Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

BMW Z4 E89 OFFICIAL TEASER

david brown
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6397 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
עוד משהו בקשר לסרטון, מזכיר לי את הפתיח של דקסטר.

+1 ממש הוצאת לי את המילים מהפה או במקרה של דקסטר את הדם מהוורידים, יאללה עשיתם לי חשק,

אני הולך לראות את פרק 9.

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
על פי כמות התגובות, ואיכותן(לא של כולן) לגודל החדשות, מבחינת עולם הרכב, כנראה שהפורום הזה באמת לא מוכן לדברים כאלה..אדע לפעם הבאה. :roll:

אפילו לא בצחוק, עשית לי את היום עם הסרטון הזה.

העברתי הלאה לכל מי שידע להנות ממנו :-)

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

פורסם
על פי כמות התגובות, ואיכותן(לא של כולן) לגודל החדשות, מבחינת עולם הרכב, כנראה שהפורום הזה באמת לא מוכן לדברים כאלה..אדע לפעם הבאה. :roll:

איפה בלינק שפירסמת מוצג הרכב, או אזכור אליו?

זו יכולה להיות פרסומת חדשה לאולם תצוגה חדש אפילו.

!AWDSOME

פורסם
וגם מה פרשה יעשו אחרי ה999.

או פג'ו אחרי ה309 :lol:

אפרופו פיג'ו ופורשה - ה-911 היתה אמורה להקרא 901. בגלל פיג'ו שונה הדגם ל-911.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם
איפה בלינק שפירסמת מוצג הרכב, או אזכור אליו?

זו יכולה להיות פרסומת חדשה לאולם תצוגה חדש אפילו.

אני בדיוק איתך באותה סירה, ציפיתי לראות סרטון של רכב או משהו מעולם המוטוריקה

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

לחבר'ה ששאלו היכן הרכב, מדובר בטיזר, תפקידו העיקרי-גירוי.

לא אמורים לראות רכב, אמורים להבין לבד ולדמיין את הרכב שחסר(אותו אפשר לדמיין במיטב תמונות הריגול שהודלפו לרשת בשנה האחרונה)

וזה עיקר העיניין.

פורסם

אני מאוד מקווה שהם לא יהרסו גם את העיצוב של הZ4.

למרות שהM3 החדשה קצת יותר יפה מהיצורים האחרונים שלהם, לפי כמה תמונות ריגול זה לא הולך להיות משהו.

פורסם

אל דאגה, למדו לקח, לא יהרסו את ההצלחה הקיימת. העיצוב אבולוציוני בעל מאפיינים חדשניים.(כגון, הפנסים החדשים בעלי ה"אנג'ל אייז" המודגשים וכו)

פורסם

יאללה יאללה.....

טוב שאתה לא מתפלצן על העולם.

עם כל הכבוד לטיזר הזה,הוא יכל להיות טיזר למכונית,לבירה,לתחתוניות חדשות וגם לג'ונגה ג'ונגה בו זמנית.

נכון,טיזר לא נועד להראות את המכונית,הוא נועד לעשות טיזינג,ואת זה הפרסומת הזאת לא עושה.

גם כשלמבורגיני הוציאה לאחרונה את היצור המוזר והשנוי במחלוקת שלה,היא שחררה טיזר שבו רואים דפיוזר אחורי וצמד מפלטים.

אף אחד לא ידע איך הרכב הולך להיראות (מכוער),אבל האנשים שידם מאפשרת תלשו שערות וחיכו בכליון עיניים לראות מה הולך לצאת.

והטיזר הזה ?

אחלה טיזר לחברת טמבור.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

כן, אני בקשר טוב איתם אפשר להגיד, הנה השגתי מהם תמונה שלא תתלוננו ש"לא רואים אוטו".:-)

וכל החידוש בטיזר הזה הוא שזה נושא סמל רשמי של ב מ וו, וכולל ספירה לאחור.כלומר, יציגו רכב חדש וגם אם זה לא היה Z4 אז זה היה חשוב מאוד מאוד.

w_BMW_Z4_nov08_priddy3.jpg

• תוכן חדש...