Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6426 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

will,

השאלה היא מה יופיע כתאריך הוצאת הרישיון: אם יופיע תאריך חדש ועדכני ליום ההוצאה מחדש, אזי יהא חייב.

אם יופיע תאריך ההוצאה לשנתיים קודם לכן, לכאורה יהא פטור.

מתוך סעיף 12א1. בפקודת התעבורה:

"לא ינהג נוהג חדש ברכב מנועי... בשלושת החודשים הראשונים מיום שניתן לו רישיון נהיגה, אלא אם-כן יושב במושב שלצידו, מלווה".

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

לפני כמה חודשים נסעתי בכביש רטוב לחלוטין בגשם מטורף. הכביש היה די ריק מלבדי ומאחורי משאית. הגעתי לרמזור והוא התחלף מכיוון שפחדתי לבלום בחוזקה וככה לאבד שליטה המשכתי באותו זמן עברתי ספק כתום ספק אדום עכשיו כל הקטע שהמשאית מאחורי בכלל לא הצליחה לבלום ונכנסה באדום מלא. אז אם הייתה מצלמה ייתכן והייתי מקבל שלילה אבל אם הייתי בולם יתכן והייתי מאבד שליטה או יותר גרוע המשאית הייתה מפרקת אותי כי אין מצב שהיא הייתה מצליחה לעצור.

אז ישר להפיץ פה הודעות כאילו מדובר ברוצח סידרתי וחובה לתתלו משפט זה לא לעניין.

פורסם

איזה מצחיק זה , אני ראיתי אותכם מצולמים אתמול בלילה וזה היה סביבות 1 וחצי -2 בלילה נסעתם באוטו כהה נראה לי כחול וזה הייתה גולף אם אני לא טועה.

בכל מקרה לפי מה שאני ראיתי זה ממש לא היה בטעות ופשוט טסתם וחציתם את הצומת מהר...מגיע לכם.

פורסם

תגידו לי מה זה השטויות האלה "פחדתי לבלום בחוזקה כי היה רטוב" או "הוא לא בלם כי הגיע מהר מדי לצומת", לדעת לנהוג זה לא להעביר הילוכים ולסובב את ההגה אלא גם לדעת לקרוא את תנאי הדרך ולנהוג בהתאם.

אבי, אם נהג המשאית היה צמוד אלייך בכביש רטוב וריק אז או שתעבור נתיב לפני הצומת כך שהוא לא יהיה מאחורייך בזמן בלימה חזקה ואם יש רק נתיב אחד אז היית אמור הרבה לפני הצומת להאיץ כך שהוא לא יהיה קרוב מדי אלייך או להאיט כך שיעקוף אותך כך שתהיה מוכן לכל מצב חירום, אבל התירוץ שהבאת פה נשמע תירוץ צולע של נהג שלא יודע להתאים את הנהיגה שלו למה שמתרחש על הכביש.

פורסם
איזה מצחיק זה , אני ראיתי אותכם מצולמים אתמול בלילה וזה היה סביבות 1 וחצי -2 בלילה נסעתם באוטו כהה נראה לי כחול וזה הייתה גולף אם אני לא טועה.

בכל מקרה לפי מה שאני ראיתי זה ממש לא היה בטעות ופשוט טסתם וחציתם את הצומת מהר...מגיע לכם.

לא זה היה בסביבות 10 וחצי-11 בלילה...

והמכוניות יונדאי גטס כסופה וגולף לבנה

פורסם
will,

השאלה היא מה יופיע כתאריך הוצאת הרישיון: אם יופיע תאריך חדש ועדכני ליום ההוצאה מחדש, אזי יהא חייב.

אם יופיע תאריך ההוצאה לשנתיים קודם לכן, לכאורה יהא פטור.

מתוך סעיף 12א1. בפקודת התעבורה:

"לא ינהג נוהג חדש ברכב מנועי... בשלושת החודשים הראשונים מיום שניתן לו רישיון נהיגה, אלא אם-כן יושב במושב שלצידו, מלווה".

.

תאריך הוצאת רשיון נהיגה לא יישתנה ויישאר על כנו, כך שמלווה לא יהיה צריך הבחור.

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

• תוכן חדש...