Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6428 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
רציתי לדעת איזה מצלמה/תוכנה זאת, שמצמידה את התאריך לתמונה..

כל מצלמה דיגיטלית שאי-פעם השתמשתי בה הכילה את האופציה לתאריך ושעה על התמונה.

RTFM.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

יש לי את הספר של המצלמה (בעברית, מה שקיבלתי איתה) לא רשום כלום על הוספת תאריך על גבי התמונה.

תודה רבה, E.L - זה עולה כסף האתר שלך..

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם
אם הצבע לא נפגע, רצוי ומומלץ שתבדוק את האפשרות לתקן את הרכב ב'אוטופיקס' שבהרצליה.

ממליץ בחום, תיקנו לכמה חברים את נזקי הברד.

חבר מועדון החמש.

Mazda MX5 nc2 2010 RHT

BMW ///M235i M Performence 2014 - sold

פורסם
יש לי פוג'י 5600, ואין לי מושג איך שמים תאריך על התמונה...

עשיתי חיפוש מהיר בגוגל וזאת התשובה שמצאתי:

Time and date are saved by the camera with each JPG file in the file Exif.

I'm glad Fuji did not put the option to stamp the actual picture with date and time as most people who will do so eventually will regret the junk that was permanently placed on the picture and then it will be too late.

If you want to print those pictures with the date or other data on it it can be done later on using a free program such as Jdatestamp

כנראה שלא כל מצלמה עושה את זה :-)

פורסם
יש לי את הספר של המצלמה (בעברית, מה שקיבלתי איתה) לא רשום כלום על הוספת תאריך על גבי התמונה.

תודה רבה, E.L - זה עולה כסף האתר שלך..

אני יכול להמליץ על תוכנה נהדרת שאני משתמש בה להוספת התאריך ו/או שעה

תמיד ניתן גם לעשות UNDO (למשל אם רוצים אח"כ לפתח בלי)

http://www.kozasoft.com/ps/

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
  • חודש מאוחר יותר...
פורסם

דיברנו עם הערייה ואמרו שצריך קודם לתקן את האוטו ואז להביא להם את הקבלה, וגם אמרו שעד 1200₪ לא צריך שמאי, התיקון יצא בפחות מזה קצת.

עכשיו נראה אם הם ישלמו הכל כמו שצריך.

תיקנתי אצל מוסך פלרמו בפתח תקווה, יצא דיי טוב. פירקו כל מה שהיה צריך לפרק (חלון, פס בגג, גומיות) ולא חיפפו. הצבע יצא אותו הדבר רק מבריק יותר, עוד כמה ימים אני יעשה ווקס מסביב ואני מקווה שיראה אותו דבר. אני ממליץ על המוסך הזה, נראה שאין להם מה לעשות שמה (כנראה לא עובדים עם ליסינג) והם עובדים טוב ובזול. (האוטו היה מיום רביעי עד שישי ולא ראיתי אף אוטו אחר במוסך, גם שביקרתי את האוטו ביום חמישי)

רק לא אהבתי שאיפה שלא רואים מתחת לדלת של התא מטען שהיא סגורה, אז הצביעה לא טובה, לא היו יכולים כבר לצבוע גם שמה עד הסוף עוד כמה סנטימטרים...

54 800x600.JPG

53 800x600.JPG

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם

עבודה טובה, נראה מושלם

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

• תוכן חדש...