Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

BMW Z4 E89 OFFICIAL TEASER

david brown
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6397 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני מאוד מקווה שהם לא יהרסו גם את העיצוב של הZ4.

אפשר לחשוב ש-Z4 זה שיא היופי........

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ופגאני זונדה יפה?

זה לא אומר שלא ניתן להתאהב ולעמוד בהשתאות תוך כדי בהייה והזלת ריר.

הZ4 היא בעלת הפרופורציות הקלאסיות ביותר, אפה ארוך ואחוריה "יושבים על הכביש"(לא קח בSLK שנראת פשוט זוועה בפרופיל גם עקב הגג הקשיח הכבד שמצריך מתלים "ארוכים" והתחת פשוט גבוה)

ולראיות-

SLK-

http://z.about.com/d/cars/1/0/3/G/1/SLK_profile.jpg

Z4-

http://www.seriouswheels.com/pics-2007/2007-Hamann-BMW-Z4-M-Roadster-Driver-Side-1024x768.jpg

במציאות ההבדל ניכר, בתמונות פחות.

פורסם

רק הבהרה קטנה, אני לא אמרתי שהZ4 יפה. רק אמרתי "שלא יהרסו לה את העיצוב".

היא לא יפה במובן הקלאסי של יפה.

אבל בדיוק כמו שדויד כתב - היא נראית כמו שמכונית ספורט צריכה להיראות.

מכונית לא חייבת להיות יפה ומפוסלת בשביל שיהיה לה עיצוב טוב. קחו לדוגמא את הזונדה, גומפרט אפולו, M3 ואפילו איבו.

אני אישית מזיל ריר על כל עיצוב כזה.

מה גם שהSLK במציאות נראית הרבה יותר גרוע, בעוד שהZ4 מדהימה אותי יחסית לתמונות כל פעם שאני רואה אחת.

אבל המכונית שזה הכי קרה לי איתה, הM3 (גם הe46 וגם הe92).

פורסם

מה גם שהSLK במציאות נראית הרבה יותר גרוע, בעוד שהZ4 מדהימה אותי יחסית לתמונות כל פעם שאני רואה אחת.

אבל המכונית שזה הכי קרה לי איתה, הM3 (גם הe46 וגם הe92).

אמת ויציב, הZ לא פוטוגנית בעליל. במציאות היא נראת עשרות מונים טוב יותר מאשר בתמונות.

וטיפ קטן אם אתם בכל זאת רוצים להוציא אותה טוב בתמונות- צלמו לה "ת'תחת"..:-)

פורסם

סליחה שאני מתערב,אבל הפאגני זונדה לא נראית טוב לא בתמונות ולא במציאות (זה לא משנה את העובדה שבכל יום נתון הייתי מוכן לנסוע על הגוש כיעור הזה).

לגבי העיצוב של ה-Z4 מול ה-SLK,נכון שהתחת של השנייה מעט גבוה יותר,אבל זה זורם יופי עם העיצוב הזורם של האוטו ועם התחושה של אוטו שמוכן לזנק.

ובלי שום קשר לתחת של רודסטרים אחרות,הזנב של ה-Z4 נראה כאילו היא נכנסה מאחור בקיר,יש לה מעין "תחת פקינז" שכזה.... אני אישית לא אהבתי את הזנב שלה.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

לגבי הזונדה, זה אוטו שאני אצטרך לראות במציאות בשביל להחליט. יפה זה הדבר האחרון שהייתי אומר עליו.

אבל עדיין יש משהו בעיצוב שלה שגורם לי לאהוב אותו.

לגבי הSLK, אני אישית חושב שהיא נראית יותר מידי רכה (אפילו עם העאלק SLR פרונט).

היא נראית יותר מידי מתורבתת ויותר מידי נשית. כמו איזה סרט קומדיה רומנטית.

הZ4 נראית הרבה יותר קרבית, עם מבט של "בוא לנס הרים".

אפילו שהיא רודסטר קטנה יחסית היא בכלל לא נשית.

פורסם

לעומת Z3 ה-Z4 היא ברווז מכוער.

פשוט כבר שכחתם את השוק שלכם כאשר ראיתם אותה לראשונה.

תגלגלו אחורה ותזכרו.

ואני חייב להודות ששמתי לב שזמן עושה את שלו וכל העיצובים המכוערים של BMW (אני מדבר על 5, 3 ו-Z4) היו כבר נראיפ לי די בסדר.

התרגלנו..........

הסידור של החזית של Z4 לא ברור לי.

גם במציאות.

עם הדגם החדש אני לא מצפה לשינויים גדולים לטובה - בעיניים 7 חדשה הרבה יותר יותר יפה ואני ממש אהבתי את 7 היוצאת לאמרות עיתונאי רכב פה אחד אמרו שהיא לא מוצלחת.

לא מבין את העיתונאי האלו ואת המעצבי BMW..........

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

• תוכן חדש...