Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6434 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האיש רץ לה ברקיעות חזקות על הקרקע לתוך הרכב, ובעוד האישה הסתכלה על הרכב, ניתן היה לראות את הרכב מתנדנד כאשר האדם נכנס לתוכו.

חוץ מזה, העברת התיבה להילוך D גם עושה רעש כל שהוא.

הזוי ? לא כל כך.

זיוף ? אני מאמין שכן.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

הוא השקיע כמה שקלים לקניית פחיות במקרה הטוב, במקרה הגרוע הוא מצא אותם ברחוב. השקעה כזאת פיצית.

ובין רגע גנב מכונית שעלותה כ-100 אלף.:?

"אמור לי מי הם חבריך ואומר לך באיזה מכונית אתה נוהג." -הנרי פורד.

"הרי את מגודשת לי במפתח זה כדת פורשה וישראל".

פורסם

קרה מקרה כזה בגבעתיים.

Uno Turbo כתב: לא יודע, לשמוע גבר אומר: אוטו קטו ואדום, עושה לי קצת צמרמורת :smile:. alexk כתב: כשאתה אומר צמרמורת אתה מתכוון לרטט במקומות מסוימים בגוף? כי אם כן, יש פורומים אחרים בשביל זה.

פורסם

צריך להיות גנב עם ביצים מנירוסטה, אף אחד לא יעשה כזה דבר.

מרגע שיחת הטלפון שלה מאה ניידות יקפצו על ההזדמנות לתפוס אותו, זה טרף קל למשטרה לבצע מרדף אחרי רכב באמצע היום כמה דקות מרגע הגניבה.

שודד בנקים בפוטנציה8)

פורסם

שיטה "טובה".

הסרט לדעתי מבויים - אין מצב שאישה מבחינה ברעש מוזר תוך שניה אחת ועוצרת מיד.

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם

זה טרף קל למשטרה לבצע מרדף אחרי רכב באמצע היום כמה דקות מרגע הגניבה.

תנסה להתלונן במשטרה שגנבו לך את הרכב - אם אתה לא פנינה רוזנבלום אף אחד לא יעשה כלום

כבר חודש בלי קיק דאונים - ככה מתמודדים עם מחירי הדלק:idea:

פורסם

לפי דעתי אתה טועה.

כבר קרו מקרים שהמשטרה "נפלה" על טרף קל כדי להציג את עצמה בתור גוף הפועל בצורה הטובה ביותר ושמבצע משימות חיוניות לציבור.

אם תתקשר למשטרה ותגיד שהרגע ממש גנבו לך את האוטו בשעה 13:00 בצהריים כמו שאפשר לראות בסרטון הם יקפצו על ההזדמנות.

ראה לדוגמא את שני האופנוענים שנתפסו בכביש החוף, הם לא הזיקו לאף אחד, הכביש היה פתוח, ושדה ראייה רחב, כביכול קשה יותר לתפוס אופנוענים מאשר רכבים אבל עדיין הרימו מסוק לאוויר וביצעו להם מחסום אחרי מרדף אווירי, למה?

כדי להראות שהם עושים משהו, לא שהם היצלו מישהו חוץ מאת האופנוענים מעצמם.

שודד בנקים בפוטנציה8)

פורסם
באמת איום ונורא. מזעזע.

(אני מתכוון לרמת המשחק, כמובן. כנראה פליטים מ-"בן צבי").

מה אתה לא רואה את הצל של הבמאי? :lol:

לפחות יהיה קל לזהות אותו עם כל הרעש הזה..

פורסם

אני לא בטוח אם הסרטון הזה הוא משחק או לא ,

אבל מה שבטוח שאפשר לעשות דבר כזה במציאות ,

תנסו לקשור פחית לאגזוז של רכב ותראו איך כל נהגת יוצאת לראות וגם מתכופפת לשחרר אותם ,

פורסם

צודקים זה כנראה לא אמיתי. רוב הנהגים לא יעצרו כל כך מהר שהם שומעים רעש מוזר. במרחק שהיא נסעה רוב הסיכויים שלא הספיקה לשמוע כלום.

• תוכן חדש...