Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6426 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה יהיה הדוח?

שלילה?

אתמול נהגנו בכביש של רמות בירושלים ויש רמזור שמצלם מי שנוסע באדום אז חבר ניסה לעצור והוא הגיע מהר מדי לצומת האוטו לא עצר אז הוא נתן גז והמשיך...

אותו דבר קרה לחבר שמאחוריו המצלמה נתנה 2 פלאשים ולא יודעים מי נתפס באוטו שאני הייתי עברנו בכתום-אדום וזה שמאחורינו עבר באדום מלא אז מה יהיה הקנס?

פורסם

אפשר להעביר את זה על נהג במשפחה שלא נוהג כרגע לדוגמה: סבא , סבתא.

הם רק צריכים להעיד שהם נהגו באוטו בשעה הזו ובצומת הזה ואז יעבירו את הדו"ח אליהם ( זו קומבינה ישראלית מאוד נפוצה :-)).

ולהבא תזהיר את חבר שלך לא לעשות שטויות!!!

ההבדל בין גאונות לטיפשות הוא ,

שלגאונות יש גבולות . ( אלברט איינשטיין )!

Mazda 3 2.0!!:twisted::lol:

פורסם

אם חבר שלך הולך למשפט זאת שלילה על המקום ל3 חודשים אני חושב + 1000 קנס.

חובה להפיל על מישהו אחר אם הוא רוצה לראות תרכב בקרוב.

פורסם

-1 :evil:

אם הוא ביצע עבירה, הוא צריך לקחת אחריות על מעשיו ולקבל את העונש שמגיע לו עפ"י חוק.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

יש לחבר שלך מזל, המתיקו לו את העונש.

במקום עונש מוות הוא בסך הכל יקבל קנס של 1000 ש"ח ועשר נקודות.

עשר נקודות בפני עצמן זה לא ביג דיל.

מה שכן - הוא עשוי להיתקל בדרישות שונות ממשרד הרישוי כשיגיע החידוש רשיון שלו, בגלל שהוא נהג חדש.

כנראה משהו בסגנון של תיאוריה מחדש+שנתיים נוספות סטטוס נהג חדש.

טסט מחדש כנראה שלא, אם אני זוכר נכון.

המצלמה מצלמת את מי שנכנס לצומת באדום ממש. לדעתי הרכב השני הוא זה שצולם.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

כמעט עצר ובגלל שלא הצליח אז הוא לחץ על הדוושה והמשיך באדום?

תסלח לי אבל זו ממש טיפשות!!! אם כבר הוא היה עוצר, המצלמה הייתה נותנת כמה פלשים , ואז לפחות הוא היה יכול לטעון שהוא עצר קצת אחריי הקו ואז המצלמה נכנסה לפעולה.

פשוט טיפשות.

פאולאנר- זאת הבירה שלי! ואין לה מחליפה

פורסם

אתם שוכחים שזה נהג חדש.

וקורה טעות. והוא לא ידע איך להגיב. לדעתי לא צריך לקחת רשיון ולא שלילה. זה לא שהוא עבר בכונת תחילה באדום.

עכשיו הוא למד כבר!

אני מקוה.

חרדון מקבוצת החרדוניה :roll:

פורסם

להגיע מהר מדי לרמזור זאת לא טעות,זאת טיפשות.

אם הוא יקבל זימון לבית משפט וישלל מעל ל3 חודשים אז בעת חידוש הרישיון הוא יעמוד מחדש במבחן התיאוריה והטסט שוב.

פורסם
כמעט עצר ובגלל שלא הצליח אז הוא לחץ על הדוושה והמשיך באדום?

תסלח לי אבל זו ממש טיפשות!!! אם כבר הוא היה עוצר, המצלמה הייתה נותנת כמה פלשים , ואז לפחות הוא היה יכול לטעון שהוא עצר קצת אחריי הקו ואז המצלמה נכנסה לפעולה.

פשוט טיפשות.

ממש לא.

אם אותו אחד שהיה מאחוריו נסע במהירות דיי גבוהה, כלומר מהירות שלדעתו הוא לא היה יכול לעצור בלי להכנס לתוך הצומת ממש, הוא דווקא עשה בחוכמה.

אם היה בולם בצורה שהיה עוד יכול להשאר בקווי הכניסה לצומת, במהירות גבוהה, זאת כנראה הייתה הדרך להתנגשות בו מאחור, שהייתה יכולה לגרום אף לפצועים.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

כפי ש-wil ציין, אין הזמנה לדין על מעבר רכב כשמופע האור האדום ברמזור דולק.

העברה היום הינה מסוג בררת קנס(1K ש"ח)+10 נק'.

גם אמצעי התיקון שהוא ציין נכונים המה: תאוריה+שנתיים מחדש "נהג חדש", לכשתצטרך לחדש רשיון.

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם
שנתיים מחדש "נהג חדש", לכשתצטרך לחדש רשיון.

מה שאומר שבשנתיים הנוספות הוא יצטרך שוב מלווה למשך 3 חודשים ראשונים.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

אמיר - דווקא מלווה הוא לא יצטרך.

מה שהוא בטוח יצטרך זה שלט נהג חדש.

והוא יהיה שנתיים נוספות חשוף לסנקציות מהסוג הזה.

לגבי הגבלת נוסעים אני לא בטוח 100 אחוז.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם
.

בגלל אנשים כמוך אנחנו נראים כמו שאנחנו נראים.

עשה טעות? - שיישא בתוצאות.

• תוכן חדש...