[ יורו135 יורו בשנת 2008] מחיר ל15 הקפות 250 יורו[235 יורו בשנת 2008] מחיר ל25 הקפות 390 יורו [370 יורו בשנת 2008] מנוי שנתי 1075 יורו[995 יורו בשנת 2008] כנראה שאצלם המשבר הפיננסי לא משפיע. יאיר
הודעה אחרונה מאת yair69, -
-
- 4 תגובות
- 850 צפיות
http://www.fasterandfaster.net/2008/11/uk-study-says-women-are-sexually.html גם אצל נשים. לפי המחקר בשביל לתפוס בחורות צריך מזראטי. פולו מרחיק בחורות.. אופנועים גם עוזר
הודעה אחרונה מאת dj_dani, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 64 תגובות
- 7.1 אלף צפיות
למי שלא שמע, פורשה טוענת שה-GT-R לא מסוגלת להקיף את הרינג בזמן השיא שנקבע ע"י ניסאן: 7:29 דקות. מסתבר שפורשה רכשה GT-R וניסתה להשוות את הזמן הזה. לשווא. הם הצליחו להגיע 25 שניות מאוחר יותר, מה שגרם לפורשה לטעון כי ניסאן השתמשו בצמיגים מיוחדים http://www.autoblog.com/2008/09/30/porsche-accuses-nissan-gt-r-of-cheating-the-ring/ בכל מקרה.... ניסאן יצאה עם ההודעה הבאה: (וזה די משעשע לדעתי) http://www.autoblog.com/2008/10/09/nissan-to-porsche-put-the-gt-r-down-before-you-hurt-yourself/
הודעה אחרונה מאת Discover, -
-
מהפך בארה"ב? 1 2 3
מאת alfa_draco-
- אחראי פורום
- 36 תגובות
- 4 אלף צפיות
לא, אני לא מתכוון למועמד השחור הראשון לנשיאות. חזרתי באחרונה מארה"ב לאחר כשנתיים וחצי שלא הייתי שם, ונדהמתי מהשינוי בפרסומות לרכב. כידוע, חלק גדול מאוד מהמדיה הפרסומית בארה"ב מוקדש לרכבים, בעיתונים, טלויזיה ושלטי חוצות. בעבר, הפרסומות התיחסו בעיקר לפרקטיות (שווה, באמריקאית, גודל), ביצועים, בטיחות ו- (בפרסומות לרכבים יפניים, לרוב...) איכות ואחריות. צריכת דלק נזכרה כעניין שולי, בד"כ בחלק קטן מהפרסומות שהתייחס לדגמים שוליים יחסית. הפעם לעומת זאת - לא ראיתי אפילו פרסומת אחת שלא התיחסה לצריכת הדלק כנושא המרכזי, לפעמים היחיד. מכוניות שאין להן במה להתגאות בצריכה שלהן פשוט לא מתפרסמות, או נוקטות טריקים מיוחדים (כמו מבצע קרייזלר ש"הקפיאה את מחירי הדלק ללקוחותיה" על משהו …
הודעה אחרונה מאת truejoker, -
-
- 4 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
שלום לכולם, אני קניתי ובקרוב גם אקבל Suzuki Sx4 GLX החדשה. מכיוון שזו הפעם הראשונה שאני קונה רכב בישראל, רציתי לשאול מה אתם מציעים בקשר לביטוח חובה ומקיף: האם שווה ללכת לסוכן אישי ? או יותר כדאי לטלפן לחברות כמו www.555.co.il ? האם זה נכון ש"חברות ישירות" הן זולות יותר אך כאשר זקוקים להם, איכות השירות פתאום יורדת בהרבה? יש יתרון בללכת על ביטוח דרך Suzuki עצמה? אני בן 39 וקבלתי הצעות מחיר של 2300 ש"ח למקיף ושל 1400 ש"ח לחובה. זה נשמע סביר? תודה לעזרה שלכם (:
הודעה אחרונה מאת ofermog, -
שלום,יש לי שאלה כללית,אולי אין עליה תשובה חד משמעית,אבל בכל זאת זאת ננסה,מה הזמן הממוצע להחזקת רכב? אם נניח אני קונה רכב חדש מהחברה,האם 3 שנים זה זמן טוב להחזיק אותו?כמובן שהגדרת "טוב" זה עבור כל אחד באופן אינדיבידואלי, אבל מבחינה של הממוצע בישראל..כל כמה זמן מחיזקים רכב חדש? ושוב אותה שאלה לגבי משומש-אם נניח קניתי רכב שהוא 8 שנים על הכביש,כמה זמן בממוצע כדאי להחזיק אותו למכור ולקנות אחד אחר?
- 17 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
ביטוח לנהג בן אוטוטו 20, לSTI 2004, מה מחיר של מקיף בלבד? רק לבעלי ניסיון. ואם אפשר המלצות לחברות ביטוח טובות עם מחירים טובים שמבטחות את הרכבים הללו.
הודעה אחרונה מאת M B3,
-
מי מחובר 49 משתמשים רשומים, 9 אנונימיים, 943 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- lanosforce
- amosbmw
- G. P. Magnus
- לירון .ה.
- מחפש1
- Camaro 92
- om2
- Or05230
- zaf
- orankohn
- malcishua
- Aviady001